evliliğim çıkmazda

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
42
İstanbul
kızlar sizden başka anlatcak kimsem yok
ben 5 yıllık evliyim,bi kızım var 3 yaşında
eşimle severek evlendik,eşim tanıdığımda ve evliliğimizin ilk 2 yılı çok düşünceli bana karşı kibardı,bişeyden dolayı tartışsak küs kalamaz hemen gelir sarılırdı
sonra kızım oldu ben doğum sonrası depresyon yaşadım 1 yıl çok zor zamanlar geçirdik panikatak vs.haliyle evliliğimizede yansıdı bu hastalığım ama hakkını yemiyim eşim hep destek oldu birgün off demedi
sonra çok şükür atlattım düzeldim iş hayatıma geri döndüm herşey yoluna girdi derken şimdi eşim bi tuhaf,bana çok soğuk,ilgilenmiyor,bişey sorarsam cvp verir sormazsam konuşmaz ya televizyonda ya nette.küsünce dayanamayan eşim son 2 yıldır hiç umrunda olmuyor gidiyor horul horul uyuyor,hiçbişey olmamış gibi davranabiliyor
çok konuşmaya denedim ,ilgilenmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diye şımarıklık yapıyosun diyo insanlar ne dertlerle ugraşıyo senin derdin bu mu diyo?
çok şükür maddi durumumuz iyi istediğimi yerim giyerim gezerim hiç karışmaz ama bi tarafım 2 yıldır bomboş buz gibi
ağlayarak bile yalvardım ilgine ihtiyacım var diye ama 2 gün ilgilense sonra yine bırakıyor
sevmiyorsan zorlamayalım dedim belki soğumuş olabilirsin dedim ikimizede yazık dedim ayrılık teklif ettim onada yanaşmıyor seviyorum diyor,
ben sevildiğimi hissetmiyorum diyince kendine çeki düzen vericene sinirleniyo bana ,niye böle şeyler düşünüyosun diye
günde 1 defa ya arar ya aramaz ki ben ona beklediğimi söyledim sen arayınca günüm güzel geçiyor dediğim halde
kızım aylık penisilin igne vurduruyoruz 1 yıldır,hep ben giderim ignenin ismini sorsanız bilmez
kızımın ateşi yükselse hangi şurubu vericeni bilmez
kızımın kilosunu bilmez
çünkü sormaz ilgilenmez

hamileliğimde 6 ay çalıştım ki benim hamileliğim mide bulantılarıyla geçmiştir zorladım kendimi ama ona göre hamileliğim hep nazla geçmiştir,hamilelik 9 ay sürüyo sadece diye koca dokuz ayı 3 kıyafetle geçirdim teşekkür etmez alsaydın der
çevreme bakıyorum arkadaşlarım eşlerinin maddi manevi canına okuduğu halde el üstünde tutuluyorlar
benimki nerden bi yanlış yakalasamda üyüzüne vursam diye bekliyor
geçen gün takside resmen sözlü tacize ugradım ,eşime anlattım taksiyide duraktan çağırmıştım,tek söylediği duragı arayıp şikayet et oldu,başkası olsa gider yığar adamı oraya yada kendi arayıp durak sahibine şikayet eder,ama benim eşim topu bana attı ve bidahada sormadı bile ne oldu diye
dün gece bisüre ayrı yaşamayı teklif ettim kabul etmedi

ne olcak halim,konuşsam fayda etmiyor sussam kendime zarar veriyorum,ama çok yoruldum,eski tanıdığım kişi değil karşımdaki,tamam zaman geçtikçe evlilikte kocalar eskisi gibi ilgilenmez ama eşim çok abarttı
belki sizde şımarıklık dersiniz eğer öyle düşünüyorsanızda söyleyin hatam varsa abartıyorsam bileyim
ama çok mutsuzum ,bi tarafım bomboş

yok yok bu konuları okuyuncA HELEKİ BU ŞEKİLDE BENZER DURUMLARI YAŞAAYAN KİŞİLERİ GÖRDÜKÇE ANLIYORUMKİ ERKEKLERİN HEPSİ AYNI YANİ BİZİ SEVMEDİKLERİNDEN FALAN DEĞİL GENLERİNDE OLDUĞU İÇİN BİR SÜRE SONRA EVRİM GEÇİRİYORLAR
kesinlikle yanlız deilsin kadınların %90 ı aynı dertten muzdarip hiçte kendini üzme başka birinin varlığını senden soğuduğunu falan düşünme bence
değilmi ama bu kadar kadın aynı dertten şikayetçiyse hepimizin kocasıda izden bıkmış olamaz değimi yada başkasını bulmuş ta olamaz böyle büyük bir tesadüfte olamaz kesinlikle doğalarında var
ama yinede tek tavsiyem bilgisayarı yok et biz bir haftadır yaptık evliliğimizde inanılmaz değişiklikler oldu ve üstelikte bizim bebeğimiz henüz9 aylık :)

