evliler esleriniz yaklastiginda napiyorsunuz

Kızlar radyum 1910 yılında bulunmuş, 1936 da yasaklanmış. En yoğun 1917 ile 1926 arasında kullanılmış. Toplam 9 yıl yani. 8-10 yılda o zamanın teknolojisiyle zararlı olduğunu keşfedebilmişler. Lazer benim bildiğim 30-40 yıldır var son 20 yıldır göz ameliyatlarından tutun kıla tüye kadar milyon tane farklı alanda kullanılıyor. Şimdiye kadar günümüz teknolojisiyle zararlı olup olmadığı anlaşılırdı öyle değil mi?

Siz ne diyorsunuz, 2. Dunya savasinda radyumun ilk bulundugu zamanlar insanlar bi halt bulduk zannedip radyoaktif çikolata, cilt urunleri, saatler, oyuncaklar filan uretmisler :) hepsi radyasyon yayan ürünler. Toryum iceren dis macunu okumustum hatta. Hirosimaya atilan atom bombasindan kat kat daha tehlikeli. Sonradan bi cok insan öldüğü zaman radyasyonun zararlarini anlamislar :)

Radyoaktif çikolata filan yazin cikar googleda.

Benim degindigim konuda o.
Zamaninda zararli degil demisler sonradan cikmis kokusu.
Yazik degilmi o kadr insana.
Kim bilir belki bizde o insanlarin arasinda karisicaz. Sonrada klasik bi anons: lazer zararlidir.
Sagolun, cok makbule gecti biz oldukten snraki anons.

Kızlar radyum 1910 yılında bulunmuş, 1936 da yasaklanmış. En yoğun 1917 ile 1926 arasında kullanılmış. Toplam 9 yıl yani. 8-10 yılda o zamanın teknolojisiyle zararlı olduğunu keşfedebilmişler. Lazer benim bildiğim 30-40 yıldır var son 20 yıldır göz ameliyatlarından tutun kıla tüye kadar milyon tane farklı alanda kullanılıyor. Şimdiye kadar günümüz teknolojisiyle zararlı olup olmadığı anlaşılırdı öyle değil mi?
göz ameliyatı olmayı düşünürken biri uyarabilir dikkat zararlı olabilir gözün çıkabilir :KK53: veya eeli yıl sonra kör olabilirsin :KK59:

Dedigin dogrudur canim.
Ama benim kafamda sahsen acabalar var.
Lazer gozde yapiliyor evet ama bi kadin icin rahime yakin olan bi yerde uygulanmasi bana gore kendini riske sokmak.
Belki olumcul degildir dogrudur, ama cocuk sahibi olamama durumuda en kotu durumlardan biridir.
Herkesi kendi karari tabi lazer.

Dedigin dogrudur canim.
Ama benim kafamda sahsen acabalar var.
Lazer gozde yapiliyor evet ama bi kadin icin rahime yakin olan bi yerde uygulanmasi bana gore kendini riske sokmak.
Belki olumcul degildir dogrudur, ama cocuk sahibi olamama durumuda en kotu durumlardan biridir.
Herkesi kendi karari tabi lazer.
Yukarıda jinekoloğuma sorduğumda aldığım cevabı yazdım. Çocukla alakası yoktur cevabını ben kendi adıma çok net aldım.

Eger nisanlin onem veriyosa bu gibi seylere , hergun tras olursan berbat bir hal alirsin .
Agdaya devam etmelisin..

benn iğneli epilasyonaa başladımm lazer tehlike dedilerr en sağlamıı o kuzummm

ayy tobe tobe radyasyonlu kalp pili guler misin aglar misin emla krem varmis iyisimi ona baslayayim ben agda yaparken baya uyusturuyormus surulen bolgeleri akliniz da olsun sizinde.

Evet evet bölgesel anestezi ama 1 2 kereden cok kullanilamaz diye düşünüyorum. Yani o da aman aman sağlıklı değil. En iyisi bi iki kereligine uyusturarak sonraki tuyleri de cok cikmadan alirsaniz acimiyor alisiyor agdaya. Kadin olmak da ayri dert :KK51:

tras ederseniz sakal gibi sert cikar tuyler,hic ama hic tavsiye etmem.
agdaya devam edin,zaten zamanla kokleri zayifliyor,cikanlarda yumusak ve ince cikiyor:KK66:

Bende yeni evli sayılırım bende aynı dertten muzdaripim :) eşim rahatsız olmadığını söylesede benim içim el vermiyor çok rahatsız oluyorum ve jilet kullanıyorum ama inan 2 günde bir temizlenmekte işkence geliyor ve şuan gerçkten aşırır bir şekilde bikini bölgemde yayılma oldu. Hastalığım bitti bugun yarın ağdaya gidicem. bekarken yaklaşık bi 7 8 ay gitmiştim ilerleyen aylarda arkadaşların dediği gibi azalma oluyor kıldan ziyade tüy gibi oluyor ve daha geç çıkmaya başlıyor. Canın acıyorsa EMLA diye bir krem var onu kullan ağda yaptırmadan 1 saat önce sür.

