Bilmiyorum malesefKusura bakmayınyani diyorsunuz ya geç döllenme diye, geç döllenme genel bir şey mi yoksa bi rahatsızlık olunca mı ortaya çıkan bir şey?
Takvimlerde hep 14. Gün gözükür zaten. O hiç değişmez ki. Ama gerçekte her zaman 14. Gün olmaz. Bu ay erken adet oldum. Önceki regl ile bu regl arasında 23 gün var. 12. Gün yumurtlama oldu.Ben de bir şey sorabilir miyim? Ben çok fazla dengesiz bi adet döngüsüne sahip değilim. En fazla 2 gün falan değişiyor. 2 aydır da düzenli oluyor. Yumurtlamam 14.gün gözüküyordu. 18e sarkma gibi bi ihtimali var mı yumurtlamanın?
Abla sen cok bilgili oldugun icin sana birsey sormak istiyorum. Bugun gittim doktora. Hic gebelik falan demedim enfeksiyon icin gittim. Doktor evlimisin dedi. Cinsel birliktelligim var dedim. Direkt ultrasona bakti birsey yok dedi. E nabizdan rahim kalinligima cift katli normal yazilmis. İnt arastirdim hamilelerde kalin oluyormus. Doktor bilirdi dimi benimki kalin olsaydiTakvimlerde hep 14. Gün gözükür zaten. O hiç değişmez ki. Ama gerçekte her zaman 14. Gün olmaz. Bu ay erken adet oldum. Önceki regl ile bu regl arasında 23 gün var. 12. Gün yumurtlama oldu.
Sadece kalın olmakla kalmazdı şimdiye bir de kese oluşurdu.Abla sen cok bilgili oldugun icin sana birsey sormak istiyorum. Bugun gittim doktora. Hic gebelik falan demedim enfeksiyon icin gittim. Doktor evlimisin dedi. Cinsel birliktelligim var dedim. Direkt ultrasona bakti birsey yok dedi. E nabizdan rahim kalinligima cift katli normal yazilmis. İnt arastirdim hamilelerde kalin oluyormus. Doktor bilirdi dimi benimki kalin olsaydi
Ben de bir şey soracağım izninizle. Prezervatif delik ya da yırtık olsa farkedilir değil mi? Yani prezervatifin ucu doluysa sağlamdır?Sadece kalın olmakla kalmazdı şimdiye bir de kese oluşurdu.
Sana gebe olmadığını ispatlamak için ne yapmamız gerekiyor?
Rahim adet öncesi kalın olabilir, sağlık sorunu yüzünden kalın olabilir, gebelik sebebiyle kalın olabilir.
Ama sende gebelik olsa şimdiye kese bile görünürdü.
Yeter artık kendine yaptığın eziyet.
Dölünü tutmayı beceremeyen, sağlığını düşünmeyen, olası bir gebeliğin sana vereceği zararı düşünmeden gelişi güzel yaşayan, seni bu stresi sokan adamla arandaki tüm bağı kopar.
Bir daha selamını bile alma.
Saniyorum forumun Haydar Dümen'ine dönüştüm.Ben de bir şey soracağım izninizle. Prezervatif delik ya da yırtık olsa farkedilir değil mi? Yani prezervatifin ucu doluysa sağlamdır?
Hic sorun olmaz. Ben gripten gittim, doktor sordu 'gebelik ihtimali var mi' diye, yok dedim . Yine de inanmamış olacak ki benden kan alınınca hcg testi baktirmisCok tes
Cok teşekkürler icimi cok rahatlattiniz siz olmasaniz yarin randevuma gidip yaptiracaktim o kadar stres olmustum. Siz olmasaniz gidip yaptirsam belkide 2 yil sonra bile bu karsima sorun olarak cikacakti... E nabizdan 4 yil onceki tahlillerimi bile gorebiliyorken...
Bilgili ablam sana birsey daha sormak istiyorum. Ben kan testi verdim kadin dogumda. Doktor bekar oldugum için cok ustume geldi. Reşitim. Ama yinede bekar oldugu halde gebelik testi yaptirmaya geldi diye babama haber gider mi?Asla değilsiniz, kesin değilsiniz, zinhar değilsiniz. Boşuna gidip kayıt oluşturmayın. Üstüne görme yaşayanlar oluyor evet ama adetleriniz üstüne görme olsaydı testler tek çizgi çıkmazdı. Bundan sonra korunun. Geri çekilme korumaz, takvim yöntemi korumaz. Kondom hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de gebelikten korur. Kondom takmayan erkekle zaten birlikte olmayin.
Düzenli adet görmüşsünüz zaten bence kafanızı bulandırmaya gerek yok ha içim rahat etsin dersen son test al bak ama sanmıyorum..Bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim. Ben ilişki sonrasi ertesi gun hapi atip 10 gun sonra araligin adetini oldum. Ocagin adetinide oldum. Yani supheli iliskinin üzerine 2 kere adet oldum. 3test aldim ucude negatif çıktı. 45 gunluk hamilelik olsa testte cikardi degil mi? Burada o kadar şey okudum ki adet olup hamile kalanlar testi negatif ciksada hamile kalanlar.
Hayır reşitseniz. Kimseyi ilgilendirmeyen bir konu bu sonuçta.Bilgili ablam sana birsey daha sormak istiyorum. Ben kan testi verdim kadin dogumda. Doktor bekar oldugum için cok ustume geldi. Reşitim. Ama yinede bekar oldugu halde gebelik testi yaptirmaya geldi diye babama haber gider mi?
Kesin degil mi? Doktor o kadar ters davrandiki. Kizim senin yasin kac korunmuyormusun kizim diye kizdi bana bende korktumHayır reşitseniz. Kimseyi ilgilendirmeyen bir konu bu sonuçta.
Ve genelde mahkemelik oldugum zamanlar babami ariyorlar. Kiziniz mahkemeye gelmedi diye. Bundada ararlarmi diye dusundumHayır reşitseniz. Kimseyi ilgilendirmeyen bir konu bu sonuçta.
Yok yok yapamaz öyle bir şey hasta mahremiyeti diye bir şey var sonuçta. Sonuçlarını e nabizdan bak gitme istersenVe genelde mahkemelik oldugum zamanlar babami ariyorlar. Kiziniz mahkemeye gelmedi diye. Bundada ararlarmi diye dusundum
Evet baktim simdi <0,300 yaziyor. Hamilelik yok degil miYok yok yapamaz öyle bir şey hasta mahremiyeti diye bir şey var sonuçta. Sonuçlarını e nabizdan bak gitme istersen
Yok canımEvet baktim simdi <0,300 yaziyor. Hamilelik yok degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?