sagol canım yalnız olmadığımı bilmem acı olsada güzel :) ama ya biz ne olacağız ben çok mutsuzum,hayatımı bütün erkekler böyle diye mutsuzluğu kabul ederek mi geçireceğim
boşansam oda çare değil biliyorum
biraz gayret gösterse atla deve yatla kat istemiyorum ki ya sadece ilgi okadar

biraz gayret gösterse atla deve yatla kat istemiyorum ki ya sadece ilgi okadar

herşey bu kadar kolay olsaydı...eşiniz ne kadar çabalasa da sizin içinizdkei ilgi eksikliğini tek başına dolduramaz. bu yönden onu ne kadar zorlar ve ilgiye aç muhtaç davranırsanız o da daha fazla geri çekilir. çünkü bu beklentileri karşılayamayacağını bilir. öncesinde belki daha ilgiliydi zamanla siz onu hayatınızda odak noktası yapıp ilgi istedikçe o da uzaklaşmaya başladı. yani değişen sadece eşiniz değil.

bu yönden eşinizin değişmesini beklerseniz hüsrana uğrarsınız. çünkü eşiniz siz böyle davrandıkça değişmez...

size tavsiyem kendi hayatınızla ilgilenin. hobiler, uğraşlar, iş ya da herneyse. eşinize, ilişkiye kafayı takmayın. arada mesafe oldukça ve sizde daha tatmin edici bir hayat için ondan uzaklaştıkça eşiniz de size daha ilgili davranacaktır zaten. yalnız önce durumu kendi içinizde çözün ve eşiniz yerine önce kendinizi değiştirin...

Güzelim erkekler sevgiliyken farklı,nişanlıyken farklı evlendikten sonra daha farklı bilirmisin şu sözü erkek sağlıkta sever ,komşu varlıkta, evlilik,hastalık ,çocuk adamı bunaltmış hemende boşanılmaz ki sabırlı olun, belki eşinizde depresyonda

yok yaaa bence sorun falan yok canım
işte bak biz olaya o ilgisizse ben niye katlanayım diye bakıyoruz ya
iyide biz ilgi göstermesekte onlar gayette güzel devam edebiliyor hayata
o zaman neymiş bizde dikkatimizi başka şeylere yoğunlaştırıcaz dır dır yapmıycaz
rahat bırakıcaz onlarda huzura yani bize koşacaklar
inanki iş eşitliğe gelirse mevzu derinleşir kesinlikle eşit değil onların hammadesi farklı yani seninle aynı tepkileri bekleme yani en azından artık kendimizi aşıp umursamamaız onları odak yapmamamız gerekiyor

"çok şükür maddi durumumuz iyi istediğimi yerim giyerim gezerim hiç karışmaz" - "hamilelik 9 ay sürüyo sadece diye koca dokuz ayı 3 kıyafetle geçirdim" bu bir çelişki değilmi?
"günde 1 defa ya arar ya aramaz ki ben ona beklediğimi söyledim sen arayınca günüm güzel geçiyor dediğim halde" adam çalışmıyomu arıca zaman olur arayamayacağı zaman olur, eve geldiğinde konuşacak sohbet edecek bişeyleriniz olur fenamı?
"geçen gün takside resmen sözlü tacize ugradım ,eşime anlattım taksiyide duraktan çağırmıştım,tek söylediği duragı arayıp şikayet et oldu,başkası olsa gider yığar adamı oraya yada kendi arayıp durak sahibine şikayet eder,ama benim eşim topu bana attı" çoğu kadın böyle şeyleri eşine söylemeye çekinir erkektir ne yapacağı belli olmaz gider adama bişey yapar başı belaya girer diye, hem pekala sizde kendi hakkınızı arayabilirsiniz şikayetse şikayet tepkiyse tepki herşeyi adam mı yapıcak, eşiniz belkide dikkat çekmek için yaptığınızı düşündü
bence sinirleriniz yıpranmış abartıyosunuz biraz

