Evli olmayanlar devlet hastanesinde gebelik testi yaptirabilir mi

Silkelenip kendinize gelin. Biz burada gelip de üç beş defa adet oldum, testler de negatif ama sizce hamile miyim diyenlerle dalga geçiyoruz akıllarını kullanmadıkları için.

Hayır 1 kere adet olmuş olsan belki denirdi üstüne görme gibi .ama sen 2 kez regl olmuşsun ayrıca 45, gün olmuş her türlü idrar testinde çıkardı .

Korku bu ablacım. Hata,korku cahillik tecrubesizlik. Hata yapa yapa ogreniyoruz
İyi o zaman beş ay sonra tekrar gelip konu açın, sekiz defa adet oldum hamile miyim diye sorun biz de cevap verelim. Böyle böyle öğrenirsiniz.

Hata dediginiz şey cahilliginizse lütfen bu konuda biraz araştırma yapıp bilgilenin. Adet göre göre gebelik olmayacağını anlamış olursunuz.

Hata dediginiz şey korunmadan sevismekse bu bizi bağlamaz. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz, kimsenin de size neden seviştin deme hakkı yoktur. Biz en fazla uyarırız.

Evet yapma dedigim halde icime yaptigi icin o seyden sonra konusmuyoruz benim korkumda bu oldu vakit gecmeden ogreneyim hamileysem diye. Onunla gorusmuyorum artik
Kondomu çıkarıp içinize boşalmadığına göre zaten geri çekilme şeklinde sevişiyormuşsunuz. O da korunma sayılmaz. Sizin her ilişki risk olmuş. Düzenli seks hayatınız varsa ve kondom sevmiyorsanız siz doğum kontrol hapı kullanın.

Ayrıca çok acil olarak doktorda test yaptırmak isterseniz. Hamilelik testi kayıtlarda olsa dahi aileniz görüp bunu sorsa dahi mantıklı bir cevabı var. Jinekolojiye ağrılarım için gittim. Kan testimde gebeliğe de bakmışlar prosedür gereği diyebilirsiniz. Cidden doğurganlık çağındaki herkese gebelik şüphesini elemek için bu test yapılır. Kesin gebe değilim hatta hiç cinsel ilişkim olmadı denen kadınlara bile. Tabii aileniz buna inanmayacak kadar cahilse o zaman en iyisi eczane doğum testleri

Bekarim. Devlet hastanesinde kadin dogumda gebelik testi yaptirabiliyormuyum? Ailem görür mu? Bunun bi ucreti var mi?
Canım ben de bekarım, devlete acil kısmına gittim bilerek. Reglim gecikti karın ağrım var mide bulantım var falan dedim, gebelikten şüpheleniyor musun diye soruyorlar zaten direkt sonra gidip kan testi yapıyorlar. Sonucum da e nabiza düşmedi. Reşitsen zaten göremezler

Bekarim. Devlet hastanesinde kadin dogumda gebelik testi yaptirabiliyormuyum? Ailem görür mu? Bunun bi ucreti var mi?
Aynı zamanda kadın doktoruna da gitmiştim vajinal mantarımdan dolayı o zaman da bakmışlardı gebelikten şüpheleniyorum vs demeden ve kendi e nabzıma düştüğü için sıkıntı olmadı, bir çok olayda bakılıyor yani beta hcg seviyesine

Bende bugun kadin doguma gittim. Suphem var demedim e nabiza duser diye:). Kasiklarim agriyor idrarda yanma yasiyorum dedim. Ama evlimisin sorusuna erkek arkadaşım var birlikteligim oldu dedim. Ultrason bakti birsey goremedim dedi. Hastaligimla alakalimi yoksa gebeliklemi alakali birsey goremedi bilmiyorum. İdrar tahlilinde enfeksiyon cikti. Gebelik olsaydi o da cikardi diye dusunuyorum. Alttan muayene yapmayacaksa evlimisin diye niye sorsun ki

Benden kan almadi. İdrar tahlilinde gebelik olsa cikarmiydi ki

Emin ol hamile olsan normal adet olduğun zamanlardaki gibi şarıl şarıl olmazdın. Hamileyken adet olduğunu söyleyen çoğu kadında lekelenmeyle adet olmayı karıştırıyor diye okumuştum. İçin rahat etsin istiyorsan dışarıda laboratuvarlar falan oluyor özel orda yaptırabilirsin. Ordan e nabıza düşmez diye biliyorum.

Evet saril saril adet oldum. Bu site beni kara delik gibi icine cekti cikamadim bi turlu. Sanirim 9ay sonra icim rahatlayacak

Benden kan almadi. İdrar tahlilinde gebelik olsa cikarmiydi ki
Bitanem stresini anlıyorum ama gebe olma ihtimalin yok senin. Yazını okudum ilişkiden uzun bir süre geçmiş illa ki gözükürdü testlerinde aynı zamanda regl olmuşsun hap da kullanmışsın galiba. Öyle bi ihtimalin yok açıkçası. Ben kan testi vermiştm çünkü ilişkiden 1 hafta geçmişti sadece.

Korkmamin sebebi,partnerim. Ona guvensizligim. Birsey olsa arkamda durmicak birisi. Bu yüzden stres olup İnşallah degilimdir diye kendimi yokluyorum surekli. Evli ve hamile arkadaslarima bakiyorum gogusleri kararmis,karinlarinda cizgi var hamilelik çizgisi. Gelip gidip gogsume bakiyorum kararmismi diye:) ama atlatiyorum

Merak etme hamile değilsin ama bir dahakine korun böyle stres çekme
Ben de bir şey sorabilir miyim? Ben çok fazla dengesiz bi adet döngüsüne sahip değilim. En fazla 2 gün falan değişiyor. 2 aydır da düzenli oluyor. Yumurtlamam 14.gün gözüküyordu. 18e sarkma gibi bi ihtimali var mı yumurtlamanın?

O kadarını nerden bilebilirim ki doktor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…