Lazer hakkında da birşey duymuştum doğru yalan bilemiyorum ama hamile kalmadan önce lazer ışınları yumurtalıklara zarar veriyormuş. Dediğim gibi doğru yanlış tam emin değilim yaptıran bilen arkadaş varsa onlarada sorabilirsin.

Bende yeni evli sayılırım bende aynı dertten muzdaripim :) eşim rahatsız olmadığını söylesede benim içim el vermiyor çok rahatsız oluyorum ve jilet kullanıyorum ama inan 2 günde bir temizlenmekte işkence geliyor ve şuan gerçkten aşırır bir şekilde bikini bölgemde yayılma oldu. Hastalığım bitti bugun yarın ağdaya gidicem. bekarken yaklaşık bi 7 8 ay gitmiştim ilerleyen aylarda arkadaşların dediği gibi azalma oluyor kıldan ziyade tüy gibi oluyor ve daha geç çıkmaya başlıyor. Canın acıyorsa EMLA diye bir krem var onu kullan ağda yaptırmadan 1 saat önce sür.

Lazer hakkında da birşey duymuştum doğru yalan bilemiyorum ama hamile kalmadan önce lazer ışınları yumurtalıklara zarar veriyormuş. Dediğim gibi doğru yanlış tam emin değilim yaptıran bilen arkadaş varsa onlarada sorabilirsin.
Ben ilk bastta agdayla basladim ama hem cok aci veriyodu hemde vakit bulamiyodum disardan yaptirmayada utaniyodum.
lazer yaptirdim iki yil olacak asagi yukari 10seansda bitmedi benimki. ama tekrar 10seans alacak durumum olmadi.suan mesela 2haftada bir jiletle aliyorum pek hoslanmiyorum sevmiyorum killari tekrar yaptirmak istiyorum 10seans daha kismet olursa. yumurtaliklara zarari varmi bilmiyorum ama...

ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?
Hayırlı olsun canım. Evli olunca senin milimetrelik tüylerinin eşini rahatsız edeceğini hiç sanmıyorum, çünkü sen bir insansın ve tüylerinin uzaması çok doğal.

ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?
lazer yaptır bebek gibi olsun bitsin her daim hazırsın :KK66:

ben doktorumla görüştüm hiç bişey olmaz korkma demişti jinekoloğum yumurtalıklara varacak kadar etkili bi ışın değil dedi sadece kıl köküne inecek kadar etkisi var :KK66:

ben doktorumla görüştüm hiç bişey olmaz korkma demişti jinekoloğum yumurtalıklara varacak kadar etkili bi ışın değil dedi sadece kıl köküne inecek kadar etkisi var :KK66:

zaten yorumumda da soylediğim gibi emin değilim doğruluğu konusunda sadece kulaktan dolma bir bilgi :) Bi arkadaşım onun için vazgeçmişti. Uzman doktorlara sormak lazım doğruluğu için.

Ben 6 yillik evliyim agdadan cok korkuyorum genelde krem kullaniyorum

Evli değilim ama herzamam tertemizim yaklasık 10 yıldır ağda yaptırıyorm eskiden 15 de birdi artık ayda 1 zor cıkıyor. O acıda zamanla geciyor tüy kökleri zayıfladığı için. Lazer demiş bi arkadas ama bence cocuktan sonra düşün derim. Bilimsel bişey bildiğimden değil ama benim içime sinmez acıkcası özel bölgede lazer.
Henüz doğum yapmamışsa kadın, özel bölgeyelazer yaptırmak kısırlık yapar, demek istediniz galiba, ben buna inanmıyorum, ilk kızımı emzirirken lazere başladım ve 6. seansımı yaptırırken 2.ye hamile olduğumu öğrendim ve kızım çok şükür sağlıklı... ayrıca inanılmaz rahatım artık, lazerimi yarıda bırakmama rağmen kıllarım tüye dönüştü, hiç almıyorum daha ve eşim yaklaşırken de utanmıyorum, tavsiye ederim, ağdaya verdiğiniz parayı lazere verseniz kökten çözüm olur..

X