Evliligi ben mi beceremiyorum.

hediyeem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
7
2
26
Ben ne yaparsam olmuyo evlilik çok zor ben yapamıyorum hep yanlış mı yapıyorum ben istediğim şeyi yapınca suçlu hissetmek istemiyorum ama hissediyorum neden Bi yere gitsem biseyy alsam rahat değilim neden hep kendimi garip hissediyorum birilerine bagliyim surekli gibi neden bilmiyorum ben yetiskinim ne yapacagimi ne istediğimi biliyorum ama rahat yapamıyorum suçlu hissediyorum.

Ben ne yaparsam olmuyo evlilik çok zor ben yapamıyorum hep yanlış mı yapıyorum ben istediğim şeyi yapınca suçlu hissetmek istemiyorum ama hissediyorum neden Bi yere gitsem biseyy alsam rahat değilim neden hep kendimi garip hissediyorum birilerine bagliyim surekli gibi neden bilmiyorum ben yetiskinim ne yapacagimi ne istediğimi biliyorum ama rahat yapamıyorum suçlu hissediyorum.
Yani konudan anladığım kadarı ile siz bence ya eşinizi sevmeden evlendiniz onun için aitlik duygunuz oluşmamış yada sevdiniz evlendiniz ama bir türlü o garip duygunuz geçmedi ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama zamana bırakın yada bir an evvel psikolojik tedavi alın terapi olarak inanın rahatlarsınız

X