evli olupta KPSS ye çalışmayı başarabilenlerr...

yeşilcikim hoşgeldin....
mercimek nasıl bakalım?var mı bulantı falan...

çalış tabi cnm çalış en başta mercimeğe iyi bir gelecek hazırlamak için çalış....
ben de tüm dersleerin ilk ünitelerini bitirdim. soru da çözdüm....

sonunda 2014 kpss ye girmeye karar verdim bu sene de gireceğim ama çok ümitli değilim veee çalışmaya başladım...
vatandaşlık matematik ve türkçe ilk konunarını bitirdim..
sayısalcı olarak gördümki unuttuğum şeyler var o yüzden önceliğim matematik olacak bundan sonra yavaş ama emin adımlarla 2014 kpss için çalışmaya devam...
çalışmaya başladığıma göre artık daha sık görüşeceğiz hanımlar hepimize kolay gelsin ..

günaydın kızlar............ nasılsınız bakalım bugün...
dün tatildim ama malesef ders çalışmadım... hava çok güzeldi evimi temizledim. sonra eşimle alışverişe çıktık.. sonra kayınvalideme gittik... eve gidince de tarihten özetlerimi tekrar edip yattım uyudum...
uyandım ve şimdi işteyim yine ve bugün yine tarih çalışcam... ilk türk islam devletlerini çalışcam...herkese kolay gelsin ama bu topikte pek erkenci yok... niyeeeeeeeeeeee??????????

Günaydınn gülücükk. iyiyim canım mercimek de iyi sen nasılsınn??

ERkencisin ve de pek planlı dakiksin canım benim. Ben tembellik yapmaya devam ediyorum yaa. Kalktım erkenden ama oyalanıyorum birazdan başlıycam soru çözcem sonra da tekrar yapıcam.

Kolay gelsin canımmm

bende iyiyim cnm... napayım işte çok çalışkan bir bayan olmaya karar verdim hemde her konudasen tembellik yapmazsın cnm çalışırsın sen hadi bakalım derse.

günaydın kızlarrr...ben de temizlik yaptım biraz ,şimdi başlıyorum çalışmaya kolay gelsin hepimizeee:):)
hadi bakalım kolay gelsin kızçeler

pöff bana kıskandım sizi erken kalktım ama henüz bi faaliyet yok bende dünde çalışamadım zaten birazdan kızı öğle uykusuna yatırayımda bende biyerlerden başlayayım ..biraz tarih çalışayım bende bugün ... ona başlamadım hiç en azından ilk konuyu bitirmeye çalışıcam bugün..kolay gelsin hepimize..

sen nerelerdesin arkadaşım neden topiğe hiç uğramıyorsun?
merak ettik seni..

bende dün matematik çalıştım kitap çok hoşuma gitti
ilk başlar çok basit ama bi sürü soru olduğu için el alışkanlığı oluyor o yüzden akılda kalıyor

ilk kitabım bitsin 2.kitabını alıcam
bende ağustosa kadar matematiği bitirip daha sonra sözel konuları çalışmayı düşünüyorum

kolay gelsin herkese

işinize karışmak gibi olmasın ama bence direk tazminat-ıslahat fermanından başlayın. çünkü ilk konularda ezber yapılması gereken çok terim var. sürekli tekrar edilmedikçe unutuluyor. geçen sene dershanede öyle yapmıştık biz en son ilk türk devletlerini filan işlemiştik.
naçizane fikrim ... siz bilirsiniz ...

evett biz de eşimle oyle yaptık,onun tarihi çok iyidir sen o ilk konuları bırak sonra ezberlersin dedi,ben de o çok ezber isteyen konulara sonra bakıcam...oyle bi başladık bakalım asıl olcak:)

evett biz de eşimle oyle yaptık,onun tarihi çok iyidir sen o ilk konuları bırak sonra ezberlersin dedi,ben de o çok ezber isteyen konulara sonra bakıcam...oyle bi başladık bakalım asıl olcak:)

ama o zamanda kopuk olmuyo mu? yani ilk konularda ki bilgiler ileriki konularda da gerekli olmaz mı?
ben zaten şuan ezber yapmıyorum,yazarak çalışıyorum,not çıkartıyorum en son notlarımdam ezber yapıcam..
kafam karıştı şimdi nasıl yapsam ki?:44::44::44::44::44::44:

Gülücükçüm sana katılıyorum.eğer senin önünde 1,5 yıl değil de 6 ay olsaydı o zaman en çok soru gelen inkilap tarihinden başla derdim ancak süre sıkıntın olmadığı için tarihte müfredatı takip ederek çalışmaya devam et.çünkü zamanın kronolojik bir sırası var.ıslahatı çalışabilmen için devletin neden ıslahat yaptığını yani durakladığını bilmen gerekir.duraklamanın hangi anlaşma ile başladığı bilmen gerekir.toprak kayıplarını vss bilmen gerekir.eğer diğer konuları çalışmadan doğrudan Osmanlı devletini çalışacaksan mutlaka kuruluş yükselme duraklama gerileme ve dağılma faslını takip etmelisin.yoksa aklında çok soru işareti kalır.ve ilk konuları çalışırken Osmanlının yükselme döneminde bile savaş yaptığı beyliklerle karşılacaksın.ilk konular senin çok işine yarayacak.bu devlet nerede kurulmuştu neden Osmanlıyla savaşıyor demeyeceksin.tarihin elbette en çok soru gelen kısmı 1.dünya savaşından sonrası kurtuluş savaşı,ilke ve inkilaplar.ancak onda bile Osmanlının daha ilk kurulduğu yıllarda yaptığı yeniliklerin kaldırılması ve yerine yenilerinin kurulmasını göreceksin.özetle bir başından bir ortasından bir sonundan çalışmakla gerçek verim alacağını düşünmüyorum.yine de senin kararın.yetişecek canım bol zaman var.

evet tabi bide bu var. bizim sınıfça alt yapımız vardı tarihte. o yüzden ıslahatlardan alındı. temel yoksa sıralamadan gitmek gerekli tabi ki

teşekkür ederim hülyadem...
ben tarihe pek hakim değilim o yüzden dediğim gibi çalışmak bana daha çok fayda sağlayacak...
türk islam devletleri de bitmek üzere zaten.. bunu bitirince osmanlıyı bölmenin bi anlamı olmaz diye düşünüyorum... kronolojik sırayla devam.......

evet tabi bide bu var. bizim sınıfça alt yapımız vardı tarihte. o yüzden ıslahatlardan alındı. temel yoksa sıralamadan gitmek gerekli tabi ki

doğru diyosun cnm alt yapı önemli tabi ama bende o yok... görsen nasıl tarih çalışıyorum
sanki orta okul çocukları gibi,sanki hayatımda ilk kez görüyomuş gibiyim ağır gidiyorum biraz ama sindire sindire çalışıyorum... tekrarlarımda iyice pekiştiririm diye düşünüyorum... şu tarihi halletsem gerisini yaparım..

tarih de kolay. halledersin...

bende mat. yok. daha çalışmaya başlayamadım

bu konuda bende seninle hemfikirim..önümüzde kısa bir zaman yok 2014 için uzun bir zaman var ve çalışmayı hızlı değil verimli yapabilmek için konu atlamadan çalışmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum...en azından konular arasında bağlantı kurarak akılda kalıcı yöntemler geliştirmek mümkün olabilir...iyi çalışmalar..

sonunda tarihe başladım bende..inşallah sıkılmadan devam edebilirim ..nefret ediyorum şu tarihten ben napıcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…