• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Sedanurlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
58
3
1
26
Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu

Sizin için önemli mi?
Erkek verdiği önem önemli değil sizin bedeniniz sizin kararınız.
Siz dik durursanız kimseyi alakadar etmediğinin bilincinde olursanız sorun olmaz.
Ben bakire değildim, eşimle de 15. günde seviştik, tatillere de gittik. Evlendik. Ama sormadı soramazdı da. Hesap da vermezdim. On yıldır beraberiz soramaz.
Çevremde de bakireliğe önem vermeyen tüm arkadaşlarım evli. Ama hepsi duruşu olan kadınlardır. Öyle eveleye geveleye ağlaya zırlaya erkekten kabul beklemezler.

Yani sorunuz "Bakire evlenmeyenler, bi anlatsanıza bekarete önem vermeyen adamları nereden buldunuz?" olarak da çevrilebilir. Önce kendinizde sorun ettiğiniz şeyi nasıl gördüğünüz, nasıl ele aldığınız üzerine düşünseniz de sonra mı evleneceğiniz adamı düşünseniz ha?

Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Zaten kimseye bunu soylemek zorunda degilsiniz. Sizin ozeliniz anlatin ya da anlatmayin. Sizin daha once iliski yasayip yasamadiginizin anlasilmasi zor.

Kullanılmadınız çünkü karşılıklı olarak istediniz buraya kadar problem yok. Bu bir

Arkasında duramayacağınız şeyleri yapmayın. Bu iki

Bunu siz problem haline getirirseniz hiç kafasına takmayacak adam bile evet problem olarak görür önce sizin bunu normalleştirip arkasında durmanız lazım. Bu da üç.

Çok haklısın bnde yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Biri kafamı karıştırdı
Sizin için önemli mi?
Erkek verdiği önem önemli değil sizin bedeniniz sizin kararınız.
Siz dik durursanız kimseyi alakadar etmediğinin bilincinde olursanız sorun olmaz.
Ben bakire değildim, eşimle de 15. günde seviştik, tatillere de gittik. Evlendik. Ama sormadı soramazdı da. Hesap da vermezdim. On yıldır beraberiz soramaz.
Çevremde de bakireliğe önem vermeyen tüm arkadaşlarım evli. Ama hepsi duruşu olan kadınlardır. Öyle eveleye geveleye ağlaya zırlaya erkekten kabul beklemezler.

Bu yüzden mi ha bire konu açtın geri döner mi, arayayım mı, öyle mi böyle mi diye? Bunu mu dert ettin?

Evlendiğimde bakire değildim. Ama ben birinin arkasından ağlayacak bir kadın da değilim. Sevişmek istediğim için seviştim, evlenmek istemediğim için ayrıldım.

Bekaret benim için önemli değildi, erkekler için önemli olup olmadığı umurumda değildi. Belli ki senin için önemli o yüzden bu hep sorun olacak hayatında.

Benim çevremde buna takılacak kimse yok. Hatta 30 yaşına gelmiş hala bakire bir kadın ile hiç bir erkek arkadaşım evlenmez. Sizde bakerati bu devirde hala gündem yapacak biri ile evlenmeyin bir zahmet.

bıktık bekaret konularından
Herkesin bir tercihi var
Siz kendi yaşam tercihinize uygun birini bulursanız sorun olmaz
Ama kadın evlenmeden hiç bir şey yapamaz zar namustur diyen bir adamı tercih ederseniz sorun yaşarsınız.
Cidden niye bu tarz konular açıyorsunuz merak ediyorum
Bu konuda insanın yaşam görüşü 15-16 yasında şekillenir
Çok garip geliyor hala daha bunları tartışmak

bıktık bekaret konularından
Herkesin bir tercihi var
Siz kendi yaşam tercihinize uygun birini bulursanız sorun olmaz
Ama kadın evlenmeden hiç bir şey yapamaz zar namustur diyen bir adamı tercih ederseniz sorun yaşarsınız.
Cidden niye bu tarz konular açıyorsunuz merak ediyorum
Bu konuda insanın yaşam görüşü 15-16 yasında şekillenir
Çok garip geliyor hala daha bunları tartışmak
Yaşam görüşlerinin aksi şekilde davrandıkları için konu açıyorlar.

Kızlık zarı diye bişey yokkk. Normalde kimse kimsenin daha önce sevişip sevişmediğini anlayamaz çünkü kızlık zarı diye bişey yokk. Öf açın araştırın biraz,okuyun filan allah aşkına ya.
İsteyerek sevişmişsiniz kimse kimseyi kullanmamış ayrıca. Kendini kullandırma tabiri çok çirkin bi kere ya.
Ama yinede sorunuzun cevabı siz bişeylerin doğrusunu bilirseniz,araştırıp öğrenirseniz karşınızdaki insanın kalkıp bişey söyleme durumu olur mu sizce?

Kızlık zarı diye bişey yokkk. Normalde kimse kimsenin daha önce sevişip sevişmediğini anlayamaz çünkü kızlık zarı diye bişey yokk. Öf açın araştırın biraz,okuyun filan allah aşkına ya.
İsteyerek sevişmişsiniz kimse kimseyi kullanmamış ayrıca. Kendini kullandırma tabiri çok çirkin bi kere ya.
Ama yinede sorunuzun cevabı siz bişeylerin doğrusunu bilirseniz,araştırıp öğrenirseniz karşınızdaki insanın kalkıp bişey söyleme durumu olur mu sizce?
Müge anlı tonunda okudum "senin kizlik zarin yok sen beni cildirtmak mi istiyorsun?" 🤣🤣🤣

Kusura bakmayın ama bu durumda her iki tarafta birbirini kullanmış oluyor. Size zorla bişey yaptırmadı sonuçta . Ayrıca neden evliliğe bel bağlayıp böyle birsey yapıyorsunuz anlamıyorum. Sevdiyseniz , istediyseniz beraber oldunuz bu kadar. Eğer bekareti dert ediyorsanız , dert etmeyen bir erkekle tanısın ve evlenin bence . Zaten kafasını bekaretle bozan erkektende bir cacık olmaz ...

Back