Evli olmayanlar devlet hastanesinde gebelik testi yaptirabilir mi

Takvimlerde hep 14. Gün gözükür zaten. O hiç değişmez ki. Ama gerçekte her zaman 14. Gün olmaz. Bu ay erken adet oldum. Önceki regl ile bu regl arasında 23 gün var. 12. Gün yumurtlama oldu.

Takvimlerde hep 14. Gün gözükür zaten. O hiç değişmez ki. Ama gerçekte her zaman 14. Gün olmaz. Bu ay erken adet oldum. Önceki regl ile bu regl arasında 23 gün var. 12. Gün yumurtlama oldu.
Abla sen cok bilgili oldugun icin sana birsey sormak istiyorum. Bugun gittim doktora. Hic gebelik falan demedim enfeksiyon icin gittim. Doktor evlimisin dedi. Cinsel birliktelligim var dedim. Direkt ultrasona bakti birsey yok dedi. E nabizdan rahim kalinligima cift katli normal yazilmis. İnt arastirdim hamilelerde kalin oluyormus. Doktor bilirdi dimi benimki kalin olsaydi

Sadece kalın olmakla kalmazdı şimdiye bir de kese oluşurdu.

Sana gebe olmadığını ispatlamak için ne yapmamız gerekiyor?

Rahim adet öncesi kalın olabilir, sağlık sorunu yüzünden kalın olabilir, gebelik sebebiyle kalın olabilir.

Ama sende gebelik olsa şimdiye kese bile görünürdü.

Yeter artık kendine yaptığın eziyet.

Dölünü tutmayı beceremeyen, sağlığını düşünmeyen, olası bir gebeliğin sana vereceği zararı düşünmeden gelişi güzel yaşayan, seni bu stresi sokan adamla arandaki tüm bağı kopar.
Bir daha selamını bile alma.

Ben de bir şey soracağım izninizle. Prezervatif delik ya da yırtık olsa farkedilir değil mi? Yani prezervatifin ucu doluysa sağlamdır?

Ben de bir şey soracağım izninizle. Prezervatif delik ya da yırtık olsa farkedilir değil mi? Yani prezervatifin ucu doluysa sağlamdır?
Saniyorum forumun Haydar Dümen'ine dönüştüm.

Evet ucu doluysa sağlamdır.

Yırtılmaması patlamaması için doğru yönde takılmalı, ucunda bir balon oluşup oluşmadığına bakılmalı, balonu tutup havayı kenarlardan atmalı, boş buruşuk bir balon kalmalı ucunda.

Bu sayede yalnızca meni ile dolar.

Hic sorun olmaz. Ben gripten gittim, doktor sordu 'gebelik ihtimali var mi' diye, yok dedim . Yine de inanmamış olacak ki benden kan alınınca hcg testi baktirmis kabak gibi de çıkıyor edevletimde.
Eğer seneler sonra böyle bir problem yaşayan olursa , 'neden gebelik testi görünüyor' diye, bu bahaneyi uydurabilirsiniz , çünkü gayet de böyle olabiliyor:))

Bilgili ablam sana birsey daha sormak istiyorum. Ben kan testi verdim kadin dogumda. Doktor bekar oldugum için cok ustume geldi. Reşitim. Ama yinede bekar oldugu halde gebelik testi yaptirmaya geldi diye babama haber gider mi?

Düzenli adet görmüşsünüz zaten bence kafanızı bulandırmaya gerek yok ha içim rahat etsin dersen son test al bak ama sanmıyorum..

Bilgili ablam sana birsey daha sormak istiyorum. Ben kan testi verdim kadin dogumda. Doktor bekar oldugum için cok ustume geldi. Reşitim. Ama yinede bekar oldugu halde gebelik testi yaptirmaya geldi diye babama haber gider mi?
Hayır reşitseniz. Kimseyi ilgilendirmeyen bir konu bu sonuçta.

Bekar olduğum halde devlet hastanesinde hamilelik için kan tahlili verebilir miyim?Ailem öğrenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…