- 5 Mart 2017
- 17
- 3
- 16
- 38
- Konu Sahibi Momtobe26backkk
Her şey istediğin gibi olur umarım. Mutluluklar diliyorum.
Teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey istediğin gibi olur umarım. Mutluluklar diliyorum.
Fotoğrafıçı kaç saat sürer dediyse o saate göre de gelin almayı ayarlayın ev ile düğün salonunuzun mesafesi çok mu az mı bilemem ben bir saat önceye ayarlamıştım gelinalmayı ya bir de zaten gelin alma saatini ne kadar da ayarlasanız insanların toplanması arabaların toparlanması falan filan uymayabilir stres yapmayın yarım saat geç kalsanız bişe olmaz salonu kapatacak değiller sonuçta rahat olun bu tatlı telaşları zehir etmeyin kendinize:)
Zaten kuaförümden geçen hafta dügün gününün randevusunu aldım. Benden haric 2 gelin daha varmış. Aynı anda 5 gelin çıkarabiliyoruz dedi. Ben de sansa bırakmak istemedim oyüzden nolur nolmaz. Şimdi saatini ayarlama kısmı kaldı.
Aynı şekilde fotografcımla da günü konuştuk sözlesme imzaladık falan. Sadece saat kısmı kaldı
ayni anda 5 gelin mi ?
bir kez daha düsün onlar paraya bakarlar önemsemez yollarlar dünya para döküyoruz üzerine düsmek gerek...
ayni anda 5 gelin eee birde yanlarinda gelenler de olur gelinlerin , kac calisani var bu kuaforun sallayip yollamasinlar da...
birde fotograf cekimini 1 hafta 10 gün önce yapsaniz inan cok rahat oluyor...
ilk önce nişan yaptik ayni dügün gibi büyük, dedik ki dügün icin prova olur hem iyi ki de büyük yapmisiz nisanda ayni gun kuafore gittim ayni gun fotograf cekimine gittik ee o aksam birde nişan ve ben gece pert olmustum...
ama dügünde 1 hafta once fotograf cekimi yaptik cok rahat oldu ve öğlenden aksam gün batana kadar cektik cok rahatti inan ki...
firsatin varsa bir düsün...
Çok da şaaaaapmamak lazım yaa:)))) şaka bir tarafa gönlünüzce olsun her şey :)