- Konu Sahibi prensesimben
-
sonunda tarihe başladım bende..inşallah sıkılmadan devam edebilirim ..nefret ediyorum şu tarihten ben napıcam bilmem
merhaba kızlarrr kimsecikler yok burdaaa??*
tarih de kolay. halledersin...
bende mat. yok. daha çalışmaya başlayamadım
günaydın kızlarrr...aslında şevkim kırıldıama çalışmaya zorluyorum şu an kendimi,kolay gelsin yine hepimize....
yeşilcikim nasılsın? ders çalışıyon mu bakim? yoksa çekerim kulaklarını
hımmmmmm anladım cnm. belirsizlik canını sıkıyo.. netleşse bir an önce de sen de adapte olabilsen keşke....bizde alan sınavı derdi varya şekerim...hala muallakta net bişey söylenmiyo,almancaya dair içerik açıklaması henüz yapılmadı,o yüzden fena sıkıntı yaptım yani,çoook büyük bi belirsizlik olduğu için,kafam da karmakarışık...
mercimek tembellik yaptırıyodur sana... hemen herşeyden yorulursun sen şimdi... sürekli boş boş yatmak oturmak istiyosun de mi? ben öyleydim.. geçen sene hamile kaldığımı öğrendim,bi tembelliğe başladım.. ne güzel çalışıyodum sonra bi bıraktım çalıştıklarımı da unuttum,sınavda da aldım boyumun ölçüsünü.. o yüzden sen benim yaptığım hatayı yapma yeşilcik.. otur dersini çalış... bak ben matematikten 4, tarihten 2,diğerlerinden birer konu bitirdim.şimdi yine mat. çalışcam... hadi sende çalış çabuk...selam gülücüküm iyiyim sen nasılsın?
Ders çalışma konusunda benden tembeli yoktur galibaBiri beni gaza getirse çok iyi olacak . Ama geçen seneki isteğimin 100 de 1 yok bu sene yaaa napcam bilmyiorumm
selam arkadaşlar....
nasılsınız bakalım? kimse ne çalıştığını yazmıyo ama
ben ;
coğrafyadan tr.nin akarsularına geldim.. ve bugün fiziki özelllikleri bitirip iklim konusuna geçmeyi planlıyorum...
tarihten türk islam dev. bitti osmanlıya geldim ama başlamadım henüz....
matematikten ise... ilk 4 konu bittii. asal sayılara geldim...
türkçeden ilk konu bittii...
vatandaşlıktan da ilk konu yarım...
selam arkadaşlar....
nasılsınız bakalım? kimse ne çalıştığını yazmıyo ama
ben ;
coğrafyadan tr.nin akarsularına geldim.. ve bugün fiziki özelllikleri bitirip iklim konusuna geçmeyi planlıyorum...
tarihten türk islam dev. bitti osmanlıya geldim ama başlamadım henüz....
matematikten ise... ilk 4 konu bittii. asal sayılara geldim...
türkçeden ilk konu bittii...
vatandaşlıktan da ilk konu yarım...
harikasın..maşallah gerçekten iyi gidiyorsun..ben tarihte takıldım kaldım ne yalan söyleyeyim..ilerleyemiyorum..biraz daha bakıp yatmayı planlıyorum..ama sen çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni..
canım benm inşallah sağlıklı mutlu bi bebeğin olurr:)allah sana da kolaylık versin,senn daha çok zamanın var ne güzel,umarım azimle devam edersn...başarılar...merhaba arkadaşlar,bende geldim :)
evliyken bir düzen tutturmak en başta zorluyor ama sonrasında alışıyorsun bide hedeflerini düşününce daha azimli çalışıyorsun.. en önemliside eşin destek vermesi bence..
benim eşim istemiyor ama ben istiyorum biyerlere gelmek kendi paramı kazanmak istiyorum..haliyle evdeki çalışma düzenim pek sabit kalmasa ben yinede gayretimi gösteriyorum..
öncelikle benim nisana çekilmiş olan dil sınavını halletmek gerekecek
bende 2014te alandan gireceğim lisans maliye mezunuyum ancak hazırlanırım birde bebek istiyoruz olsunnn artıkkkk gelsin nazlıııı sipaaa oyuzden pek strese girmek istemiyorum dersler konusunda.en azından bu sene dil halledeyim istiyorum.. dil sınavından sonrada yaz ayı boyunca gk-gy kısmını halledecem sonrada alan dersleri işte..önümde upuzuuuunnn zorlu bir maraton olsada insaallah hepsini alnımın teriyle vereceğime inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?