Evliliğim İle İlgili Yanlış Mı Düşünüyorum Bebegi Olan Herkez mi Böyle.. ?

1- kesinlikle haftada bir yarım gün gelecek bi kadın ayarlayın siz de eşiniz de rahat edin
2- oğlunuzun yemesi için kendinizi bunladar yıpratmayın. Benim 3.5 yaşında vE 23 günlük iki evladım var. Emin ol yemek konusunda yıprattığına değmiyor. Çünkü hiç bi çocuk kese kağıdı yalayarak büyümüyor. Öyle yaş böyle bişey yiyor. Yemiyor nu bırak aç kalsın öyle yasa böyle yiyecek. Bak ben 1.5 sene k.çımı yırttım kızıma yemek yesin diye. Artık sinir hastası kıvamına gelmiştim. Bi gün eşim dedi ki Allah rızası için bırak canına yazık dedi. Hakikaten dedim lanet olsun artık ısrar Yok. 2 bilemedin 3 ay yâri aç yarı tok gezdi derken şimdi önüne konan nerdeyse herşeyi yer. Ama az yer Ama tabak tabak yer mutlaka yer. Hasta mı midesi almıyor mu canı çekmiyor mu hiç ısrar etmem. Çok da sağlıklı bi çocuk yemin ediyorım yeniden doğmuş gibi oldum. Sen sütünü sağ annene ver biberonla içirsin çorba da içiyorsa içsin içmiyorsa zormala.
3- ev işi nankördür. Şimdi evi topla 2 saat sonra bak aynı tas aynı hamam. Öncelik sıran kendin,çoçuğun,eşin olsun. Yorulduğunu hissettiğin an ev işini at geriye. (Pis ol demiyorum temiz ol ama dağınık olabilirsin) mükemmel anne mükemmel kadın olmak zorunda değilsin. Sende insansın süper kahraman olmamıza gerek Yok
4-insanların belli doğaları vardır ama basende değiştirilebilir özellikler vardır. Eşinin değiştirmesini istediğin seyleri konuşmayı dene. Ama suçlamadan,kavga etmeden herşeyi tek seferde söylemeden yavaş yavaş. Bazı seyleri sen yap mesela o yanına gelip sohbet etmiyorsa sen git öp sohbet et. Sen sarıl alıştır.

Erkekler bizim gibi duygusal olmazlar ve dıygularını gösteremezler. Ama size elinden geldiğince yardım ediyor. Sorumluluktan kaçan erkeklerde var. Eşiniz öyle değil. Çocuğuna bu kadar düşkünse size de düşkündür.
Bebeğinizin kan değerlerine baktırdınızmı? Bazı değerlerin düşük olması hırçınlık, uykusuzluk, iştahsızlık yapabilir.

Bence seviyor sadece bu konularda senden farklı yani yapısı bu değişmez

Canim ben suna takildim, demissin ya evimi temizler, yemegimi yapar. Ayri mi yasiyorsunuz ki, onunda evi degil mi, yada o da yemiyor mu ki yapilan yemekten??
Bunlar olumlu yonler evet, sana yardimci oluyor ama sende calisip ekonomiye destek oluyorsun yani esitlemissiniz..
Evet cocuk olunca bi gariplesiyor evlilikler. Her evlilikte de oluyordur bence.. Az yada cok..

