Açık açık konuşun neden böyle tepki verdiğiniEşim genel olarak iyi ama arada sesini yükselten ve saygısız olabilen biri. 2 yıllık evliyiz, altı aylık bebeğimiz var. Mesela birgün otoparktan çıkamadım diye bunu aramıştım bağırarak konuşmuştu nasıl çıkamazsın, diye. Lohusa iken kurban bayramına denk geldiğinde buzluk doluydu etleri koyamamıştı. Ona çok bağırdı çağırdı. İş stresi çok fazla, kardeşleri kendisinden yüz cevirmiş, kardeşinin ve eşinin dışlayıcı davranışlarını çok kafaya takan biri. Pek yakın arkadaşlarının olduğunu söyleyemem. Normalde kahvaltı yapmadan işe giderdi simit vs yerdi. Şekeri sınırda olduğu için kahvaltı hazırlamak istedim kendisine. Yumurta az pişmiş soyulmuyor, diye bağırıp çağırdı ve yumurtayı çok sert bir şekilde lavabonun içinde parçaladı. Ben sana demedim mi iyi pişir, diye azarladı mutfakta. Ben de dişlerimi fırçalıyordum o an. Hiçbir şey söylemeden lâvaboya gittim hemen yumurta sesini duyunca.
Bu bizim ikinci evliliğimiz. Normalde birbirimizi sevdiğimizi düşünüyorum ama bazen de yok, beni sevmiyor aslında, diyorum içimden. Bu evliliğim de bitsin istemiyorum evladım var. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım? Öğretmenim şu anda ücretsiz izindeyim çaresiz kaldım
Kısa bir dönem de olsa benim de bu tarz bir sorunum oldu ani tersleme oluyordu eşim de ve karşıma alıp ona onu çekmek zorında olmadığımı söyledim sana tahammül etmek zorunda değilim cümlesinden sonra düzeldiEşim genel olarak iyi ama arada sesini yükselten ve saygısız olabilen biri. 2 yıllık evliyiz, altı aylık bebeğimiz var. Mesela birgün otoparktan çıkamadım diye bunu aramıştım bağırarak konuşmuştu nasıl çıkamazsın, diye. Lohusa iken kurban bayramına denk geldiğinde buzluk doluydu etleri koyamamıştı. Ona çok bağırdı çağırdı. İş stresi çok fazla, kardeşleri kendisinden yüz cevirmiş, kardeşinin ve eşinin dışlayıcı davranışlarını çok kafaya takan biri. Pek yakın arkadaşlarının olduğunu söyleyemem. Normalde kahvaltı yapmadan işe giderdi simit vs yerdi. Şekeri sınırda olduğu için kahvaltı hazırlamak istedim kendisine. Yumurta az pişmiş soyulmuyor, diye bağırıp çağırdı ve yumurtayı çok sert bir şekilde lavabonun içinde parçaladı. Ben sana demedim mi iyi pişir, diye azarladı mutfakta. Ben de dişlerimi fırçalıyordum o an. Hiçbir şey söylemeden lâvaboya gittim hemen yumurta sesini duyunca.
Bu bizim ikinci evliliğimiz. Normalde birbirimizi sevdiğimizi düşünüyorum ama bazen de yok, beni sevmiyor aslında, diyorum içimden. Bu evliliğim de bitsin istemiyorum evladım var. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım? Öğretmenim şu anda ücretsiz izindeyim çaresiz kaldım
Genel olarak iyi dedim ama düşünüyorum bu aralar haftada bir falan üzecek bir şey buluyor. Evet öfke kontrolü yok maalesef. Bişeye sinirlendimi çok bağırırEşiniz genel olarak iyi değil, öfke kontrolü yok. Bu zamanla şiddete de dönüşebilir, çocuk için çok acele etmişsiniz malesef. Sırf ikinci evliliğim ayrılamam diye çekersiniz bu adamı ömür boyu.