Kafanda evlilik ile fanzati kurmuşsun evlilik bu şekilde olur,olacak diye ısrarada devam etmektesin diğer eşler senin eşinden eşlerine çok ilgili diye kendi hayatını zindana çeviriyorsun kızın hastalanınca ilacın ismini çoğu erkek bilmez baban bilirmiydi ?bencede şımarıklık var sizde,adamı epey bunaltmış

eşim şimdi aradı,normalde açmazdım telefonunu ama sizin yazdıklarınızdan sonra hatanın bendede olabileceğine karar verdim
açtım hiçbişey olmamış gibi konuştuk oh be moralim düzeldi sesini duyunca :):):):)
sağolun kızlar

sende sağol arkadaşım :):)

eşiniz kaç senedir sizi idare etmiş çekmiş peşinizden gelmiş ilgi göstermiş. belki artık ilgi sırasının ona geldiğini düşünmüş olabilir. oda ilgi sabır sefkat bekliyo olabilir. bence bencil davranmayın eşiniz şimdi kaçıyosa birazda siz kovalayın onu...

bir kaç günlüğüne bir arkadasınza gidip kalsanız onada hbaer verip senden bende anlayalım kıymatimizi diye ailelere caktırmadan olmazmı

oh be içim açıldı ay dertlenmitim azcık seinin için akşamada güzel bir yemek hoş sohpet muhabbet bir sinema ohhhh değmeyelim keyfinize :)))

cok dorgu ..
yazdıklarınıza katılıyorum...

Adam, sizi o kadar çekmiş... Azcıkta siz sabır gösterin. Ne o öyle , hemen boşanmayı önermeler filan.. "Sevgisini hissetmiyorum" demek te ne? O kadar zorluğa rağmen, eşiniz sabretmiş, daha nasıl sevgi göstersin ?

Şu anlattıklarınızda en çok canımı sıkan şu nokta "geçen gün takside resmen sözlü tacize ugradım ,eşime anlattım taksiyide duraktan çağırmıştım,tek söylediği duragı arayıp şikayet et oldu,başkası olsa gider yığar adamı oraya yada kendi arayıp durak sahibine şikayet eder,ama benim eşim topu bana attı ve bidahada sormadı bile ne oldu diye " yani bu erkeklerin hepsi birden öküz olabilirmi???? oluyormuş gerçekten eger karınıda kıskanmıyacaksan sen bu hayatta niye varsın, niye yasarsın, yada niye evlendin yaa..bu senin namusun sen nasıl şikayet et dersin, tek cevabın bu mu olmalı?????...cnm benim üzülme gerçekten bu erkeklerin doğası böylee....yani bunun sevgiyle fln alakası yok, elbette seviyodur ama zaman ilerledikçe türleri böle evrim geçiriyolar

hep byle oluyolar herhalde erkekler önce aşırı ilgiye alıştırıp sonra birde bırakıyolar.sonra bızde bocalıyoruz bende aynıydım boşver takma sende aynısını yap 3.5.gün çok iyi davran aşırı ilgilen ara,sevdığini soyle,guzel yemekler yap,çok sevecen davran,hiç sıkma,hizmetini falan yap.sonrada sende 90derece don ilgilenme sorarsa soyle suratını as falan.oda ozaman diyecektir ne oldu bızım hatuna falan..kotu seyler sakın dusunme ben dusune dusune basıma geldı inşallah düzelir,dahada mutlu olursunuz...

yaa ben içine kurt düşürmek istemiyorum ama acaba gönlü başka birinemi kaydı?

ahhhh be güzelim seninki de dertmi ben 10 yıllık evliyim daha eşim bir kere gözüme sevgiyle bakmamıştır bir gün ne derdin var dememiştir birgün sevincim paylaşmamıştır bir derdime ortak olmamıştır
biz görücü usulü evlendik benim eşim çok soğuktur bana ve çocuğuna sevgiyle ilgiyle yaklaştığını bilmem çok ikaz ettim bırakıp gittim arkamdan aramadı bile 1 gün 1 gece bir arada oturalım bir kelime etmez
üstelik bizim maddi problemimizde var aslında benim eşimin iyi gelir getiren işi var ama kendine beni ve çocuğunu çok mağdur etmiştir
çok söyledim kendine çeki düzen ver diye boşanalım diye ama ona da yanaşmıyor
sen evlenilip yuva kurulacak adam değilmişsin dedim kendisine hep söylüyorum ama nafile insanda niye evlenirki
sevgisiz zor bievliliği meğer sevgi ve saygı ayakta tutarmış
biz herşeyi tükettik
artık kendim tükenmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…