Evliliğim bitiyor :((

Sizin ne kadar oldu ayrılığınız? Eski eşiniz pişman olup tekrar birleşmek istemedi mi?

Sizin ne kadar oldu ayrılığınız? Eski eşiniz pişman olup tekrar birleşmek istemedi mi?
12 yillik evlilik 3 bucuk yil once mutsuzum dusunecegim diye evi terk edip bir daha da donmemesiyle bitti. O cok mutlu. Pisman degil. Baskasiyla beraber. O inkar etse de herkes oyle is yerindeki sekreterle beraber diyor. Biz evliyken varmis. Evlenirler mi bilmem. Bosanma ekimde bitti. Belki bu sekilde yasamaya devam da eder sorumluluk alnamak icin. O mutlu. Halinden memnun. Sorumsuz bir hayat yasiyor. Ayda iki kez oglumu gormeye geliyor o kadar.

Kendi dert dediğimden utandım. Şimdilik mutlu gibi görünüyor ancak Allah'ın adaleti şaşmaz ve muhakkak tecelli eder buna çok inanıyorum. Dilerim çok çok mutlu olursunuz çektiğiniz sıkıntıları size mutluluk olarak fazlasıyla verecek sizin gibi güzel bir insan karşınıza çıkar. Oğlunuza ve size çok çok mutluluklar dilerim

Bence onun söyledıgı lafların hepsı zaten ona söylemen gereken laflarmış..Boş birisin,bir işe yaramazsın gıbı..Bi erkek hem evlı,hem çalısmıyor,hem paranı yemeye alısmıs,iş bile bakmıyor..Üstüne de nankörce hakaret edıyor..Boşanman daha yerınde olur bununla hayat gecmez,ustelık baba hıc olmamalı cocuguna yazık olur..

Biz boşanmıştık zaten ikinci defa tekrardan denedik olmadı

Canım benim çok taviz vermişsin. Ablamin eski eşi küsüp dururdu. Durumlariniz yakın sayılır birbirine sadece senin kadar taviz vermedi. Boşandı, cok üzüldü ağladı. Ama sonra karşısına biri çıktı suan ilk evlilinden bambaska bir hayat yaşıyor şükürler olsun. Iyiki boşanmış. Sende öyle diyeceksin oh be iyiki bosanmisim

Ben okurken darlandım sen nasıl dayandin be arkadasim.
Allah sana hayirli kapilar acsin inşallah

Yuva dağılması kolay olmuyor insan kötü bile olsa üzülüyor ağlıyor kah kendine kah emeğine ve evet iyi olacağım bende gerkes gibi inşallah. Sadece bana değil Rabbim tüm sıkıntılı kullarına hayırlı kapılar açsın inşallah benimde hatalarım oldu elbet hiçbirşey tek taraflı olmaz umarım bu yaşadıklarım hatalarıma kefaret olur

Ben okurken darlandım sen nasıl dayandin be arkadasim.
Allah sana hayirli kapilar acsin inşallah
Bende normal değilmişim demek ki :) kendime dert edinmek eziyet çektirmek istemişim ama dayanamadım işte daha fazla Allah urandırmasın dilerim verdiğimiz kararlardan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Canım adam sana küsmüş ve sen hâlâ barismaya calişıyosun cebine para koyma bak nasıl barışır senle.Adam asalak resmen çalışıyosun kendin kazanıp ona yediriyosun lütfen yapma bunu kendine.

Üzülmen çok normal çünkü hep bir umut oluyor insanın içinde. Tabii ki hatalar çift taraflidir ama biri muhakkak daha fazla hata yapar. Sen o kadar didinirken sana hakaret etmesi falan çok onur kırıcı. Evliliginizde sen erkek o kadın durumu oluşmuş. İnşallah karşına hak ettiğin değeri veren mutlu edicek biri cikar. Ama onun karşısına bir sen daha çıkar mı o şüpheli işte.

Bir kendi eşimi sanırdım böyle, evde yan gelip yatarak hanım parası yemeyi seven. Meğer cidden böyle erkekler varmış. Yapmayalım bunu kızlar kendimize. Yaşatmayalım bu acıyı. Ne için vazgeçemicez Allah aşkına. Benim korkum yalnız kalmakmış, ben bunu farkettim. Seni sevmeyen bir insanla birlikteysen zaten yalnızsın... Evlendiğimden beri zaten yalnızım ki ben. Tek başımıza mutlu olmayı deneyelim, öğrenelim. Ben kaç kez ayrılma kararı alıp tekrar barıştım. Hem de o hiç çabalamadan... İmtihan dedim, Rabbim sınıyor dedim, bir yuva kolay kurulmuyor, sabret dedim... Hep kendime dedim bunları, ikna ettim kendimi, barıştım. Sonuç? İçimde kalmadı, mutlu olabilirdik ihtimalini ortadan kaldırdım en azından. Şimdi kendimden eminim. sesini duyunca, onu görünce kötü olmuyor muyum? Oluyorum... Ama bu da geçecek biliyorum. Kendi değerimin farkına vardım. Bu acıyı kendim yaşadım ama ya çocuğum olsaydı, ona da mı yaşatacaktım bunları. Eşine sahip çıkmayan çocuğuna çıkar mı hiç? Silkeleyelim kendimizi... Biraz da kendimize değer verelim.

Rabbim sizinde yardımcınız olsun inş. Zor gerçekten ancak söylediğinizde çok haklısınız bizi sevmeyen insanlarla zaten yalnızız. yaşattıkları değersizlik hissi anlatılamaz herseye rağmen onlar ayakta dimdik dururken elbette bizlerde iyi olacagız en azından birlikteyken ki iç huzursuzluğu, acabalar ortadan kalkmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…