- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
- Konu Sahibi Tansu Caliskan
Çalışıyor musunuz? Ya da çalışabileceğiniz bir mesleğiniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama senden sıkıldım, yalnızlığı sana tercih ederim diyen adam sevilir mi ya?Mesaj olarak gönderiliyosa gonderseni,z
Sevgi tabi ki var,48 yasinda o,ben 44 güzel zamanlar olacak sanıyodum
TesekkurlerDuanın yanında önce aile terapisti, o da çözüm olmuyorsa boşanma avukatı da arayın bence.
Sadece dua ederek evliliğinizi kurtaramazsınız. Karşılıklı çözüm yolu bulamıyorsanız en iyisi profesyonel destek almak.
özelden mesaj atsanız konu sahibine :)Yazardım ama dini konu ve dini mesaj diye boşa ceza almayayım yine neyse.
Hayırlısı olsun ablacım.
Her hangi bi seyi yakalamadim,maddi durum da cok ta iyi sayilmaz25 yıl mı
sizi aldatıyor olabilir mi, eşinizin maddi durumu nasıl
TesekkurlerNeden hep kadınlar uğraşıyor evliliklerini kurtarmak için.Ben hayatımda hiçbir erkeğin "evliliğimi kurtarmam için ne yapmalıyım?" diye sorduğunu duymadım. Nereye gidiyorsa gitsin, bırakın. Zaten kadınlar bu kadar fedakar oldukları için, bu adamların! g...kalkıyor. Şu an yapacağınız tek şey maddi olarak sizi ve çocuklarınızı(varsa) garantiye almak. Muhakkak biriyle görüşüyor. Delil falan toplayın da ona göre nafaka, tazminat vs. alırsınız. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
Hayir calismiyorum,Çalışıyor musunuz? Ya da çalışabileceğiniz bir mesleğiniz var mı?
bende okumuştum ama sevgi ile dimi öyle aklımda kalmış :)Hiç dua etmiyorum sadece hakkımızda hayırlısı diyorum
Hayır nede var bilemezsin
Tolstoyun insan ne ile yaşar kitabını tavsiye ediyorum
ne iş yapıyor eşiniz, esnaf filan mıHer hangi bi seyi yakalamadim,maddi durum da cok ta iyi sayilmaz
Esnafti,isler kötü gitti simdi aşçılık yapiyone iş yapıyor eşiniz, esnaf filan mı
Kısmet bakalımÜzgünüm ama aklına koyan biri ve açıkca söyledigine göre, ya gidecek ya da gidecek..