- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
bunun sebebini inanın bilmiyorum. Ben zaten kimsenin bilmesi taraftarı da değilim ama kavga anında sürekli evden gitmek istiyorum he gidince mutlu mu oluyorum tabiki hayır bu sefer de eşimi özlüyorumSiz niye iletişim kuramıyorsunuz da kavga edince birileri barıştırıyor? Aileler girince kavga şiddeti ×5 filan olur zaten.
ben böyle biri zaten değildim. bana öyle bir şey olduki sanki severek değil zorla evlendirilmiş gibiyim. kendimi bulamıyorum. zaten normal değiliz diyorum . ama çözüm bulamıyorum29 degil 19 yaşinda gibisiniz yahu hatta 19 yasinda evlenen bicok kişi yapmaz şu yaptiginizi.
İlişkiye girmek yok, daha 2,5 ayda aileyi de katarak kavgalar ediliyor, her gece anne diye agliyorsunuz...
Ben direkt sizi evinize yollar bosanma davasini da arkanizdan gonderirdim, ugrasmazdim bile.
Hic cabaniz yok cunku.
aynen öyle. Sürekli kayınvalidem bir bahaneyle kontrol ediyor. annem her gün ağlayarak arıyor. Geçen gün kavga ettiğimzde annem beni geri yollama kendime bir şey yaparım demişim öyle korkmuş ki şimdi ne desem unutturamıyorum onu onaEvliliğin ne olduğunu bilmeden, evliliğe hazır olmadan, olgunlaşmadan evlenmişsiniz. Üstüne vajinismus gibi sağlam evliliği bile sarsacak bir sorun eklenmiş. Aileler sürekli anaokulu çocuğu gibi peşinizde. Ne desem bilemedim.
Hadi evlilik olgunluğuna erişmemenizi anlarım da sizin yaşınızda bir kadının annesini bu şekilde endişelendirecek davranışlarda bulunmasını anlayamam. Ben neredeyse 9 yıldır evliyim, annem tek bir kavgamızı tartışmamızı bilmez. Çünkü bilirim ki ben üzülürsem o beş kat daha fazla üzülür. İnsan annesini neden bu şekilde üzer?aynen öyle. Sürekli kayınvalidem bir bahaneyle kontrol ediyor. annem her gün ağlayarak arıyor. Geçen gün kavga ettiğimzde annem beni geri yollama kendime bir şey yaparım demişim öyle korkmuş ki şimdi ne desem unutturamıyorum onu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?