Evli olupta mutlu olan var mı ya?

canım eşinle bir aile terapistine gidin.

Bitsin diyen adamla uğraşmak daha niye size zerre kadar sevgisi yok olun adamın ağzından bitsin diye bir kelime çıkmaz
Ben bir sebepten beştaşımı bozdurdum alyansımı bozdurduğum gün bu evlilik bitmiştir benim için dedim oda ister çekti bana , seven üzer mi zwten ya üzerine titrer

herkes biraz mutsuz sanmaki mutlu olan var çok bunalıyorum bende aynı şeylerden

Mutluyum elhamdülillah
Amannnn eşindee niye kaçıyor canım ne öyle triplerr nazlar bırak peşini o düşsün peşine

Naz yapan tecavüze uğramış gibi hisseden erkekler, popo ısıran kadınlar, dünya tersine mi döndü ne. :))) atalarımız çok doğru bir şey demiş kaçan kovalanır. Erkeğe biraz peşinizde koşması için fırsat verin, sizi avucunun içinde hissetmesin. Bu işin sırrı bu sanırım.

Ne kadar güzel...

Bize mutluluğun sırlarını uzun uzun yazın lütfen...

Ay hiç güleceğim yoktu.

Demek mutsuzluğumu hala bilmeyenler kalmış.
İroni yaptım maalesef..

Çok isterdim şuraya uzun uzun mutluluğumu yazayım.
Bana uzun uzun dert yazmak kısmet oldu ne yazık ki..

Gülerim ağlanacak halime.

Bak şimdi üzüldüm... gerçekten...

ya bende evliyim elhamdüililah gayet mutluyuz ileride nasıl oluruz bilmem ama 8 yıldır tanıyorum 3.yıla gırdı evlılık bence bu durum düzeltilmezse biraz ara verin . sensizlik nedir öğrensin

Yaaa kucagimda agliyor seviyorum diye yazmissiniz cok sevimli degilmi ya bence konus biraz daha ilgilen niye duzelmesinki ayrica esinizin benzetmeside cok ilginc komik biri bence cabala biraz daha duzelmezse bir sure ayri kal bence burnu surtunce normale donecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…