- 5 Mart 2017
- 17
- 3
- 16
- 38
- Konu Sahibi Momtobe26backkk
-
Kuaförünüz ve fotoğrafçınız versin size saatler onların yapması gerek çünkü hangisi daha uzun sürer siz o saati ayarlayamazsınız ki şöyle ki mesela fotoğrafçınız düğün saatine göre saat versin siz de kuförünüze çekim saatini söyleyin kuförünüzde ona göre kendini ayarlasın hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim.:)
Neeey kuaför 3 saat mi dedi? Vay o zaman 12.00de gidin. Kendinizi riske atmayın ama 3 saatte ne yapacaklar ki?
Ben sinirlenmedim. Yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Valla heryerde farklı olabilir. Ama kuaförüm ve fotografcım benden ayrı ayrı saat istedi. Kuaförüm 3 saat sürer işimiz dedi. Fotografcı da 2 saat max. dedi
Hımm benim kuaförüm gelin dışında kimseyi yapmıyor prensip olarak ondan erken sürmüştü belki de.muhtemelen tek gelin hanım yoktur akraba arkadaş falan varsa...
tek kişi olsa yarım saatte bile yapar iyi kuaför
Benim kuaför olayım yarım saat sürmüştü
Hımm benim kuaförüm gelin dışında kimseyi yapmıyor prensip olarak ondan erken sürmüştü belki de.
Gelin ayarlarsa yetişmeme ihtimali daha yüksek. Onlar tecrübeli senede yüzlerce gelin geçiyor ellerinden o yüzden verdikleri saatler daha tutarlı olur.
O zaman 15.00da falan gidin.
Aslında işte bu işini yapan kişilerin profesyonelliğiyle alakalı. Benim kuaför olayım yarım saat sürmüştü. Sabah 5te gitmiştik. Sonra 6da da fotoğrafçımızla buluştuk falan. Öyle olmuştu.
Bekliyo olabilirler ama bunu siz ayarlayamazsınız bence yarın fotoğrafçınıza düğün saatini söyleyin ve bana saati siz verin diyin sonra onlar size saat verince kuaförünüze gidin ve şu saatte çekim var sabah kaçta geleyim diyin bizim böyle oldu siz onlar benden bekliyor diyorsunuz ama itiraz da edebilrsiniz çok dert etmeyin sonuçta siz müşterisiniz ve onlar size en uygun saati ayarlamalıTeşekkürler öncelikle :)
İşte onlar benden saat bekliyor. Sadece bana ne kadar süreceklerini söyledi. Kuaför 3, fotografcı max 2 saat dedi. Ona göre saat vermemi bekliyorlar
Gelin ayarlarsa yetişmeme ihtimali daha yüksek. Onlar tecrübeli senede yüzlerce gelin geçiyor ellerinden o yüzden verdikleri saatler daha tutarlı olur.
Hayır hepsi de vardı, ama manikür yok benim kuaförüm sadece saç makyaj olarak profesyonel birisi. Eli çok hızlıdır. Manikür vs yapmaz, tek alanı saç makyaj türban vs.dir. Bi de kınamda da onlaydım. Harikadır Türkiye'de bir numara diyebilirim. 30 yıldır bu işi yapıyor ve çok hızlı. Sabah 5ten gece 12ye kadar ne makyajım akmıştı ne de başım bozulmuştu. O derece diyeyimO nasıl oldu ki? Makyaj, saç, manikür falan yok diyelim hadi. Yarım saat az değil mi ki?
Yanımda 2 kişi daha olacak. Açıkcası ben de bilmiyorum ne yapacak porselen makyaj ve saçım işte tek bildiğim. Ama yanımda birileri olacagı için uzun sürebilir sanırım ondan diye düşünüyorum
Benden istedi benden deyince sinirli olmuş. Pekala.
Düğün yedide ise en geç 6.30 da düğün salonunda olacak şekilde ayarlamak gerek. Yani 5.30 da evde olsanız iyi olur çünkü acıkacaksınız, yemek yemek gerek. Fotoğrafçının işi iki saat sürecekse 3 gibi kuaförden çıkmanız gerek. Yani fotoğrafçıya 3.00-3.30 arası saat verebilirsiniz. Kuaförün işi 3 saat sürecekse 12.00 gibi kuaförde olmanız gerek en geç.
Porselen makyajı hangi marka ürünlerle yapacak ve makyözlük sertifikasını gördünüz mü? Bunlar çok önemli. Genelde kaliteli ancak günlük makyaj ürünleriyle makyaj yapıp üstüne sabitleyici sprey sıkıyorlar porselen makyaj diye yutturuyorlar.
Bulunduğum yerin en iyisi diyebilirim. Kuzenimin düğün makyajını da o yapmıştı. Memnunuz yani. Ama teşekkürler hatırlatma için. Sertifika falan bilmiyorum cünkü :) Sadece yaptıgı işten yola cıkarak sectim. Kesinlikle araştıracagım.
Bekliyo olabilirler ama bunu siz ayarlayamazsınız bence yarın fotoğrafçınıza düğün saatini söyleyin ve bana saati siz verin diyin sonra onlar size saat verince kuaförünüze gidin ve şu saatte çekim var sabah kaçta geleyim diyin bizim böyle oldu siz onlar benden bekliyor diyorsunuz ama itiraz da edebilrsiniz çok dert etmeyin sonuçta siz müşterisiniz ve onlar size en uygun saati ayarlamalı
Düğüne 1 ay kala düğün günü icin boş mu değilmi öğrendikten sonra kuaförüme şu saatte gelicem kimseyi alma o saatte demistim ve anlaştik...
Gayet ayarlayabilirsin ama müsaitlik durumunda, salon dolu ise yapacak bir sey yok bu sebeple randevunu erken tarihte ayarla ki istedigin saat gidebilesin...
Kuaförün keyfine kalsak illa ki geç cıkariyor olan bize oluyor stres, sinir, koşturma çünkü nişanda yaşadım bunu düğünde de şansa birakmadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?