- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Kavga küfür bağırma şiddet aldatma eve bakmama gibi sorunlarımız YokHic mi iyi huyu yok ?
Haklisiniz ama baskalarini bilmem de saf oldugum icin mutlu degilim, mutlu bir evliliye sahip oldugum icin mutluyum.Kadınların safligindan devam ediyor evlilikler zaten...ve saf kadınlar daha çok mutlu oluyor....üzmeyin kendinizi.
Cok sukur en azindan onlar yok. Demek sadece sogukluk var. Nedende kk-da okudugum konularda kadinlarin cogu erkeklerin soguklugundan sikayet ediyor. Kk-ya girene kadar tum evlilikleri mukemmel zann ediyordum.Kavga küfür bağırma şiddet aldatma eve bakmama gibi sorunlarımız Yok
Hiçbirşeyime uymuyor maalesef yeni anladım tabak çanak falan değil ya ben toplarım yaparım bi karşılıklı kahve içemeyiz sohbet edemeyiz bana karşı çok saygısız yanımda hayvanımsı şeyler yapıyor soğudum iyice , cinsellik vasat zatenBence tam olarak istediğiniz gibi davranan birisi olamaz.
Bunu fark etmem biraz zamanımı aldı ama şu an kafa olarak çok daha rahatım şahsen.
Öyle biri olsa zaten robot olurdu ve ilişkiler/evlilik birinin tam olarak istediğim gibi davranması demek değilmiş. Bunu fark edince çok şaşırdımYüzyılın açılımı gibi oldu benim için
Karşınızdaki insan sizinle %90 matchse bence ufak tefek şeyler göz ardı edilebilir, atıyorum tabağını toplamama huyu varsa bunlar öğretilebilir.
Genel olarak kriterlerinize uyan biriyse çok da takılmamayı tavsiye ederim.
Hiçbirşeyime uymuyor maalesef yeni anladım tabak çanak falan değil ya ben toplarım yaparım bi karşılıklı kahve içemeyiz sohbet edemeyiz bana karşı çok saygısız yanımda hayvanımsı şeyler yapıyor soğudum iyice , cinsellik vasat zaten
Görücü usulü canım uzak mesafe çok tanıma şansım olmadı baba baskısı ile 18 de evlendimValla o zaman kötü ya işte
Evlenmeden de mi böyleydi
10 yıl uğraştım bi cacık olmadı hocam yoruldum valla , olgun normal bir erkek gibi değil çocuk gibiBen eğitimci anne-babanin elinde disiplin içinde büyüdüm... kahvaltı saatimiz bile belli idi..her sabah 7' de herkes kahvaltı sofrasında olurdu...
evlendim, benimki saat 7:50 de uyanıyor, gözünü ovalaya ovalaya okula gidiyor, haftasonu 12 lere kadar yatıyor... çıldırırdım....öyle görmemişim çünkü , disiplin istiyorum...
ben bildiğimi okudum.. kahvaltıyı pazar günü de dahil 7 de hazırladım, zorla kahvaltıya kaldırdım... uykum var dedi, uyuyacak dedi, kavga etti ama yilmadim... Pazar sabahı fırına ekmek almaya gittiğinde firindakiler "hayırdır Hocam, bugünde mı mesai var size" diye takılırlardı....
şimdilerde haftaici 6'da pazar sabahı saat en geç 8' de "eşimin hadi kalkalım, çok uyuduk" demesi ile gözümü açıyorum...şimdide ben uyumak istiyordum, eşim izin vermiyor...
Yazım hatası var mı diye kontrol etmek için bı okuyayım dedim ama ne zalım kadınmışım ya...
Ne yapıyor mesela, çekinmeyin yazın lütfenbana karşı çok saygısız yanımda hayvanımsı şeyler yapıyor soğudum iyice ,
Burnunu karıştırır gaz çıkarır ağzını şapırdatır , cilveli yaklaşımlarıma etitiği kırıcı laflar saygısızlığın alası zaten de .bide kötü günümde hiç yanımda Yok hiç yoktu bunu affedemiyorum kesinlikleNe yapıyor mesela, çekinmeyin yazın lütfen
Nasıl kötü günbide kötü günümde hiç yanımda Yok hiç yoktu bunu affedemiyorum kesinlikle
Kaç yıllık evlisiniz ? Garanti belgeniz dünyaya geldi mi ? Malum çocuk olunca erkekler evliliğe garanti gözüyle bakıyorCok sukur en azindan onlar yok. Demek sadece sogukluk var. Nedende kk-da okudugum konularda kadinlarin cogu erkeklerin soguklugundan sikayet ediyor. Kk-ya girene kadar tum evlilikleri mukemmel zann ediyordum.
Bir daha bunları yaptığında "bu yaptığını herkese anlatacağım" de...Burnunu karıştırır gaz çıkarır ağzını şapırdatır , cilveli yaklaşımlarıma etitiği kırıcı laflar saygısızlığın alası zaten de
Hamile iken açtım yattı uyudu , geçen yıl düştüm beni yerde bıraktı işe gitti paspas gibi yerden kendim kalktım , ameliyat olurken yanımda değildiNasıl kötü gün
Bu adam sizi hayat arkadaşı olarak değilde hizmetçi olarak görüyormuş zaten..Hamile iken açtım yattı uyudu , geçen yıl düştüm beni yerde bıraktı işe gitti paspas gibi yerden kendim kalktım , ameliyat olurken yanımda değildi
Okudum sorunu halledersin, bizim ki abartıyor gece üç dörde kadar , evden kaçsam haberi olmaz kulağında kulaklık sadece yemek yerken görüyorum adamı
Dedim zaten kabul etmese de öyle , lise , dediğim gibi babam istemediği icin okumamı gönülsüz evlendim bununla çalışayım diyorum kardeşlerim karşı çıkıyor bu yemeği temizliği kim yapacak diyorBu adam sizi hizmetçi olarak görüyormuş zaten..
Eğitim durumunuz nedir, mesleğiniz var mı?
Kardeşlerini ne ilgilendirir pardon da, değer görmüyorsun, insana yakışır bir yaşamın yok farkında mısın....Dedim zaten kabul etmese de öyle , lise , dediğim gibi babam istemediği icin okumamı gönülsüz evlendim bununla çalışayım diyorum kardeşlerim karşı çıkıyor bu yemeği temizliği kim yapacak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?