Evliliğim bitiyor nasıl yol alacağımı bilmiyorum, biraz dertleşelim mi

Konunun başında sorunun sizden kaynaklandığıni düşünmüştüm maalesef öyle değilmiş eşiniz başlı başına sorunmuş zaten.
Kaç yaşında bu adam?

Ayni seyi dusunmustum ama konunun devamina bakilirsa bu adam bir isler ceviriyor olabilir. Yataklari ayirmalar, bir oyle bir boyle davranmalar hic normal seyler degil.

Ayni seyi dusunmustum ama konunun devamina bakilirsa bu adam bir isler ceviriyor olabilir. Yataklari ayirmalar, bir oyle bir boyle davranmalar hic normal seyler degil.

Maalesef bazı adamlar kadınların sorgulamalarının önünü almak için "saldırı taktiğini" uygular. Böylece hem kadın kendini suçlamış olur hemde kadının gerçekleri görmemesi için karanlıkta bırakmış olur. Konu sahibinin eşi ise aldatıyor mu bilmem, ama kendisine henüz gerçekleştirmediği bir planı var gibi.

Mümkün

Sıfırdan düzen kurmaktan korkmana gerektirecek ne gibi bi durum var ben anlamadım böyle birini çekmekten zevk alıyorsan devam edebilirsin adam seni sevmiyor elini bile tutmak istemiyor allah merhametli iyi insanlarla denkleştirsin boşuna demiyolar bunu sevgi bukadar basitleşemez ya gerçekten bazı insanlar sevgiyi hak etmiyor ziyan oluyor bazen sevgiyi bile israf etmemek lazım ama onu da insanlar beceremiyor bence gitmelisin dışarıda hayat var yeniden nefes alırsın kendine gelirsin havasız bir oda düşün oksijen yok.. ama dışarı cıktığında derin nefes alır ciğerlerini hissedersin.. buda öyle bişey yeni sayfa açmaktan korkma hayatında kimbilir nasibinde daha ne güzel şeyler bekliyordur seni iyi düşün iyi olsun hele bilaki cocuk yoksa şükretmelisin olsaydı cocuğun o adamdan beraber sürünürdünüz yazık günah olan cocuklara oluyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…