aynen adamın dogasnda yok.. ruhsuz duygusuz çünkü..Bir insanın doğasında yoksa bu istediklerin
yapmasını istemekle ilişkinizi cendereye sokmuş olmaz mısın.
kurdukça kurar sinirlerinsin, sonra eşine patlarsın
hobaaa, al sana huzursuzluk..
bunun yanında sen de haklısın..
evlilik terapistini deneseniz
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. Ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı. Eşinin yapısı öyle demekki onu olduğu gibi kabul et. Benim eşim 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamamış bir insan bişeyler elbet bekledim 1 tanecik gül al yada evin bahçesinden kopar gel be adam ama yok yıl dönümü ya çiçek bekliyormuşum o yüzden almamış hiç beklemediğim bir zaman alırmış daha mutlu olurmuşum3 yıılık evli ve çalışan bir anneyim işe başlayalı 3 hafta oluyor bebegime annem bakıyor 8 aylık bir oglum var
Oglum cok ama cok huysuz yeme proplemi olan bir bebek çk zor yiyor. gece uykusu yok saat başı kalkar uykusuz bir anneym..
işim sabah 8 aksam 4 su anda ögle aram var. 12 13 30 arası
öglen koştur koştur eve gidip bebegimi emziriyorum corbasını yedirmeye çalışıyorum. annemde fazla yemiyor..
iş çıkışı eve gidiyorum yine koşuşturmaca ne zaman saat 12 oluyor hiç anlamıyorumm
annem sagolsun gündüz evimi felan topluyor camaşırlarımı seriyor katlıyor fırsat buldukca
yemeklerimizi akşam eşimle birlikte yapyoruz ama oglum durmadı için 1 saatte yapacagını 2 3 saatte yapıyorsun.. evin işi hiç yetişmiyor zaten ev hep dagınık burda anneler az cok anlar halimden.... çok yoruluyorum..buna ragmen eşimlede sohbet muhabbet etmeye çalışıyorum ilgilenmeye..
Eşimle pazar günü iki elden evi temizliyoruz yapabildiğimiz kadar. geri kalan zamanıda ogluma ayırıyoruz onu gezdiriyoruz.. Eşime gelince
Eşim cok duygusuz bir insan sevildiğimi deger gördüğümü hissedemiyorum acaba bu adam beni seviyormu die düşünüyorum sürekli.
Evlendiğimizden beri daha bir kere seni seviyorum dememiştir..
akşam eve geldiğinde sürekli cocukla ilgileniyoruz tamam vakit kalmıyor ama ben konuşursam konuşur ben konuşmassam konuşmaz muhabbet etmez benimle.. bunu dile getirincede cocuktan fırsat kalmıyor der.. gndüz telefonda daha cok konşuuruz..
Kavgalarımızı hiç söylemiyorm oda sinirli bende sürekli atışırız dalaşırız.. zaten uykusuzluk beni çok yırapttı..
Eve geldi zaman direk oglumu alır onla hasret giderirler banada bir naptn der tamam.. Oysa ben birde beni öpüp naptn ne ettin diyerek ilgi göstermesini çok isterim mesela..
gece yatacagımız vakit sırtını döner yatar mesela. bir sarılıyım demez öpüyüm demez çok duygusuz bir insan...Ben sarılarak yatamıyorum der.
Birlikte olacagımız zaman banyo yapacan mı sen die sorar ve oyle gelir yanıma..
cocuk olduktan sonra zaten cogu sey cok ama cok değişiyor..
Artı yanlarına gelince. eviyle cocguyla cok ilgilidir
bana yardım eder evimi temizler ( temizlik konsnda bıktıgını da dile getirir ama yapacak birşey yok ben cocukla yapamıyorum )yemeğimi yapar sagolsun..
ben birşey istediğim zaman kırmaz beni.
Ben sevildiğimi hissetmek istiyorum deger verildiğimi.. ama yok kendimi cok degersiz hissediyorum artı yönleri bana yetmiyor...
çok üzülüyorum bu duruma kaç kere konuştum.. ben senden fazla bklentim yok dedim yaptıklarını istediklerimi dile getirdimn tamam haklsın dior iki gün sonra yine aynı
Sizce ben cok mu beklenti içindeyim yada yanlış mi düşünüyorum..eşim 31 yaşında..
bebegimz olmadan da böyleydi ama bebek olduktan sonra daha beter oldu canm anlıcan adamın yapısı bu kaç kere knştm ama değişen hiç birşey olmadı bende üzülüyorum cok hemde zaten cok zor bir süreçteyiz git gide uzaklaşıyoruz birbirimizdenevlilikte bebekten sonra gercekten cok zor bir surec yasanir.bu sureci en az hasarla atlatirsaniz bebeginiz yasina yaklasip dertlerini ufak tefek anlatmaya baslayinca rahatlarsiniz..bu donemde esinizden normalden daha fazla ilgi beklemenizde cok normal.ama esiniz hep mi boyleydi?yani adam buysa boyle kabullendiyseniz yapacak pek birsey yok.bebekten sonra degistiyse yorgunlugun ve temponun getidigi gecici bir surec olabilir.esinizle konusun surekli sizinde ilgiye sevgiye ihyiyaciniz oldugunuzu dile getirin..sizi seviyorsa anlayacaktir bence.ama adam hep boyleydi diyorsanizda fazla beklentiye girip kendinizi uzmeyin derim.umarim hersey gonlunuzce olur bebeginizi saglikla buyutun..
