Evliliğim bitiyor :((

Esiniz sizin onu ne kadar cok sevdigini bildigi icin bu kadar rahat.her inssn karsi tarafin zaafini bilir ve kullanir.sizi de kullaniyor.neden ariyorsunuz esinizi.aramayin.birakin busefer nereye giderse gitsin.o ozur dilesin,ve bir is bulmadan onun hic bir ihtiyacini karsilamayin.faturalar biriksin.yeri gelirse elektriginiz suyunuz her seyiniz kesilsin.ama tartismayin.siz ona yokmus gibi davranin.o sizi zaten yok diye goruyor.sadece onun temel ve onemli ihtiyaclarini karsiladiginiz icin yaninizda....ev hanimi olsaydiniz,simdi sizi terketmisti.buna emin olun.

Asla arama.sorma.yok gibi davran.eger duzeliceksen degil,bir is bulup gelirsen,ve bana karsi duzgun konusursan,saygi duyarsan,vesizin degilde onun bu ailenin reisi oldugunu size hissetirirse o zmn senin icin yapamiyacagim sey yok diyin..yoksa ben kararliyim diye soyleyin.asla konusmayin.tavrinizi net ortaya koyarsaniz cozulur.yoksa bir uc sene daha,bir bes sene daha...sonra cocuk sonra sonraaaaaaaa.....

Ve asla onu kaybederim,yok anahtari kitleyipsakalrim....bunlar onu zaten simartmis...senin verdigin bu imkanlarla hangi erkek durmaz ki yaninda.o sadece sizi korkutuyor.yol ordagidene yol vermek lazim...aynen boyle soyleyin....ayyyyyyy sinir oldum cnm.yaaaa geliyim bir kac lafta ben soyliyim.iki tanede cakiyimmmm.,anahtarida kafasina firlatiyim.

sizin özgüveninizi sarsıyor ciddi ciddi farkında mısınız?
ben ben ben ben hep ben diyor adam
narsist gibi
ben aslında çok para kazanırım daaaa...
ee neden kazanmıyormuş o zaman
çocuklar inanmaz bu laflara
o yaşta bir adam eşinin değil, babasının eline baksa 3 yıl boyuca
babası kendi evladıyken yeter artık der
siz nasıl sabredebildiniz ben anlamadım

:)) güldürdünüz beni. buyrun gelin benim yapamadığımı sizin yapın :))

çok sevdiğim için ilk başlarda görmezden geldim. düzelir umudu ile bekledim baktım düzelmek bir kenara gün geçtikçe kötüleşti artık dayanamıyorum. Kendime olan saygımı kaybetmiş olmak beni en çok üzen oldu. Durduk yerde ağlayan, elini kolunu konuşurken koyacak yer bulamayan biri haline gelmek , muhabbet ederken ya yanlış konuşursam, ya beni cahil görürlerse diye kendimi sorgularken bulduğumdan beri dayanamıyorum ve artık eşimi sevmiyorum o yüzden evden ayrıldım zaten. Pzt ilk işim boşanma dilekçemi mahkemeye vermek olacak. Çok para kazanamayacağını o da biliyor sadece bu metaforu bana yüklüyor o kadar psikolojiden çok iyi anlıyor bu doğru ama kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor bunu o kadar.

yalnız cahil o. hatta zeka seviyeside bence normal değil.

aman yarabbi ne biçim bir adam bu
tedavi olmazsa asla görüşmeyin bence
insani içten içe yiyip bitiren kurt gibi

İyi etmişsin asalak ,tembel, para kazan,ayan erkek gözümde ne erkek ne adam iyi tahamül etmişsin bugüne kadar , adam değişik oyunlarla kendine baktırmış , ,özgüvenide yüksek seni aşağlamış durmuş , kalitesiz adam umarım yeni yılda bu asalaktan ayrılırsın ve yeni yılda hayatına onsuz devam edersin

AMİN ...

Birde defolu eşin asla değişmiyecek ama ağzı iyi laf yapacak seni boşanmadan caydırmak için , etrafta çok var bunlardan , kadın parası yiyip erkeğim diye geçinen ve utanmayan , tez zaman kurtalasın bu asalaktan , yeni yılda sana bol huzur ve sağlık dilerim

aklını kullandığın gün boşanacaksın bir tek bunu biliyorum

Senin fedakarlıklarını hiç kimse haketmez yani!
Bir erkek neden küser? Çünkü karşısında ki nasılsa gönlünü alacaktır buna emindir, kaybetme korkusu hiç yoktur..

En iyisini yaparsın telefonlarına dahi çıkma 3 yıl olmış para kazanmamış hey yavrum hey,erkek diye ortalıkta geziyor yuh senin kalıbına!
boşanma dilekçemi yazdım. Bugün adliyeler yarım gün, yarın tatil, cuma günü idari tatil bu sebeple pzt. ilk işim davamı açmak olacak

ona söylemedim bir şey. dün evden çıkarken konuştu konuştu uğurlar olsun dedim ve çıktım o kadar. dilekçemi burda ofiste yazdım eşim şimdi bekler ki ben geri döneyim ya da iki güzel söz söyler ben yine ona inanırım ama bu sefer öyle yapmayacağım. tebligat gittiğinde anlasın ciddiyetimi

Yaa boşanmak kolay mı, bunları hissetmen çok normal..
Boşanmak istediğini önce eşine söyle, dilekçe falan vermeden bekle, önceden yaptığın şeylerin hiç birini asla yapma bu evrede.. O konuşmadığı sürece sende konuşmak için uğraşma, tek kelime etme..
Durumun ciddiyetini anlasın. Bu arada buradan etkilenip hemen boşanıyorum deme, kendin ne isitoyrsan onu yap.

dün sizlerin sayesinde gördüm gerçekleri içimi çok acıtanlar da oldu ama iyi ki de oldu başka türlü hep benim de bahanelerim olacaktı duygusal düşünecektim. Allahıma şükür bir mesleğim var ben hayatım boyunca okudum okul bitince de hep çalıştım ayaklarımın üstünde küçük yaşlardan beri durmayı öğrendim onsuz da yaşarım hem daha güzel yaşarım en azından huzurum olur. yatağa ağlamadan girer huzurla uyanırım taşı sıksam suyunu çıkarırım Allahın izniyle her şey güzel olacak ben inanıyorum sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…