ama hep ben sarılırsam hep ben öpersem hep ben birşeyler yaparsam olur mu benmde bi gururum var sonuçta tek taraflı nereye kadar ki..
bunun gurur yapacak bır tarafı yokki...
illa herseyı erkeklerden beklememek lazım bence...
öpülmek mi istiyorsun sen başlat, sevişmek mi istiyorsun sen ima et gıbı gıbı

eşim banada aynı şeyleri söyler duygusuzsun der gariptir ama öyleymişim yılış yılış olmayı sevmem işten geldiğinde her zaman beni öper oda kapıyı açıp mutfağa girmezsem şöyle bi yüzüne bakarsam öper gece hayatta sarılıp yatamam nefret ederim üzerimde baskı hissederim rahatsız olurum hiç sarılmasada olur benden şikayetçi yani
ama şöyle bir durumda var bu kadar yılış yılış olmamı isterken ben her istediğini yaparım cinsel hayatımız bombadır diyebilirim
yemeğini çamaşırını sevdiği şeyleri yapmaya çalışırım elimden geldiğince
ama o ne yapar ne istediğimle bile ilgilenmez bişey isterim ne gereği var şunu alalım derim olmaz ihtiyaçlarımla ilgilenmez ev hanımıyım bu arada bir desteğimde yok ben duygusuzumdur ama beni hiç anlamayan odur aslında yani sevgi illaki seni seviyorum diye kuru bir sözcükle bir öpücükle olmuyo benim eşim daha mutfağa girip bulaşık yıkamışlığı yoktur temizlikten çok dağıtır dağıtmayada bayılır hasta olsamda farketmez
yani demek istediğim eşiniz sizi seviyor benceki temizliğe kadar yardım ediyo daha fazlasınıda beklemeyiverin

Cnm benim esimde ayni ama seninkinin artilar da var esim hic ev isinde yardim etmez benimde mizmiz 5 aylik bi oglum var yarim saat zor bakar banyo vs islerim icin o da
Ailesine cook baglidir hergun en az yarim saat gec gelir onlarin yanina ugrar
Izinli gununde yatar ve kahveye gider siz yibe geziyormussunuz
Beterin beteri var cnm
Esimin ne seni seviyorumunu ne opmesini gormedim huyunda uoksa olmuyo bende 2 bucuk yillik evliyim cok iyi anliyorum seni
Ama hic degilse birlikte temizlik dahi olsa biseyler yapabiliyorsunuz o da bisey

Onun yapısı buysa eminsen kocandan bazı şeyleri de sen yapsan o öpmüyorsa işten gelince sen öp mesela. Biraz da kendi haline bırak. Sorun ettikçe de uzaklaşır

Die demeseydiniz iyiydi .
Simdi 8 9 aylik bebeklerde bir sure devam eden ayrılık kaygısı oluşuyor tam da bu aylarda önce onu halledin
"Bu annem beni sevmiyor mu yoksa " sevildiğimi hissetmek istiyorum " diye düşünmesin kuzucuk

Çalışma hayati ,bebegin huysuzluğu,evin işi gücü derken stress sizi duygusal doyumsuzluga sevketmis.yani kendinizi duygusal anlamda tamamlanmamış hissediyorsunuz sanırım

Kabullenin ,arti taraflarini gorun mutlu olun ,
Madem adam hep boyleydi ,cocuk olunca yorgunluk vs artiyor tabi daha iyi olamazdi ,neden cocuk olmadan bir caresine bakmadiniz ki ,
Simdi ne diyelim bosanin ,daha iyisini mi bulursunuz ,
Ati alan uskudari gecmis bosduna kurup kurup kendinizi mutsuz etmeyin