Konuşarak düzeli r mi bilmiyorum bence tedavi görmesi gerekKısa bir dönem de olsa benim de bu tarz bir sorunum oldu ani tersleme oluyordu eşim de ve karşıma alıp ona onu çekmek zorında olmadığımı söyledim sana tahammül etmek zorunda değilim cümlesinden sonra düzeldi
Çocugumu düşünüyorum. Üç kardeşiz üçümüzün de kocası saygısız. Bu neden böyle oluyor bilmiyorum . Saysızlığı kabul edecek bir yapım yok ama böyle böyle sindirecek gibi beni. Her insan onurlu bir varlıktır ve saygıyı hak eder. Dolayısıyla benim de saygısız bir evlilğe tahammülüm yok. Evlilik terapistine gitmekten başka çare yok gibi düşünüyorumEşiniz genel olarak iyi değil, öfke kontrolü yok. Bu zamanla şiddete de dönüşebilir, çocuk için çok acele etmişsiniz malesef. Sırf ikinci evliliğim ayrılamam diye çekersiniz bu adamı ömür boyu.
Allahtan 2. Evlilik, asla değeriniz yok , eşiniz bencil, pislik herifin teki , bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız, ya hu bir de öğretmensiniz! Biz öğretmenler böyle insanlara dur demezsek , had bilmezsek, yakamızdan söküp atmak isek zavallı, çalışmayan işi gücü olmayan kadınlar napsın, en okumuşu bile bu halde ise ...Eşim genel olarak iyi ama arada sesini yükselten ve saygısız olabilen biri. 2 yıllık evliyiz, altı aylık bebeğimiz var. Mesela birgün otoparktan çıkamadım diye bunu aramıştım bağırarak konuşmuştu nasıl çıkamazsın, diye. Lohusa iken kurban bayramına denk geldiğinde buzluk doluydu etleri koyamamıştı. Ona çok bağırdı çağırdı. İş stresi çok fazla, kardeşleri kendisinden yüz cevirmiş, kardeşinin ve eşinin dışlayıcı davranışlarını çok kafaya takan biri. Pek yakın arkadaşlarının olduğunu söyleyemem. Normalde kahvaltı yapmadan işe giderdi simit vs yerdi. Şekeri sınırda olduğu için kahvaltı hazırlamak istedim kendisine. Yumurta az pişmiş soyulmuyor, diye bağırıp çağırdı ve yumurtayı çok sert bir şekilde lavabonun içinde parçaladı. Ben sana demedim mi iyi pişir, diye azarladı mutfakta. Ben de dişlerimi fırçalıyordum o an. Hiçbir şey söylemeden lâvaboya gittim hemen yumurta sesini duyunca.
Aslında terapiye gidiyorduk zaten bu bahsi geçen konu için değildi ama bunu da konuştuk orda haklısınızKonuşarak düzeli r mi bilmiyorum bence tedavi görmesi gerek
Sizin gibi insanlara çok özeniyorum. Eşi kendisine hiç bağırmayan vs. Böyle evlilikler de var diyorum ne güzelAllahtan 2. Evlilik, asla değeriniz yok , eşiniz bencil, pislik herifin teki , bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız, ya hu bir de öğretmensiniz! Biz öğretmenler böyle insanlara dur demezsek , had bilmezsek, yakamızdan söküp atmak isek zavallı, çalışmayan işi gücü olmayan kadınlar napsın, en okumuşu bile bu halde ise ...
Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Çok üzülüyorumDiabeti kontrol altında mı? İkinci evliliğim de bitmesin diye bir şey yok. Yarın bebeğiniz ayaklanacak büyüyecek. Çocuğa tahammülü olacak mı yoksa onu da duvardan duvara çarpacak mı? Çocuk dediğin sus deyince susmayacak, otur deyince oturmayacak. Öfke kontrolü yok, bir yumurta için bunları yapan adamın babalığına güvenilmez.
ilaç kullanması gerekiyor.ama bu tipler doktora gider mi bilmem.Genel olarak iyi dedim ama düşünüyorum bu aralar haftada bir falan üzecek bir şey buluyor. Evet öfke kontrolü yok maalesef. Bişeye sinirlendimi çok bağırır
Erkek eğer karşısındaki kadını, beni çekmek zorunda nasıl olsa gidemez diye cepte görünce böyle davranıyor. Bilinçaltında bile olsa nasıl olsa çocuğu da yaptı artık gidemez düşüncesiyle davranışları değişmiş olabilir. Yani baştan beri böyle değilse sebebi bu olabilir. O bağırdığında siz de bir yükselin bakalım ne olacak. Zaten emziriyorum lohusayım hormonlarım dengesiz ne bağırıp duruyorsun yeter, diye bir tepki koyun bakalım sonuç nasıl oluyor. Ya da güzellikle söyleyin bilmiyorum ama bir şekilde sert tepki koymanız lazım ve erkekler trip atmaktan anlamıyor.Eşim genel olarak iyi ama arada sesini yükselten ve saygısız olabilen biri. 2 yıllık evliyiz, altı aylık bebeğimiz var. Mesela birgün otoparktan çıkamadım diye bunu aramıştım bağırarak konuşmuştu nasıl çıkamazsın, diye. Lohusa iken kurban bayramına denk geldiğinde buzluk doluydu etleri koyamamıştı. Ona çok bağırdı çağırdı. İş stresi çok fazla, kardeşleri kendisinden yüz cevirmiş, kardeşinin ve eşinin dışlayıcı davranışlarını çok kafaya takan biri. Pek yakın arkadaşlarının olduğunu söyleyemem. Normalde kahvaltı yapmadan işe giderdi simit vs yerdi. Şekeri sınırda olduğu için kahvaltı hazırlamak istedim kendisine. Yumurta az pişmiş soyulmuyor, diye bağırıp çağırdı ve yumurtayı çok sert bir şekilde lavabonun içinde parçaladı. Ben sana demedim mi iyi pişir, diye azarladı mutfakta. Ben de dişlerimi fırçalıyordum o an. Hiçbir şey söylemeden lâvaboya gittim hemen yumurta sesini duyunca.
Sesinizin tonu alçak olacak, kavgada sessiz kalacaksınız, ağlayacaksınız diyor bunları yapamıyorum
Bir de bu herif için şöyle olmaya çalışıyorsunuz. Öfke kontrolü yok.En küçük bir şeyde yüzünüz düşecek , gözyaşı hazır bekleyecek,diyor
Çocuğunuz için şimdiden önlem alacaksınız. O bağırmaları çağırmaları duyuyor değil mi, şimdiden korku içinde yaşamaya başlamış. Eşiniz öfkesini kontrol edecek, diabeti için ne gibi bir tedavi görüyorsa düzenli doktora gidecek. Ne yapacağımı bilmiyorum ne demek, doğurduğunuz çocuğu koruyacaksınız. Evde psikolojik şiddet görüyor. Böyle ortamda yaşamak zorunda kalan çocukların gelişimleri nasıl oluyor bir okuyun araştırın. Benim de 2 çocuğum var ve sıkıysa babaları lavaboya yumurta fırlatmayı bir denesin. Ben doğurdum, ben koruyup kollayacağım.Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Çok üzülüyorum
Eşim bağırdığı zaman neler olacağını iyi biliyor, sınırlarınızı net çizin ki bu şekilde kolayca terbiyesizlik yapamasın ...Sizin gibi insanlara çok özeniyorum. Eşi kendisine hiç bağırmayan vs. Böyle evlilikler de var diyorum ne güzel
Hiç bağırdı mı? Ne yaptınız? Nasıl sınırlar çizdiniz?Eşim bağırdığı zaman neler olacağını iyi biliyor, sınırlarınızı net çizin ki bu şekilde kolayca terbiyesizlik yapamasın ...