• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLERİN TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR KIZLAR ACİL!!!

Fotoğrafıçı kaç saat sürer dediyse o saate göre de gelin almayı ayarlayın ev ile düğün salonunuzun mesafesi çok mu az mı bilemem ben bir saat önceye ayarlamıştım gelinalmayı ya bir de zaten gelin alma saatini ne kadar da ayarlasanız insanların toplanması arabaların toparlanması falan filan uymayabilir stres yapmayın yarım saat geç kalsanız bişe olmaz salonu kapatacak değiller sonuçta rahat olun bu tatlı telaşları zehir etmeyin kendinize:)

Fotoğrafıçı kaç saat sürer dediyse o saate göre de gelin almayı ayarlayın ev ile düğün salonunuzun mesafesi çok mu az mı bilemem ben bir saat önceye ayarlamıştım gelinalmayı ya bir de zaten gelin alma saatini ne kadar da ayarlasanız insanların toplanması arabaların toparlanması falan filan uymayabilir stres yapmayın yarım saat geç kalsanız bişe olmaz salonu kapatacak değiller sonuçta rahat olun bu tatlı telaşları zehir etmeyin kendinize:)

Fotograf çekim yerinden 15-20 dk mesafesi var evimin. Ben de gelin almadan bi saat önce evde olayım diyorum. Evham yapıyorum biliyorum. Ama bu işlerde kırk kere düşünmekte yarar var. Sonucta bi kere olucak demi ama :)

Zaten kuaförümden geçen hafta dügün gününün randevusunu aldım. Benden haric 2 gelin daha varmış. Aynı anda 5 gelin çıkarabiliyoruz dedi. Ben de sansa bırakmak istemedim oyüzden nolur nolmaz. Şimdi saatini ayarlama kısmı kaldı.

Aynı şekilde fotografcımla da günü konuştuk sözlesme imzaladık falan. Sadece saat kısmı kaldı

ayni anda 5 gelin mi ?
bir kez daha düsün onlar paraya bakarlar önemsemez yollarlar dünya para döküyoruz üzerine düsmek gerek...
ayni anda 5 gelin eee birde yanlarinda gelenler de olur gelinlerin , kac calisani var bu kuaforun sallayip yollamasinlar da...

birde fotograf cekimini 1 hafta 10 gün önce yapsaniz inan cok rahat oluyor...

ilk önce nişan yaptik ayni dügün gibi büyük, dedik ki dügün icin prova olur hem iyi ki de büyük yapmisiz nisanda ayni gun kuafore gittim ayni gun fotograf cekimine gittik ee o aksam birde nişan ve ben gece pert olmustum...

ama dügünde 1 hafta once fotograf cekimi yaptik cok rahat oldu ve öğlenden aksam gün batana kadar cektik cok rahatti inan ki...
firsatin varsa bir düsün...

ayni anda 5 gelin mi ?
bir kez daha düsün onlar paraya bakarlar önemsemez yollarlar dünya para döküyoruz üzerine düsmek gerek...
ayni anda 5 gelin eee birde yanlarinda gelenler de olur gelinlerin , kac calisani var bu kuaforun sallayip yollamasinlar da...

birde fotograf cekimini 1 hafta 10 gün önce yapsaniz inan cok rahat oluyor...

ilk önce nişan yaptik ayni dügün gibi büyük, dedik ki dügün icin prova olur hem iyi ki de büyük yapmisiz nisanda ayni gun kuafore gittim ayni gun fotograf cekimine gittik ee o aksam birde nişan ve ben gece pert olmustum...

ama dügünde 1 hafta once fotograf cekimi yaptik cok rahat oldu ve öğlenden aksam gün batana kadar cektik cok rahatti inan ki...
firsatin varsa bir düsün...

Fırsatım yok. Öncesinde çekim yapamayız çünkü işimiz geregi 1 temmuzda tatile girebilecegiz. Bu da düğünden sadece 6 gün önce demek :( Benim hayalim de öyleydi açıkçası. Hayaller hayatlar işte...
Aynı anda beş gelin evet. Ben de korkuyorum açıkcası ihmal edilmekten. Ama büyük bi salon. Calısan sayısını sayamadım bi üc dört katlı falan zaten baya var yani .Umarım sıkıntı olmaz. Olursa da Parayı vermem ben de :DD

fotoğraf çekimini düğünden bir ay sonra falan yapmıştık biz. neden sıkıştırıyorsunuz düğün gününe. hem gelinliği bi kere daha giymiş olursun. gönlünce olsun:KK15:

Sabah olsun gelin alma saat 10 gibi felan
Benimki öyle olmustu.
Saçlarımıda evde güzel bi topuz yapıp duvağımıda takmıştık gayet güzel makyajımıda yapmıştım
Sonra kuaför fotograf cekimi felan derken aksam salona anca yetişmiştik
Çok sıkışmamış olursun.
Mutluluklar dilerim.

Canım ben fotoğrafçıyım.güzel bi mekan belirlediyseniz çekim en fazla 1,5 2 saat sürer.öğlen saatleri güneş ışığının en dik indiği saatler olduğu için çekim için en tehlikeli saatler.yani yüze yansıyan gölgeler falan olma ihtimali yüksek oluyor.bunlarıda göz önünde bulundurmalı.tabi fotoğrafçın reflektör kullanacakmı yada mekan nasıl gölge alanları mevcutmu bunlar güzel kareler için önemli noktalar :) Allah mesut etsin şimdiden

Benim de temmuzda dugunum var ve sabah 10a aldim kuafor randevusunu. Sadece sacla bitmiyor ki is, gelinligi var duvagi makyaji manikuru gec bile denebilir hatta.
Sonrasinda fotograf cekimi olacak ordan da gerekli seremoniler iste..
Sabah gidin derim.

Ben sabah saat 9da gittim kuafore 12 bucukta ciktim ordan fotografciya benim dis cekimdi. Saat 6 da eve zor yetistik. 6 bucukta evden cikisimiz oldu 7 de salondaydik canim

Tabi benim darbeye denk gelmisti dugunum :)

Cnm geç kalmamışımdır inşallah. Fotoğrafı düğünden bikaçgün önce çekebilirseniz daha rahat edersiniz. Düğün günüde yetişme stresiniz olmaz. Sende doya doya gelinliğini giymiş olursun. Şimdiki gelinler hep böyle yapıyor...

Back