bu erkekler hep aynı cevaplar verior sanki anlaşmış gibi

cevabınız için tşk ederm öncelikle.. cok güzel şeyler yazmıssnz..
bende yırtıyorum biryerlerimi yesin die gercekten sinir hastası oldum o yemeynce böyle dünya başıma yıkılıyor bildiğin.
illa yiyecek.. cok kafama takıyorum bunu gerçekten aşmam lazm ..
yardmcı tutmama gerek yok canm neden dersen annem sagolsunn ev işlerimi halledio az cok camaşırı bulaşığı toparlamayı makineyi felan pazar günleri bize evi makine ve silme tuvalet banyo kalıo ki en gec 1 130 gibi iş bitior eşimim deidği her pazar ev temizlemekten gına geldı ama yapacak birşey yok..
ben cok titiz biriydm alsnda dagınıklık gördüm mü sinirlenen bir insandm ama baktm cocuk olduktan sonran ne kadarda temilesen toplasan 2 saat sonra dedin gibi yine aynı bende saldm artk dedin gibi pis değilim ama dagınıgım varsn olsun...
benm önceliğim bebegim ve eşim boş kaldım mı aksam kahve yapyrm kek cırpıyorum muhabbet etmeye çalışıyorum eşim hiiçç ya oglanla ilgilenioruz ya tv bakıor yada elinde telefon..
ben yapıyorum dedin gibi öpüyorum sarılıyorum yapılmasını istediklerimi kendim yapyrm önce ama yok adama işlemiyor. buda sogumama sebeb oluyor

aynen öyle duygusal olarak cok kötüyüm.. kendimi cok degersiz hissediyorum.. inanın ..
herşeyin yükü bende yine sagolsun annem yardm edio eşimde yardm edio ama duygusal yönden böyleyim..

cok uzuldüm sizin durumunuza benmkinden daha kötüymüş
benm eşimde ailesine düşkündü ama bebegimiz olunca değişti sizin kinde dğeişme olmadı mı
hergün hergün ugranır mı ya sizde insansınız yani.. onu gec
eşinle beraber birşeyler yapacagın bir hafta sonun var ve o kahveye mi gidiyor .. neden razı geliosun be canm sanada yazık

mecburuiyetten yardm edior yardm etmese biliyor ki ev öyle kalacak. yemek aş olmayacak aniden biri gelirde rezil olrm die yardm edior

ogluma cok düşkün.. evini ihmal etmez hiç benide kırmaz ama iştleer var işte duygusal boyutlar var.. bu kadar stresin içinde benmde biraz ilgiye ihtycm oluo bogulacak gibi olyrm yoksa..
baktrmadm kan ilacıda kullanmyrm en kısa zamanda baktrcam aklımda aslnda

sevgili konu sahibi,

hic uyumayan 6 aylik bir bebegim var. evimiz aynen sizinki gibi...
duygularini icok iyi anliyor ve cogunlukla kendimin de benzer duygulari dusunup-sorguladigimi belirtmek istiyorum.
butun zorluklara ragmen gene de sansli bir azinlik oldugumuzu belirtmek isterim.
sevildiginizden suphe duymayin.

adamın yapısında olmazsa sen neyaparsan yap olmaz,
bazı adamlarda eşlerine hiç yardımcı olmuyorlar meselaaa , gene şükret sana karşı kibar sana yardımcı , birde otarafından bakmayı dene ,

eşler yani erkekler ne yazıkkı bizim kadar ince ve duygusal bakmıyorlar olaya ,

Bebek ilişkinin dönüm noktası oluyo ben evlenir evlenmwz hamile kaldım şimdi 7 aylık oğlum var ve yalnız bakıyorum hiç bilemediğim bi şehire taşındım ve bebeğime bakacak kimse olmadığından işimi bıraktım. Doğumdan sonra erkekler değişiyor biraz gözlerinde eş ten anneye dönüşüyoruz ve benim çoğumun anası nasıl böyle şeyler yapar yapamazzz yapmamalııı diye saçmalayıp mavi ekran veriyolar. Geçenlerde bizde eşimle bi hayıflandık sevgiliyken daha çok görüşüyoduk biz diye keza hakkaten öyle haftada 1 gün buluşuyoduk ama bütün gün bizimki.

Zamanla herşey bir rutine oturur. Tek şansızlığınız bebeğinizin kolik olması. Küçük bi tavsiye eşiniz size romantik davranmıyısa siz ona davranın. Yatakta arkasını dönüp yatıyo demişsiniz siz sarılın elinizi kolunuzu ittirecek hali yok ya en fazla rahatsız etmeye çalışır daha çok sarılın :) hareket edemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…