Evliliğim böyle devam etsin istemiyorum

Niye annesine söylüyorsunuz ki? Kendisine söyleyin ve net olun, yeterli.

Siz de üzülüyorsunuz kimsenin umrunda mı Sizce, biraz kendinizi düşünün, eşinizle net konuşun...

İş yerinde patronuna da bağırıp çağırabiliyor mu ? Trafikte de millete sayıp sövüyor mu ? Yoksa sadece gücü yetene mi "öfke kontrol sorunu" var. Bu ne şeker ne öfke kontrol sorunu, bu düpedüz şımarıklık ve sevgisizlik.
Ben o kadar doluyum ki bu konuda. Anlatamam yani. Gidip tekrar boşayasım geldi eski herifi.
Bu saatten sonra bana ufacık sesini yükselten bi adam olursa karşımda onu o an duvara gömerim, net.
O derece tahammülüm yok bu ota boka sinirlenip kalp kıran heriflere.
Yahu elinin altında gül gibi seni düşünen, kalkıp sana kahvaltı hazırlayan bi kadın var.
Sıçayım afedersin pişmemişse pişmemiş, canı cehenneme.
Huzurunuzdan, sizin üzülmenizden önemli mi ?

Bikerede erkeğe alttan al dense bı kerede erkege karını düzelt idare et dense yok anacim usta olan bizleriz biz insan değiliz hep biz birsryler yapalimki şahane kocalarla şahane evliliklerimiz yürüsün.Sahane kocalar mükemmel babalar ya.Aman nazik toplum incinmesin.İste bu kadar cinnet bu kadar kaçan kaçana bu kadar ikiyüzlülük ondan oluyor.Hicbir erkek evliliği sürmeyen aldatan kumar oynayan yada öfkeli adama dur demiyor birdahami geleceksin dünyaya kov çek kuyruğunu gitsin anasının evine diyo rBende kadınların cengaver olanlarını bunlara papuç birakmayanlarini seviyorum beyim beyim diye hizmetli ruhlu kendince iyi birşey yaptığını sananlar aslında bu cinsiyet eşitsizliğinde bizi geriye düşürenler.İnsallah yeni nesilde daha güçlü daha haklarına sahip çıkan kadınlar yetiştirebiliriz .

Peki siz hiç tepki göstermiyor musunuz?Bu bağırmak olur,küsmek olur,günlerce konuşmamak olur.Adam bedel ödemiyorsa bağırmaya devam eder tabii.Siz fazla iyi niyetlisiniz.Böyle anıram adama bir bardak su vermemelisiniz,siz kahvaltı hazırlıyorsunuz

eşiniz sıkıntı biri ömür boyu böyle gider canım bence değişmez.takmam sabrederim dersen devam et yoksa ayrıl cocugunuz ilerde anksiyete sahibi biri olur bu ses yükselmelerinden.izindeyseniz bekleyin derim ama bu sürede düşünün iyice

Genel olarak iyi dedim ama düşünüyorum bu aralar haftada bir falan üzecek bir şey buluyor. Evet öfke kontrolü yok maalesef. Bişeye sinirlendimi çok bağırır
tanıştığınızda anlamadınız mı adamın nasıl biri olduğunu .kısa sürede mi evlendiniz.

Çalışmayanlari veya çalışamayanlari kibirinize yenik düşüp zavallilastirmaniz da bir öğretmene yakismadi. Günümüz öğretmenlerinin de bu egosu beni benden aldı. En okumuş siz mi oluyorsunuz onu hiç anlayamadım da ben . Evlilik hayatını meslekle nasil bagdastirdiniz? Çok kadin var çalışsa bile bosanamiyor . Sebebi yalnizlik korkusu etraf korkusu aile dırdırı çekmek istememek gibi uzar da gider. Konu sahibi de bunlardan birini yaşıyor. Ayrica bir öfke kontrol sorunu var zamanla düzelme ihtimali de var . Eğer tedavi görürse bi konuşsun bi doktora gitsin. Başkasının kocasına öfke kontrolü var diye pisliğin teki demenizde ayri bir fiyasko .Destek olmaya mi yorum yapıyorsunuz yersiz yere insanları üzmeye mi ? Allahim yarabbim ya sabir

Ay ne alaka Bu ülkenin eğitimcileri böyle olmamalı dedim , okuyan kesim böyle olursa okumayan , işi gücü olmayan ev hanımlarına laf söylenmez anlamında söyledim ( kk da genelde bu tarz kadınlara neden okumadın, çalışmadın deniyor) algılarınızdan ben sorumlu değilim maalesef , okuduklarınızı anlamak gibi bir probleminiz var . Evet kocası pisliğin teki hatta iğrenç bir adam ki kadının kendisine kahvaltı yapması için hazırladığı yumurtayı fırlatıyor, kusura bakmayın böyle pislik bir adamı normal göremem ...

Hala devam ediyorsunuz farkinda misiniz ? Ecde oturan herkes okumamış mi oluyor? Algilarim çok yerinde ve ne kadar kibirli egolu biri oldugunuz konusunda kesinlikle netim . Konuşma tarzınız bile ukala . Ay ne alakaymıs .İşte bu üslupta öğretmenler görüyor bu Türkiye !Eğitimciymis bide . Eğitmenlerin kıstasini kocasi ile problemi olan kadınla mi belirlediniz? Neyse daha çok şey söylerdim de sizin gibi egitimcilik oynayan biri yüzünden ceza almak istemiyorum. Sizi ukalaliginizla basbasa bırakıyorum!

