Evet çok denedim ondan nefret bile ettim ama bir türlüde yapamıyorum..Sanırım evlenmezdim ve ayrılırdım
Aslında sözünü geçiren birisi ama bu konuyu annesine söylemiyor bile yani bi deneyeyim belki olur demiyor hatta benimle bile konuşmadı kardeşin böyle o yüzden gibisinden ben birkaç kez laf vurdum utandı. Kendisiyle alay edilmesinden korkuyor.Erkek arkadaşın saçmalıyor.ne münasebet yani annesi kardeşini kabul etmezmiş falan.sevgilin delikanlı olup yumrugunu masaya vuracak küçük değilki 31 yasında
Erkek arkadaşınız bu konuda çok saygısızca davranıyor bence. Ne onun annesini ne de kendisini ilgilendiren bir durum bu. Erkek kardesinizle degil sizinle evlenecek, ailesine bunu "kabul ettirememek" ne saçma bir düsünce. Ailesine ne oluyor bu özel durumdan? Bence kendisi evlenmemek icin bir bahane düsünüp bunu bulmus olabilir. Ben olsaydım bu konuyu direkt erkek arkadasımla konusur ve kendisini ilgilendirmeyen meselelere burnunu bu sekilde sokmamasi gerektigini kibar bi dille belirtirdim, hı evlenmeme bahanesi buysa da yolun ne tarafta oldugunu gosterirdim.Merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz aramızds 9 yaş var ben 22yim o 31 ilk tanıştırılmamız evlilik için olmuştu. Gayet iyi anlaşıyoruz sorunlarımız olsa da herşey mükemmel, saygımız, sevgimiz bizi daha çok bağlıyor. Biz biraz zaman geçirdikten daha sonra ailemle tanıştı ve birden ben evlenemem moduna girdi. Meğerse gerçek neden benim erkek kardeşimin çift cinsiyetli olmasıymış ve ailesine bunu kabul ettiremezmiş,annesi biraz despont bir karakter ve ailede erkek kardeş çoğunlukta. Bunu bizi tanıştıran ve ikimizinde çok yakını olan arkadaşımla paylaşmış bende ondan öğrendim. Evet kardeşimin böyle olmasını biz istemedik, Allah onu böyle yaratıp bununla imtihan ediyorsa kimsenin laf sahibi olacağını düşünmüyorum onuda kimse için atmam satmam. Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum görüyorum herkes farkında ama konu evliliğe gelince dram esiyo ilişkide. Kaç kere ayrılmak için oturduk masaya sonunda salya sümük birbirimize sarılarak bulduk kendimizi. Gerçekten seviyoruz. Her kız gibi bende hayaller kuruyorum, çevremde evlenen nişanlanan birini görünce içim eriyor ümitleniyorum. Napıcam bilmiyorum. Biraz bana akıl verirmisiniz lütfen artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Evet haklısın..Çift cinsiyetli nedir eşcinsel mi??
Yani kardeşim damadın ailesine göre dıdısının dıdısı ne var nu kadar dert edecek anlayamadım
Ben hiç beğenmedim bu adamı 30 yaşında ama anne baba ağızlı
Yaşın genç daha iyisini bulursun evlenmek için önünde çok zaman var daha 22 yaşındasın
Bende katlanamıyorum artık, çünkü bir yerden sonra ilişki bi üst evreyi istiyo ben hep onunla sevgili kalamam ve bu durumdan evlenememek zoruma gidiyor ama arada bağlılık olunca alışkanlık bşde karşı tarafın tutmaya çalışması olunca ayağıma beton dökülmüş gibi çakılıyorumYahu bu açıklancak bişey değil değilki çok sinir okdum gerçekten şuan
Kimene senin kardeşinin tercihinden annesine söylücekmiş ne dicek annesine " Anne ben bir kız sevdim ama kardeşi böyle böyle " mi dicek
Kardeşim benim ya bunu aklından geçirmesi bile benim için bitirme sebebidir
Değil tabiki çevremdeki kimse kabullenmek zorunda değil, ben onun daha ailesine söylemeden bu tutuculuğuna sinir oluyorum belkide kendi çevresinde olucak aynı şey ya da ben istemicem onları ki benim canımı yakanın aynı nedenle yanmasınıda istiyorum..Sevgilinin annesi kardeşini kabul etmek zorunda mı? Kabul etmek ne ayrıca ya onlara ne? Çok saçma. Annesinin haberi yok anladığım kadarıyla, sevgilinin kendi iş guzarligi ve dar kafaliligi. Ayrilirdim çok net.
Bir süre evlilik bahsi açmadan görüşmeye devam edin. Arada aileniz ve kardeşinizle zaman geçirebileceğiniz ortamlar yaratın. Kardeşinizi daha yakından tanırsa onu sevecektir. Kendisi kararlı olduktan sonra ailesini dinlemez. Daha önceden çift cinsiyetli kimseyi tanımamıştır büyük ihtimalle, yadırgamış, veya genetik geçişinden rahatsız olmuş olabilir. Evlenirseniz çocuklarınız olacak, bunları düşünmüştür. Bunları konuşun, araştırın. Önemli olan kardeşinizi biraz daha tanısın.Merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz aramızds 9 yaş var ben 22yim o 31 ilk tanıştırılmamız evlilik için olmuştu. Gayet iyi anlaşıyoruz sorunlarımız olsa da herşey mükemmel, saygımız, sevgimiz bizi daha çok bağlıyor. Biz biraz zaman geçirdikten daha sonra ailemle tanıştı ve birden ben evlenemem moduna girdi. Meğerse gerçek neden benim erkek kardeşimin çift cinsiyetli olmasıymış ve ailesine bunu kabul ettiremezmiş,annesi biraz despont bir karakter ve ailede erkek kardeş çoğunlukta. Bunu bizi tanıştıran ve ikimizinde çok yakını olan arkadaşımla paylaşmış bende ondan öğrendim. Evet kardeşimin böyle olmasını biz istemedik, Allah onu böyle yaratıp bununla imtihan ediyorsa kimsenin laf sahibi olacağını düşünmüyorum onuda kimse için atmam satmam. Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum görüyorum herkes farkında ama konu evliliğe gelince dram esiyo ilişkide. Kaç kere ayrılmak için oturduk masaya sonunda salya sümük birbirimize sarılarak bulduk kendimizi. Gerçekten seviyoruz. Her kız gibi bende hayaller kuruyorum, çevremde evlenen nişanlanan birini görünce içim eriyor ümitleniyorum. Napıcam bilmiyorum. Biraz bana akıl verirmisiniz lütfen artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?