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. Ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı. Eşinin yapısı öyle demekki onu olduğu gibi kabul et. Benim eşim 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamamış bir insan bişeyler elbet bekledim 1 tanecik gül al yada evin bahçesinden kopar gel be adam ama yok yıl dönümü ya çiçek bekliyormuşum o yüzden almamış hiç beklemediğim bir zaman alırmış daha mutlu olurmuşumbir yıl herkese anlattım bunu rezil ettim ikinci yıl dönümünde çok özen gösterdi. Sorun etmedim ya çünkü o öyle biri sevgiliyken de çiçek böcek almazdı gönül elbet ister ama olmuyorsa yapacak yok ne canımı sıkcam baktım o ne kadar özeniyorsa bende o kadar özeniyorum onun özel günlerine. Benim eşim ne temizlik ne yemek yapar mesela. Elindekiyle mutlu ol. Hangi adam yapıyor senin eşinin artı yönlerini? Eşini olduğu gibi kabul ettiğin zaman daha mutlu olursun bak bu dediğimi dene bir.
benim ki çiçek gönderip "hayırlı işler" diye not yazmıştısanki bakkal işletiyorum
boyle donemlerde eslerin birbirine daha cok destek olmasi sarilmasi gerekli.tabiki bu tek tarafli olamaz.beklentilerinizi konustunuz mu?yani anlamasini beklemeyin sakin erkekler bu donemlerde hic dusunemiyor bir cok seyi.yani tamam esiniz ilgisiz ama burdan yazdiklariniz disinda bisey bilemeyiz ki biz.yani belki oda sizden bekliyordur.bunu dememin sebebi araya bir sogukluk girince iki tarafta karsi taraftan bekliyor hep.sizde ona sorun sizden beklentisini. banyo yapacak misin?diye sormasi esinizin bana size karsi isteklerini dile getiremedigi izlenimi verdi.karsilikli birbirinize sabirli olup sakince konussaniz tartismadan.insallh araniz duzelir ben cok uzuluyorum bu sekilde dagilan yuvalara.esinizi ikna edebilirseniz bir uzmandan destek alin umarim sizin icin hayirlisi olur..bebegimz olmadan da böyleydi ama bebek olduktan sonra daha beter oldu canm anlıcan adamın yapısı bu kaç kere knştm ama değişen hiç birşey olmadı bende üzülüyorum cok hemde zaten cok zor bir süreçteyiz git gide uzaklaşıyoruz birbirimizden
ben hep yaptm ama tel taraflı olunca insan biyere kadar ondan sonra pes ediyor..boyle donemlerde eslerin birbirine daha cok destek olmasi sarilmasi gerekli.tabiki bu tek tarafli olamaz.beklentilerinizi konustunuz mu?yani anlamasini beklemeyin sakin erkekler bu donemlerde hic dusunemiyor bir cok seyi.yani tamam esiniz ilgisiz ama burdan yazdiklariniz disinda bisey bilemeyiz ki biz.yani belki oda sizden bekliyordur.bunu dememin sebebi araya bir sogukluk girince iki tarafta karsi taraftan bekliyor hep.sizde ona sorun sizden beklentisini. banyo yapacak misin?diye sormasi esinizin bana size karsi isteklerini dile getiremedigi izlenimi verdi.karsilikli birbirinize sabirli olup sakince konussaniz tartismadan.insallh araniz duzelir ben cok uzuluyorum bu sekilde dagilan yuvalara.esinizi ikna edebilirseniz bir uzmandan destek alin umarim sizin icin hayirlisi olur..
mesela yataga girdimzde ben genelde derim.. hani benm öpücüm öle öper..Ev işi yapmayın ikiniz de o Zaman'ı size ayırın
Anneniz zaten ortalığı topluyor haftada bir yarım gün gelecek bir yardımcı hayatınızdaki hafta sonu bir de şu işi yapacağız psikolojisini ortadan kaldırır
Evde eşyayı azaltın ıvır zıvır olmazsa dağılmaz ki Bebek küçük daha büyüdükçe asıl o dağıtacak
Eşinizin kişiliğini değiştiremeyiz ana bence anlayışlı yani banyo yapmak zor gelebilir bebeğiniz var uykusuzsunuz diye iliskiyi bile ona göre ayarlamaya çalışıyor
Ama sarılmıyor öpmüyor kişiliği bu bir günde böyle olmamıştır siz sırnaşın ya da ilte hani baba öpücük deyin
Biz el ele bir çift değilizdir mesela ama oğlum küçükken babası bir eşi ile onu bir eli ile beni tutacakmış öyle isterdi vs vs
Beklentilerinizi eşinizin kişiliği ile uyumlu tutarsanız sıkıntı olmaz
seninki odunlukta level atlamış ay çok güldüm ya bi yanlışlık olmamış değil mi cidden öyle mi yazdırmış
ciddimsn ya yuuhaynen canım, iş yerime gönderiyor ya, hayırlı işler yazmış işte, düşünceli kociş
O da bişey ya napsınaynen canım, iş yerime gönderiyor ya, hayırlı işler yazmış işte, düşünceli kociş
benim ki çiçek gönderip "hayırlı işler" diye not yazmıştısanki bakkal işletiyorum
ciddimsn ya yuuh
O da bişey ya napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?