evli olupta KPSS ye çalışmayı başarabilenlerr...

benm için berbat bi tecrübeydi,zaten çalışmamıştım,ama soruların öyle aman aman zor olmadığını görmek,yapılabilir olduunu görmek çok üzdü beni,ya bi de sabah gk gy öğleden sonra eğitim beni acayip yormuştu,konsantrem dağıldı,gece uyuyamamıştım sınavda uyku bastı çoğu soruyu anlayamadım,2012 kpss diyince tek kelime''kabus''

gülücükçüm haberi okudum ama böyle bir şey mümkün olamaz çünkü sınava 1 milyon insan giriyor.cevapların okunmasının imkansızlığını düşün.medyada kpss ile çıkan haberlere pek itibar etme.sadece yasa değişiklikleri ve resmi gazete önemli.medyaya kalsa 2010 kpss kopya skandalı sebebiyle iptal edilecekti edilmedi,2012 kpss kopya skandalı sebebiyle iptal edilecekti edilmedi.o sebeple bunlar gerçek dışı haberler.

her an her şey olabilir ,malum ülkemizde hiç bişey imkansız değil...açık uçlu soru mantıklı değil ama kaldırılma durumu yani iddaa olarak bile korkutucu...daha nelerrr duycaz kim bilir...

ayyyyyyy hülyadem içime su serptin valla...
dedğinde haklısın aslında milyonlarca kişinin cevaplarını nasıl okucaklar.... bana da saçma geldi ama inşallah böyle bişeyi karşımıza cıkarmazlar resmiyette...

her an her şey olabilir ,malum ülkemizde hiç bişey imkansız değil...açık uçlu soru mantıklı değil ama kaldırılma durumu yani iddaa olarak bile korkutucu...daha nelerrr duycaz kim bilir...

duyduklarımız gerçek olmasın da arkadaşım,,, duysakta sorun değil...
hem seçimler var böyle bişeyi yapamazlar diye düşünüyorum ben...
tam gaz çalışmalara devam........

başlıkta hata var hocam. sınavda da çıkabilir. "evli olupta "değil, "evli olup da" olacaktı

medyaya çok itibar etmemek gerekiyor evet ama 2010 kpss iptal edildi onu düzeltelim :) (eğitim bilimleri iptal edildi sadece)

prenses haklısın canım sadece eğitim bilimleri iptal edildi.oysa tümden iptali gerekiyordu.gülücükcüm kpss konusunda motivasyonunu yitirme.çok güzel çalışıyorsun takip ediyorum yazdıklarını.kesinlikte kazanacaksın.çalışmalara devam.:)

çok teşekkür ediyorum hülyadem... inşallah kazanırım dediğin gibi.
seni göremiyorum pek forumda,soracakalrım vardı sana...
ben şimdi osmanlıya geçtim,kuruluş ve yikselmeyi çalıştım ama tam verimli oldu mu bilemiyorum.. dikkat etmem gereken noktalar neler osmanlıyla ilgili?

3 haftadır turkıyede aılemın yanındaydım kızıma annem bakınca mattan bı kac unıte bakma ımkanım oldu suanda basıt esıtsızlıklerdeyım ama calıstıkdan sonra puf noktalar aklımdan gıdıo oyusden not almam gerekıcek anladm sızde not alarakmı calısıosunuz kızlar?

gülücükcüm sana cuma günü detaylı olarak püf noktalarını yazacağım çünkü defterimi bulmam lazım.malum sınavın üstünden aylar geçti.üstünkörü bilgi yazmak istemiyorum.cuma günü tarihten ilk konuları hallledelim tatlım.:)

merhaba kızlar bende evde kpss öğretmenlik için hazırlanıyorum..... artık burda sızınleyım hepimize kolay gelsin

evet cnm. ben her dersten not alarak çalışıyorum...

evet cnm ya şu tarihin ilk konularını bitirelim de ilerleyeyim azcık,olduğum yerde sayıyomuşum gibi geliyo,bugün coğrafya iklim konusunu bitirdim....ama henüz soru çözmedim...

merhaba kızlar bende evde kpss öğretmenlik için hazırlanıyorum..... artık burda sızınleyım hepimize kolay gelsin

hoşgeldin cnm,, allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun......

hoşgeldin cnm,, allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun......[/QUOTE]

hoşbulduk canım

kızlar merhaba bende size katılacağım geçen sene son 3 ay işten sonra bakabildim nasip olmadı inşş 2014 için hazırlanabilirim çok istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…