Reşitseniz aileniz görmez. Devlet hastanesinde ücreti yoktur. Özelde yatırırsanız hastaneye göre fiyatı değişir.Bekarim. Devlet hastanesinde kadin dogumda gebelik testi yaptirabiliyormuyum? Ailem görür mu? Bunun bi ucreti var mi?
Bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim. Ben ilişki sonrasi ertesi gun hapi atip 10 gun sonra araligin adetini oldum. Ocagin adetinide oldum. Yani supheli iliskinin üzerine 2 kere adet oldum. 3test aldim ucude negatif çıktı. 45 gunluk hamilelik olsa testte cikardi degil mi? Burada o kadar şey okudum ki adet olup hamile kalanlar testi negatif ciksada hamile kalanlar.Reşitseniz aileniz görmez. Devlet hastanesinde ücreti yoktur. Özelde yatırırsanız hastaneye göre fiyatı değişir.
Adetiniz geciktiyse eczaneden test alıp yapabilirsiniz ayrıca. On liraydı en son aldığımda.
Üstüne 2 kere adet olmuşsunuz gebelik olma ihtimali yokBilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim. Ben ilişki sonrasi ertesi gun hapi atip 10 gun sonra araligin adetini oldum. Ocagin adetinide oldum. Yani supheli iliskinin üzerine 2 kere adet oldum. 3test aldim ucude negatif çıktı. 45 gunluk hamilelik olsa testte cikardi degil mi? Burada o kadar şey okudum ki adet olup hamile kalanlar testi negatif ciksada hamile kalanlar.
Abla ama cogu kisi bu sitede adet oldum hamileymisim yazmis. 45gunluk hamilelikte test kesin pozitif cikardi dimi 45 gün az degil yani. Bende negatif çıktı 3ude. Kesin degilim dimi. Hiç hamilelik belirtiside yok gogsum falan agrimiyor. Kasiklarim agriyor sadeceÜstüne 2 kere adet olmuşsunuz gebelik olma ihtimali yok
Bu tarz testler e nabıza düşer . Ailenizin öğrenmesi sizin için sakıncalı ise teste gitmeyin emin olmadikca .artık e devlet üzerinden bile e nabıza bağlanıp giriliyor. Birinin e devlet şifresini bilmesi yeterli .hastane özel de olsa e nabıza düşer . Özel klinik hariç
Hem ertesi gün hapı içmişsin hem de üstüne 2 regl olmuşsun imkansız yani olması korkma canımAbla ama cogu kisi bu sitede adet oldum hamileymisim yazmis. 45gunluk hamilelikte test kesin pozitif cikardi dimi 45 gün az degil yani. Bende negatif çıktı 3ude. Kesin degilim dimi. Hiç hamilelik belirtiside yok gogsum falan agrimiyor. Kasiklarim agriyor sadece
Ay ablacım icimi rahatlattiniz cok teşekkür ederimHem ertesi gün hapı içmişsin hem de üstüne 2 regl olmuşsun imkansız yani olması korkma canım
Boşuna kan vermeyin. Hamile değilsiniz. E nabizda oluyor bu kayıtlar. Belki bir şey olur, görülür, belki bir saglik çalışanı muayene esnasinda ailenizin yaninda pot kırar. Boşuna tetikte olursunuz.Bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim. Ben ilişki sonrasi ertesi gun hapi atip 10 gun sonra araligin adetini oldum. Ocagin adetinide oldum. Yani supheli iliskinin üzerine 2 kere adet oldum. 3test aldim ucude negatif çıktı. 45 gunluk hamilelik olsa testte cikardi degil mi? Burada o kadar şey okudum ki adet olup hamile kalanlar testi negatif ciksada hamile kalanlar.
Özel hastanede yaptırın fiyat araştırıp en uygunu neresiyse. Devlet hastanesinde yapılan direk enabıza düşüyor. Orada kalıcı olarak kalıyor. Ama özelde yapılan hiç düşmedi benim enabıza. Özel test olduğu için sizden hariç evli olsanız eşiniz bile gidip alamıyor sonucu.Bekarim. Devlet hastanesinde kadin dogumda gebelik testi yaptirabiliyormuyum? Ailem görür mu? Bunun bi ucreti var mi?
