Eskiden hastalıkları sebebiyle çalışamıyorduk. Şimdi iyi bir maaşla çalışıyoruz elhamdülillah.. nişanlım hep benim yanımda duran beni kimseye ezdirmeyen birisi bilmiyorum haklı olabilirsiniz tabikiiki taraf da atanamadıysa -özel sektörde de çalışamadığınızı yazmışsınız- nasıl geçineceksiniz? Ayrıca nişanlınızın ve ailesinin şimdi ses çıkarmadığına bakmayın, evlenince sesleri acısını çıkarırcasına çıkacaktır ailenize tavır koymazsanız.
Nişanliniz da öğretmen mi?Eskiden hastalıkları sebebiyle çalışamıyorduk. Şimdi iyi bir maaşla çalışıyoruz elhamdülillah.. nişanlım hep benim yanımda duran beni kimseye ezdirmeyen birisi bilmiyorum haklı olabilirsiniz tabiki
Çok teşekkür ederim yorumunuz için anlatmadigim nişanlımın iyiliklerinden başka birşey yok emin olun ki.. en çok ailesi önünde küçük düşüyor annem yüzünden buna üzülüyorum.. mutluluğa odaklanamiyorum o da sevinsin sevincimi paylaşsın istiyorum fakat olmuyor..Moralinizi bozmayın anneniz sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda.Siz evladınız belki birşeyler hissetti veya yıldızı barışmadı annelerin hisleri kuvvetli olur.Anlatmadiginiz olaylar yaşanmış olabilir.Atanma konusuna gelince çok şükür işiniz var.Umarim atanirsiniz.Zamanla alisacaktir kabullenecektir.Siz mutluluğunuzu odaklanın.
Evet öğretmenNişanliniz da öğretmen mi?
Çiftçi kendi hallerinde insanlar ve 1000 kişilik düğün yapacaklar yemekli sırf annem mutlu olsun diye ama yok daha da sinirleniyor. Beyaz eşya mobilya hiçbir şey istemediler hepsini biz yapacağız dediler ama ne zaman gelseler resmen kovuyor uyku uyuyamıyorum düşünmekten artıkNişanlınızın ailesi maddi olarak nasıllar? Sosyoekonomik ve kültürel olarak ailenize denk görmüyor da ondan mı acaba bu tavırları? Yine de bu şekilde davranmamalı, yolu bu değil.
Atanamadınız diye mi yapıyor anneniz bunları?Aranızda zaten bir denklik sözkonusu,annenizin nişanlinızın ailesine karşı tavırları hiç hoş değil.Köylü ve ya şehirli,çocuklarını yetiştirip,iyi bir meslek sahibi olmasına vesile olmuşlar.Evlendikten sonra öncelikli olan siz ve eşiniz olacaksınız.Çok fazla kafaya takmamaya çalışın ki,evlilik öncesi çok stresli zamanlardasınız şu anda.Evet öğretmen
Bunu nasıl yapabilirim sizce uyku uyumuyorum inanın maddiyata zerre değer veren birisi değilim nişanlım zaten her şeyi yapıyor. Annem kardeşime ve nişanlısina öyle farklı ki bu fark neden anneler gerçekten evlat ayrımı yapıyormuş bu yalan değilmiş inanın..Anneniz İngiliz kraliyet ailesindenmi ki köylü diye nişanlını beğenmiyor
Siz sevmiş istemişsiniz
Annenizde gereken saygıyı göstermeli bazılarını duymazlıktan gelin he tamam diyin geçiştirin moralinizi bozmayın
Annem sevsin beni diye öyle mücadeleler verdim ki bugüne kadar hepsi bosaymış,bende asla inanmazdım bir annenin evlat ayrımı yaptığına gerçekten yapılıyormuş öyle acı veriyor ki bana nişanlımın ailesi bile annemden korkuyor evlenince huzurunuzu kacirirsa ne yapacaksınız diye kara kara düşünüyorlarSöz konusu anne baba olunca net bi şey söyleyemiyor insan. Haklısınız tabi. Ama bana sorarsanız verebileceğim tek tavsiye annenizle mesafe koymanız belki değerinizi o zaman anlar. Evlat ayrımı yapıyor anladığım kadarıyla nasıl yapabiliyorlar onu hiç anlamıyorum. Bir evladı atansın atanamasın işsiz kalsın fark etmez dışlayamazsın yani sevgi, vicdan buna izin vermez. Eşiniz ve ailesininde sabrının tükenmemesi adına bence bi süre uzaklaşın annenizden.
Sırf annenizin gönlü olsun diye o insanlarında bu kadar yükün altına girmesine izin vermezdim, anneme rest çekerdim sanırım, bu şekilde de olmaz ki. Siz mutluluğunuza bakın.Çiftçi kendi hallerinde insanlar ve 1000 kişilik düğün yapacaklar yemekli sırf annem mutlu olsun diye ama yok daha da sinirleniyor. Beyaz eşya mobilya hiçbir şey istemediler hepsini biz yapacağız dediler ama ne zaman gelseler resmen kovuyor uyku uyuyamıyorum düşünmekten artık
İnşallah onu ailesinin önünde bu kadar küçük düşürmesine her işini yaptırmasına çok üzülüyorum hani annedir göremediğim ters birşey mi var diyorum asla yok komsulardan tutun okuldaki öğretmenler müdürümüz takdir ile bahsediyorlar. Tek nedeni annem beni sevmiyor bu diyorum artıkUmarım birbirinize her zaman destek olursunuz nişanlınla.
Düğününüz ne zaman?
Gönlü yine olmuyor ki daha dün kavga çıktı düğün tarihini bana sormadan nasıl alırsınız siz kim oluyorsunuz diye.. evlendikten sonra kardeşim İstanbul da olacak ben yanında ve gelmezsem tek başına kalacak buna dahi üzülüyorum çünkü çok zor biri hep sinirli öfkeliSırf annenizin gönlü olsun diye o insanlarında bu kadar yükün altına girmesine izin vermezdim, anneme rest çekerdim sanırım, bu şekilde de olmaz ki. Siz mutluluğunuza bakın.
Helal olsun ailesineÇiftçi kendi hallerinde insanlar ve 1000 kişilik düğün yapacaklar yemekli sırf annem mutlu olsun diye ama yok daha da sinirleniyor. Beyaz eşya mobilya hiçbir şey istemediler hepsini biz yapacağız dediler ama ne zaman gelseler resmen kovuyor uyku uyuyamıyorum düşünmekten artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?