Zaten kimseye bunu soylemek zorunda degilsiniz. Sizin ozeliniz anlatin ya da anlatmayin. Sizin daha once iliski yasayip yasamadiginizin anlasilmasi zor.Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Neden zorZaten kimseye bunu soylemek zorunda degilsiniz. Sizin ozeliniz anlatin ya da anlatmayin. Sizin daha once iliski yasayip yasamadiginizin anlasilmasi zor.
Sizin için önemli mi?
Erkek verdiği önem önemli değil sizin bedeniniz sizin kararınız.
Siz dik durursanız kimseyi alakadar etmediğinin bilincinde olursanız sorun olmaz.
Ben bakire değildim, eşimle de 15. günde seviştik, tatillere de gittik. Evlendik. Ama sormadı soramazdı da. Hesap da vermezdim. On yıldır beraberiz soramaz.
Çevremde de bakireliğe önem vermeyen tüm arkadaşlarım evli. Ama hepsi duruşu olan kadınlardır. Öyle eveleye geveleye ağlaya zırlaya erkekten kabul beklemezler.
O kadar yorumdan ona cevap vermenizden ne olduğunuz belli ya. Bence kimse boşa yazıp kafasını parmağını yormasınNeden zor
Benim çevremde buna takılacak kimse yok. Hatta 30 yaşına gelmiş hala bakire bir kadın ile hiç bir erkek arkadaşım evlenmez. Sizde bakerati bu devirde hala gündem yapacak biri ile evlenmeyin bir zahmet.Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Yaşam görüşlerinin aksi şekilde davrandıkları için konu açıyorlar.bıktık bekaret konularından
Herkesin bir tercihi var
Siz kendi yaşam tercihinize uygun birini bulursanız sorun olmaz
Ama kadın evlenmeden hiç bir şey yapamaz zar namustur diyen bir adamı tercih ederseniz sorun yaşarsınız.
Cidden niye bu tarz konular açıyorsunuz merak ediyorum
Bu konuda insanın yaşam görüşü 15-16 yasında şekillenir
Çok garip geliyor hala daha bunları tartışmak
Müge anlı tonunda okudum "senin kizlik zarin yok sen beni cildirtmak mi istiyorsun?"Kızlık zarı diye bişey yokkk. Normalde kimse kimsenin daha önce sevişip sevişmediğini anlayamaz çünkü kızlık zarı diye bişey yokk. Öf açın araştırın biraz,okuyun filan allah aşkına ya.
İsteyerek sevişmişsiniz kimse kimseyi kullanmamış ayrıca. Kendini kullandırma tabiri çok çirkin bi kere ya.
Ama yinede sorunuzun cevabı siz bişeylerin doğrusunu bilirseniz,araştırıp öğrenirseniz karşınızdaki insanın kalkıp bişey söyleme durumu olur mu sizce?
Ay ama çıldırdık artık ciddenMüge anlı tonunda okudum "senin kizlik zarin yok sen beni cildirtmak mi istiyorsun?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?