- 5 Mart 2017
- 17
- 3
- 16
- 38
- Konu Sahibi Momtobe26backkk
-
Aslında saati kuaförler belirliyor. Nerde kuaföre gideceksiniz? Yakın mı uzak mı? Saat 12de gidin kuaföre anca hazırlanma fotoğraf çekimi falan sürer.
Kuaföre ve fotoğrafçıya siz saat vermezsiniz ki onlar size saat verir.
Onlar benden bekliyor saati benden. Sonucta dügün saatini dügün sahibi ayarlıyor
Niye öyle dediniz ki? Fotoğrafçıya biz saat verdik diye hatırlıyorum. Hatta kesin biz verdik. Kuaföre de ona göre sabah erkenden gitmiş şu saatte çıkmış olmamız gerekiyor diye anlaşmıştık önceden.
Bende kuaför bana bir saat vermişti sonra fotoğrafçımız da kendisi saat verdi. Yani benim gördüğüm hep böyleydi ondan.Niye öyle dediniz ki? Fotoğrafçıya biz saat verdik diye hatırlıyorum. Hatta kesin biz verdik. Kuaföre de ona göre sabah erkenden gitmiş şu saatte çıkmış olmamız gerekiyor diye anlaşmıştık önceden.
Aslında saati kuaförler belirliyor. Nerde kuaföre gideceksiniz? Yakın mı uzak mı? Saat 12de gidin kuaföre anca hazırlanma fotoğraf çekimi falan sürer.
Bende kuaför bana bir saat vermişti sonra fotoğrafçımız da kendisi saat verdi. Yani benim gördüğüm hep böyleydi ondan.
Aynen ben de öyle düsündüm. Ama işte 15ten sonraki sürede sıcaktan bunalırsın diyolar. Sence daha mı gec gitmeliyim kuaföre? zeynones2
Niye bu sinir?
Profesyonel insanlarla karşı karşıya değilsiniz.
Siz düğün saatini verirsiniz fotoğrafçı ona göre bir saat belirler. Kıüuaföre fotoğrafçı saati verirsiniz kuaför de ona göre bir saat belirler.
Biz nerden bilelim ya da siz nerden bileceksiniz kuaförün ve fotoğrafçının işinin ne kadar süreceğini?
Yakın 15 dk falan sürüyor. Genel olarak şöyle zaten. Kuaföre evim 15 dk. Fotografcıyla çekim yerinde buluşulcak. Fotograf çekim yeri ve kuaför arası mesafe de taş çatlasın 20 dk falan.
Aslında işte bu işini yapan kişilerin profesyonelliğiyle alakalı. Benim kuaför olayım yarım saat sürmüştü. Sabah 5te gitmiştik. Sonra 6da da fotoğrafçımızla buluştuk falan. Öyle olmuştu.Ama ya yetişmezse?
Ama ya yetişmezse?
Neeey kuaför 3 saat mi dedi? Vay o zaman 12.00de gidin. Kendinizi riske atmayın ama 3 saatte ne yapacaklar ki?Ben sinirlenmedim. Yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Valla heryerde farklı olabilir. Ama kuaförüm ve fotografcım benden ayrı ayrı saat istedi. Kuaförüm 3 saat sürer işimiz dedi. Fotografcı da 2 saat max. dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?