Evliliğim İle İlgili Yanlış Mı Düşünüyorum Bebegi Olan Herkez mi Böyle.. ?

adam her zaman böyle ise dğeişmesini beklemek çok saçma.

genel durum aynı ekstra benım annem ve babam kızıma baktıkları ıcın bızımle kalıyor cunku evlerı baska sehırde ve burada bakacak kımsemız yok onlarda gonullu yanımıza yerlestıler
benımkıde oyle guzel soz soylemez opup koklamaz ama eve gelınce ben operım o da benı oper halıyle, arada sırnasırım opucuk derım oper yetmezse aşk öpücüğü istiyorum derim daha bir ateslı oper mesela...
genelde ıkımızde yorgunuz ee evde ekstra ınsanlar varken zaten fazla romantızm olmuyor, cocukta cabası benım kızımda huysuz azcık ve hep ılgı beklıyor oyun oynamak ıstıyor 10 aylık suan...
evın tum ısı bende temızlık anlamında , yemek arada ben arada annem yapar ama esım yemek bekleyen bır adam degıldır cunku cogu seyı yemez ve cok az yemek yer
cocukla da gelır gelmez alır oper koklar ılgılenır sonra bırakır yurutece vs , arada ben atarım babasına cunku tek kısıyle olmuyor ve en azından akşamları ve haftasonları annemler dınlensın ıstıyorum...
bence ondan degısmesını bekleme ama ılla bırseyler yapsın dıyorsan sen alttan alta msj ver, gerekırse sen sarıl sen op onu, bazı adamlarda böyle yanı bu senı sevmedıgı anlamına da gelmez karakter meselesı tamamen....
bu arada ben 32 esım 46 yasında

ama hep ben sarılırsam hep ben öpersem hep ben birşeyler yaparsam olur mu benmde bi gururum var sonuçta tek taraflı nereye kadar ki..

1 5 2 saat sürer maksimmm evet ama cocuk olunca ck zor oluor canm işte durmuor aglıor yedirmesi içirmesi altı üstü derken iş uzuyor ama iki elden yapılınca en gec saaat 2 gibi bitiyor zaten.. yardmcı alamam cünkü sıkıntılarmız var.
diğer knulara gelince.. birazda olsn fikirleriniz rahatlattı aslnda ama bende herşeyi tek taraflı yapmak istemem. nereye kadar
yatma konusunda gelince bende hep sarılsn demyrm ki.. en azndan bi iyi geceler desin yatsn bari oda yok adamda

Yemek yapiyo temizlik yapiyo bebekle ilgileniyo valla ne guzelmis benim esim kesinlikle anlamaz o islerden col da romantik degildir sevdigini soyler sarilir oper de evle hic alakasi yok. Hersey bir arada olmuyo ki. Siz hangisiyle daha cok mutlu olurdunuz ev isi yapmayan romantik eş mi yoksa size her anlamda yardim eden ama sevgisini gosteremeyen bir eş mi? Belki esiniz size deger verdigini yardimci olarak gosterdigini dusunuyordur bu acidan bakin ve mutlu olmaya calisin ben cok bi dert goremedim konunuzda.

onları sagolsn annem yapıor yardmcı tutamayız su an belki ilerde yemekte zaten armaıyoruz canm ne olsa yerz ama ogluma mecbur yapıyoruz işte..

E siz deyin o zaman. Yatağa girmeden sarın öpün, iyi geceler deyin. Sonra yatağa girip ayrı yönlere dönerek uyuyun. Bunu her gece istisnasız yaparsanız rutine biner. Zamanla o da yapmaya başlar.

Ben de calisiyorum bebegimde var cocugu hazirla anneme gotur ordan getir genelde esim alir birakir.gorev yerime bi saat yol gidiyorum.ev isi yemek cocuk bakimi genelde bende..esim cop dokme pazara markete gitmeyi yapar.. nadir olarakta ev supurme camasir asmayi yapar.ama oda sizin gibi ilgi alaka guzel sozler ister devamli..ama yorgunluktan halsizlikten unutuyorum bazen esime ilgi gostermeyi guzel soz soylemeyi..hatirlatir da oyle hee bende seni seviyom derim.esinizde yoruluyor olabilir.evet birde cocukta yoruyor insani.esinizin de kisiligi boyleyse cokta dert etmeyin.siz yaklasin beklemeyin.

Bir adamın yanına gelip saçını okşaması hal hatır sorması sevgi sözcükleri söylemesi o sıcaklığı vermesi bütün negatiflikleri alıp götürür ne olursa olsun bu adam beni seviyo dersin ve takmazsın bi çok şeyi
Ama sevildiğini hissedemezse bi kadın nekadar iyi bi adam olursa olsun olmuyo malesef
Yetmiyo yaptıkları
Mantık evliliğine dönüşmüş gibi sizinki
değiştirmeye çalışma bu kez diğer iyi yönleri de kaybolmasın
Öyle mutlu olmaya çalış. Kimse sarılarak uyumaz ki 5 dakka sarmaş dolaş yatarsın öpersin sonra iyigeceler diyip yatış pozisyonu alırsın biz öyleyiz
Sarılmadan arkasını dönse insan sorgular

sevgisini gösteremeyen dedinz ya hani belkide sevmiyor beni seviyormusn asıkmsn diyorum cevap bile vermez.
sevmesem nie evli kalıym der
bak bizim aşkımız oglumuz der

hep ben hep ben yaklaşırsam bu sefer daha cok yıpranrm ama

E siz deyin o zaman. Yatağa girmeden sarın öpün, iyi geceler deyin. Sonra yatağa girip ayrı yönlere dönerek uyuyun. Bunu her gece istisnasız yaparsanız rutine biner. Zamanla o da yapmaya başlar.
onuda denedim yok rutine felan binmedi bende pes ettim.

Ev işini yemegi yapar diyene kadar eşine sinir olmustum fakat o anda tamam dedim bu adamda yine de biseyler var.
Sevgi biz kadinlara gore sadece soylemekle oluyo ama erkeklere gore oyle degil.
Benim eşim de seviyorum senin icin ölüyorum falan demez ama davranislariyla sevgisini anlarsin. Ne erkekler tanidim seviyorum diyen siirler yapan gozunun icine bakan ama ardindan tehdit eden üzen ağlatan. Siddete bile basvuran. Yani sevgiyi duymaktan cok görmek yaşamak onemli bence.

Benimki hamileyim diye yanaşmiyor. Ben diyorum hamileyken ilgi bekliyorum saril öp o diyor sen hamilesin gece zaten burnun tikaniyor zor nefes aliyorsun sarilip seni rahatsi etmek istemiyorum.
Diyorum hic yanasmiyorsun iliski diye bisey kalmadi hamilesin senden nasil beklerim boyle bisey zaten hareket etmekte zorlaniyorsun ben sen dogum yapana kadar sevismesem de olur sen rahat ol yeter ki diyo ama ben tersine begenmiyo diye anliyorum. Begenmesem senle neden evleneyim neden seveyim seni diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…