Bence eşinize rahat konuşabilecek bir zaman ayarlayıp seninle biraz konuşabilirmiyiz deyip konuşmaya başlamalısınız ama sakin olmalısınız ve sohbet eder gibi konuşmalısınız. Son zamanlarda seni çok gergin sinirli görüyorum. Özellikle bana karşı ani çıkışların oluyor. İşte bir problemmi yaşıyorsun, bir sıkıntınmı var?? Bu bana karşı ani çıkışların beni olumsuz yönde etkiliyor, üzüyor, kırıyor ve bu bizim bebeğimizede yansıyor. Bir sorunun varsa işle ilgili olabilir, aileyle ilgili yada benimle ilgili her neyse birlikte çözelim istersen yoksa bu durum pek iç açıcı bir durum olmaktan çıkacak. Birlikte bir yuva kurduk ve dünyalar güzelide bir yavrumuz var o yüzden birbirimize karşı daha düşünceli daha saygılı ve daha sevgili olmamız gerekiyor. El ele verip huzurumuzu korumamız gerekiyor deyip konuyu çözebilirsiniz ve eşinizi sakinleştirebilirsiniz. O da kendi başına kaldında ben napıyorum eşimi neden tersliyorum onu neden üzüyorum diyee düşünmesini sağlar.

Başkasının kocasına öfke kontrolü var diye pisliğin teki demenizde ayri bir fiyasko
Aynen ben de pisliğin teki diyorum. Acaba işyerinde müdürlerine şeflerine de böyle eşya fırlatıp bağırıyorlar mı? O evde 6 aylık bebek var. Benim kızım yüksek sesle hapşırıldığında korkudan ağlardı. Eşim bağırıp çağıracak, sağa sola eşya fırlatacak öyle mi? Ben kocasız kalmayı tercih ederdim, kocasız da yaşanıyor. Kazık kadar adamın keyfi gelir doktora gider, belki düzelir diye el kadar bebeği bağırtı çağırtı içinde mi yaşasın? Şimdi sadece ses duyuyor. Biraz daha aklı ererse yapılanı da görecek. Hatta hareketlenince bağımsız olunca sınırları zorlayacak. Huysuzluk yapacak, tutturacak, ağlama krizleri geçirecek. O çocuğu yerden yere vurur.

İkinci evlilik, demek ki ilkinde düzelmeye tenezzül bile etmemiş. Öfke kontrolü için tedavi görmemiş, bari bu eşimin kıymetini bileyim çocuğumdan olmayayım dememiş. Böyle pislikle aynı evde bebek büyütülür mü?

Adam sabahtan beri arıyor, ben engellediiğim için meşgule atıyor telefon. Ulaşamıyorum diye eve gelmeyi bir kenara bırak eve geç bile geldi

Sonra ben mutfağa bak dedim bi zahmet temizle yoksa ben temizlemem dedim. Neymiş yumurta iyi pişmeyince değer vermediğimi hissetmiş. Ben boşanıcam kararlıyım dedim. Bu çocuk da senin bağrışlarını duya duya seni model alacak ve o da bana bağıracak, dedim. Sacmalama ne boşanması çocugumuz var üstelik sen de bana bağırıyorsun, diyor.. Hadi ben bişey olmuştur ona bsğırmışımdır sen suçsuz yere durup dururken bağırıyorsun, dedim . Boşanmak istemiyorsan yarın psikoloğa gıdecez dedim

Valla o sizin tercihiniz :) Ben kimsenin kocasına bu platform da olsa demem .Ben adami zaten savunmuyorum. Ama konu sahibi belkide bazi konuları eksik anlatmıştır olamaz mi ? Belki bu durumun bir öncesi vardır ki ben kesinlikle oyle olduğunu düşünüyorum. Sadece sonuç odaklı gitmis . Oraya gelene kadar ne olmuş acaba ? Benim kocam bana vuramadigi için kapıya vurdu kapi kirildi . Ben ona çok sinirlendigim için yere bardak attim . ( evliliğin ilk zamanlari) O yumurtayı o lavaboya atti ama öncesinde ne oldu ? Durduk yere adam bunu yapıyorsa konu sahibinin buraya yazmadan teşhisi koyup uzaklaşması lazım normal insansa . Ama bence hala birseylerde kendini suçlu tutuyor ve emin degil. Buraya yazıyor. Bu konu bana geçmedi maalesef. Ayrica kimse çocuğu böyle bir ortamda büyüsün istemez. Bu bahsettiğiniz çok farklı bir konu . Burda her iki taraf da masum değil. Benim düşüncem bu .

Sizinle aynı yorumu mu okuduk acaba?
Bence siz birkaç kere daha okuyun, yorumu çok başka yerden anlamışsınız.

Öncesinde sabah namazını kıldık. Ona sarıldım. Dün tarihi bir yere gittiğimizden bahsettik ne kadar güzel geçti her zaman farklı yerlere gidelim, dedik. Sonra beni öptü falan.Sonra benden yumurta pişirmemi istedi. Birkaç kere iyi pişir dedi ama ben az pişirmişim farketmeden. Bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…