Evliliği istemeyen erkek!!

Sevgilin kardeşinle mi evleniyo tövbe tövbe. Annesi kabul etmezmiş ne saçma bir muhabbet. Açık ve net önceden bilmiyomuydu da şimdi söylüyo ya kabul eder ya da yol ver.

Erkek kardesinin cinsel organi ne ilgilendiriyor sevgilinin ailesini ve sevgilin ne kadar zayif karakterli biri ki bu yuzden evlenmek istemiyor ve ne kadar karaktersiz ki bunu sana degil bir arkadasina soyluyor. Sms ile yolla gitsin iti. Herkes kendi evinde doksun salyasini sumugunu. Biraz saygi ya bireylere!

Kesinlikle haklısın.

20li yaslarin basindaki kadinlarin 30lu, 40li yaslardaki adamlarla ,ozellikle de bu ulkede, birlikte olmalarini hicbir zaman anlamadim. Yasitlarinizla beraber olsaniza. Gencecik kizlarla takilan amcalar hakkinda da hic iyi dusunmuyorum.
Bu yorumu ben yazdim sandim.

Konu sahibi konunu duzeltmezsen yaniltici olur. Yorumlarini okuyunca yeni anladim kardesinin cift cinsiyetli olmadigini. Yine sevgilini veya ailesini baglamaz o ayri mesele. Ayrica dalga gecseler bile ona ne veya cok fazla erkek kardesinin olmasi ne degistiriyor anlamadim ben. Cahil bir aile galiba ayril. Uzmesinler seni de kardesini de.

Kardesinizi kendi ailesine illa ki soylemesimi gerekiyor.

Istemeyen adami zorla mi koca yapacaksin kendine. Madem cok istiyorsun evliligi baska taliplerini degerlendir

bence sevmıyor seni.. Ne alaka yanı kardesin artı kardesımı asagılayan bırı ıle evlenmezdim ben olsam.

Erkek kardeşimle değil benimle evleneceksin tatlım iyi misin? diye sordun mu hiç o sevgili kisisine?

Ayril.
Bu sekilde komik otesi 1 bahane sunup bole normal 1 konuda bile ailesinden korkan bir adamlasin.
Hayir zaten aciklamaya ne luzum var senin kardesinden onun ailesine ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…