Merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz aramızds 9 yaş var ben 22yim o 31 ilk tanıştırılmamız evlilik için olmuştu. Gayet iyi anlaşıyoruz sorunlarımız olsa da herşey mükemmel, saygımız, sevgimiz bizi daha çok bağlıyor. Biz biraz zaman geçirdikten daha sonra ailemle tanıştı ve birden ben evlenemem moduna girdi. Meğerse gerçek neden benim erkek kardeşimin çift cinsiyetli olmasıymış ve ailesine bunu kabul ettiremezmiş,annesi biraz despont bir karakter ve ailede erkek kardeş çoğunlukta. Bunu bizi tanıştıran ve ikimizinde çok yakını olan arkadaşımla paylaşmış bende ondan öğrendim. Evet kardeşimin böyle olmasını biz istemedik, Allah onu böyle yaratıp bununla imtihan ediyorsa kimsenin laf sahibi olacağını düşünmüyorum onuda kimse için atmam satmam. Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum görüyorum herkes farkında ama konu evliliğe gelince dram esiyo ilişkide. Kaç kere ayrılmak için oturduk masaya sonunda salya sümük birbirimize sarılarak bulduk kendimizi. Gerçekten seviyoruz. Her kız gibi bende hayaller kuruyorum, çevremde evlenen nişanlanan birini görünce içim eriyor ümitleniyorum. Napıcam bilmiyorum. Biraz bana akıl verirmisiniz lütfen artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum...