• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLERİN TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR KIZLAR ACİL!!!

Kuaförünüz ve fotoğrafçınız versin size saatler onların yapması gerek çünkü hangisi daha uzun sürer siz o saati ayarlayamazsınız ki şöyle ki mesela fotoğrafçınız düğün saatine göre saat versin siz de kuförünüze çekim saatini söyleyin kuförünüzde ona göre kendini ayarlasın hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim.:)

Teşekkürler öncelikle :)
İşte onlar benden saat bekliyor. Sadece bana ne kadar süreceklerini söyledi. Kuaför 3, fotografcı max 2 saat dedi. Ona göre saat vermemi bekliyorlar

Ben sinirlenmedim. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. :110:
Valla heryerde farklı olabilir. Ama kuaförüm ve fotografcım benden ayrı ayrı saat istedi. Kuaförüm 3 saat sürer işimiz dedi. Fotografcı da 2 saat max. dedi

Benden istedi benden deyince sinirli olmuş. Pekala.

Düğün yedide ise en geç 6.30 da düğün salonunda olacak şekilde ayarlamak gerek. Yani 5.30 da evde olsanız iyi olur çünkü acıkacaksınız, yemek yemek gerek. Fotoğrafçının işi iki saat sürecekse 3 gibi kuaförden çıkmanız gerek. Yani fotoğrafçıya 3.00-3.30 arası saat verebilirsiniz. Kuaförün işi 3 saat sürecekse 12.00 gibi kuaförde olmanız gerek en geç.

Gelin ayarlarsa yetişmeme ihtimali daha yüksek. Onlar tecrübeli senede yüzlerce gelin geçiyor ellerinden o yüzden verdikleri saatler daha tutarlı olur.

Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Momtobe26backkk Momtobe26backkk size ne kadar süreceğini söylemişler aslında, siz de aradaki yolu hesaba katarak bir saat belirleyin derim. Sonuçta seçtiğiniz kuaförle, çekim yapılacak yer arasındaki trafiği bizim bilmemiz mümkün değil.

Kuaförle ve fotoğrafciyla iki ay oncesinden randevu alin .Genelde yetisebilmek adina sabah 6, 7 de kuafore gidiliyor ,Fotoğrafçi yetiştirebilmek adina en az 3 saat olmasi lazim dis cekim falan olacaksa belki daha fazla saat tutar gidilecek yer, trafik hesaba katilarak en erken 13:00 ,14:00 de ancak yetisilir gelin almaya .

O zaman 15.00da falan gidin.

Aslında işte bu işini yapan kişilerin profesyonelliğiyle alakalı. Benim kuaför olayım yarım saat sürmüştü. Sabah 5te gitmiştik. Sonra 6da da fotoğrafçımızla buluştuk falan. Öyle olmuştu.

Yanımda 2 kişi daha olacak. Açıkcası ben de bilmiyorum ne yapacak porselen makyaj ve saçım işte tek bildiğim. Ama yanımda birileri olacagı için uzun sürebilir sanırım ondan diye düşünüyorum

Teşekkürler öncelikle :)
İşte onlar benden saat bekliyor. Sadece bana ne kadar süreceklerini söyledi. Kuaför 3, fotografcı max 2 saat dedi. Ona göre saat vermemi bekliyorlar
Bekliyo olabilirler ama bunu siz ayarlayamazsınız bence yarın fotoğrafçınıza düğün saatini söyleyin ve bana saati siz verin diyin sonra onlar size saat verince kuaförünüze gidin ve şu saatte çekim var sabah kaçta geleyim diyin bizim böyle oldu siz onlar benden bekliyor diyorsunuz ama itiraz da edebilrsiniz çok dert etmeyin sonuçta siz müşterisiniz ve onlar size en uygun saati ayarlamalı

Gelin ayarlarsa yetişmeme ihtimali daha yüksek. Onlar tecrübeli senede yüzlerce gelin geçiyor ellerinden o yüzden verdikleri saatler daha tutarlı olur.

İşte benim kafamı da karıştıran bu. Acaba onların çalışma tarzı mı böyle bilemiyorum. Benden saat beklediklerini söyleyince ben de tecrübe dinlemek istedim

O nasıl oldu ki? Makyaj, saç, manikür falan yok diyelim hadi. Yarım saat az değil mi ki?
Hayır hepsi de vardı, ama manikür yok benim kuaförüm sadece saç makyaj olarak profesyonel birisi. Eli çok hızlıdır. Manikür vs yapmaz, tek alanı saç makyaj türban vs.dir. Bi de kınamda da onlaydım. Harikadır Türkiye'de bir numara diyebilirim. 30 yıldır bu işi yapıyor ve çok hızlı. Sabah 5ten gece 12ye kadar ne makyajım akmıştı ne de başım bozulmuştu. O derece diyeyim ;)

Yanımda 2 kişi daha olacak. Açıkcası ben de bilmiyorum ne yapacak porselen makyaj ve saçım işte tek bildiğim. Ama yanımda birileri olacagı için uzun sürebilir sanırım ondan diye düşünüyorum

Porselen makyajı hangi marka ürünlerle yapacak ve makyözlük sertifikasını gördünüz mü? Bunlar çok önemli. Genelde kaliteli ancak günlük makyaj ürünleriyle makyaj yapıp üstüne sabitleyici sprey sıkıyorlar porselen makyaj diye yutturuyorlar.

Benden istedi benden deyince sinirli olmuş. Pekala.

Düğün yedide ise en geç 6.30 da düğün salonunda olacak şekilde ayarlamak gerek. Yani 5.30 da evde olsanız iyi olur çünkü acıkacaksınız, yemek yemek gerek. Fotoğrafçının işi iki saat sürecekse 3 gibi kuaförden çıkmanız gerek. Yani fotoğrafçıya 3.00-3.30 arası saat verebilirsiniz. Kuaförün işi 3 saat sürecekse 12.00 gibi kuaförde olmanız gerek en geç.

Cümleyi okumadan atmışım. Onlar benden istedi saati demem yeterli olacakmis ki yanlıslıkla bir benden daha yazmısım. İki benden olunca sinirli bir takınmış gibi olmuş tamamen dalginlik. Lütfen kusura bakmayın

Porselen makyajı hangi marka ürünlerle yapacak ve makyözlük sertifikasını gördünüz mü? Bunlar çok önemli. Genelde kaliteli ancak günlük makyaj ürünleriyle makyaj yapıp üstüne sabitleyici sprey sıkıyorlar porselen makyaj diye yutturuyorlar.

Bulunduğum yerin en iyisi diyebilirim. Kuzenimin düğün makyajını da o yapmıştı. Memnunuz yani. Ama teşekkürler hatırlatma için. Sertifika falan bilmiyorum cünkü :) Sadece yaptıgı işten yola cıkarak sectim. Kesinlikle araştıracagım.

Düğüne 1 ay kala düğün günü icin boş mu değilmi öğrendikten sonra kuaförüme şu saatte gelicem kimseyi alma o saatte demistim ve anlaştik...

Gayet ayarlayabilirsin ama müsaitlik durumunda, salon dolu ise yapacak bir sey yok bu sebeple randevunu erken tarihte ayarla ki istedigin saat gidebilesin...

Kuaförün keyfine kalsak illa ki geç cıkariyor olan bize oluyor stres, sinir, koşturma çünkü nişanda yaşadım bunu düğünde de şansa birakmadim...

Bulunduğum yerin en iyisi diyebilirim. Kuzenimin düğün makyajını da o yapmıştı. Memnunuz yani. Ama teşekkürler hatırlatma için. Sertifika falan bilmiyorum cünkü :) Sadece yaptıgı işten yola cıkarak sectim. Kesinlikle araştıracagım.

Her şey istediğin gibi olur umarım. Mutluluklar diliyorum.

Bekliyo olabilirler ama bunu siz ayarlayamazsınız bence yarın fotoğrafçınıza düğün saatini söyleyin ve bana saati siz verin diyin sonra onlar size saat verince kuaförünüze gidin ve şu saatte çekim var sabah kaçta geleyim diyin bizim böyle oldu siz onlar benden bekliyor diyorsunuz ama itiraz da edebilrsiniz çok dert etmeyin sonuçta siz müşterisiniz ve onlar size en uygun saati ayarlamalı

İşte bu aklıma yattı. Fotogracıdan saat almalıyım ki kuaförle anlaşayım. Ama gelin alma kısmı kafamı karıştıran bir de bunu düşünmeliyim :(

Düğüne 1 ay kala düğün günü icin boş mu değilmi öğrendikten sonra kuaförüme şu saatte gelicem kimseyi alma o saatte demistim ve anlaştik...

Gayet ayarlayabilirsin ama müsaitlik durumunda, salon dolu ise yapacak bir sey yok bu sebeple randevunu erken tarihte ayarla ki istedigin saat gidebilesin...

Kuaförün keyfine kalsak illa ki geç cıkariyor olan bize oluyor stres, sinir, koşturma çünkü nişanda yaşadım bunu düğünde de şansa birakmadim...

Zaten kuaförümden geçen hafta dügün gününün randevusunu aldım. Benden haric 2 gelin daha varmış. Aynı anda 5 gelin çıkarabiliyoruz dedi. Ben de sansa bırakmak istemedim oyüzden nolur nolmaz. Şimdi saatini ayarlama kısmı kaldı.

Aynı şekilde fotografcımla da günü konuştuk sözlesme imzaladık falan. Sadece saat kısmı kaldı

Back