Kesin degilim dimiBoşuna kan vermeyin. Hamile değilsiniz. E nabizda oluyor bu kayıtlar. Belki bir şey olur, görülür, belki bir saglik çalışanı muayene esnasinda ailenizin yaninda pot kırar. Boşuna tetikte olursunuz.
Asla değilsiniz, kesin değilsiniz, zinhar değilsiniz. Boşuna gidip kayıt oluşturmayın. Üstüne görme yaşayanlar oluyor evet ama adetleriniz üstüne görme olsaydı testler tek çizgi çıkmazdı. Bundan sonra korunun. Geri çekilme korumaz, takvim yöntemi korumaz. Kondom hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de gebelikten korur. Kondom takmayan erkekle zaten birlikte olmayin.Kesin degilim dimicok teşekkür ederim
Valla bu kadar stres yasamaktansa ben tövbe ettim bir daha yapmamayaHanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?
Cok tesAsla değilsiniz, kesin değilsiniz, zinhar değilsiniz. Boşuna gidip kayıt oluşturmayın. Üstüne görme yaşayanlar oluyor evet ama adetleriniz üstüne görme olsaydı testler tek çizgi çıkmazdı. Bundan sonra korunun. Geri çekilme korumaz, takvim yöntemi korumaz. Kondom hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de gebelikten korur. Kondom takmayan erkekle zaten birlikte olm
Cok teşekkürler icimi cok rahatlattiniz siz olmasaniz yarin randevuma gidip yaptiracaktim o kadar stres olmustum. Siz olmasaniz gidip yaptirsam belkide 2 yil sonra bile bu karsima sorun olarak cikacakti... E nabizdan 4 yil onceki tahlillerimi bile gorebiliyorken...Asla değilsiniz, kesin değilsiniz, zinhar değilsiniz. Boşuna gidip kayıt oluşturmayın. Üstüne görme yaşayanlar oluyor evet ama adetleriniz üstüne görme olsaydı testler tek çizgi çıkmazdı. Bundan sonra korunun. Geri çekilme korumaz, takvim yöntemi korumaz. Kondom hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de gebelikten korur. Kondom takmayan erkekle zaten birlikte olmayin.
Burda adet olup hamile olanlar varmis onları gorunce korktum2 defa regl oldum diyorsunuz, reglinizde gecikme de yok. Gebelik testi yaptırmaya gerek yok ki.
Tabii ki. Herhangi bir kayıt olmasın. Bir gün bir yerde karşınıza çıkar. Belki başınız ağrır, hiç gerek yok. Bundan sonra korunun. Ertesi gün hapını senede 2 den fazla kullanamazsınız. O bir doğum kontrol yöntemi değildir.Cok tes
Cok teşekkürler icimi cok rahatlattiniz siz olmasaniz yarin randevuma gidip yaptiracaktim o kadar stres olmustum. Siz olmasaniz gidip yaptirsam belkide 2 yil sonra bile bu karsima sorun olarak cikacakti... E nabizdan 4 yil onceki tahlillerimi bile gorebiliyorken...
Bunun olduğuna inanamiyorum. Bazi doktorlar da yalan diyor. Her adette rahim yüzeyi dökülüyor. Bebek mi kalır rahimde? Belki de adet vaktinde lekelenme yaşayıp adet sanıyorlar.Burda adet olup hamile olanlar varmis onları gorunce korktum
Valla cok korktum o yorumlari gorunce... Ertesi gun hapini 3kere kullanmak zorunda kaldim 2 ay icinde. Ve bu sonunca kafama takildi bir daha cinsellik yasamayacagim tovbe ettim bu stresi yasamaktansaBunun olduğuna inanamiyorum. Bazi doktorlar da yalan diyor. Her adette rahim yüzeyi dökülüyor. Bebek mi kalır rahimde? Belki de adet vaktinde lekelenme yaşayıp adet sanıyorlar.
2 ayda 3 kere mi? Sizin canınızla zorunuz var. O davar herifle bir daha birlikte olmayin. Kendinizi korumayi da öğrenin.Valla cok korktum o yorumlari gorunce... Ertesi gun hapini 3kere kullanmak zorunda kaldim 2 ay icinde. Ve bu sonunca kafama takildi bir daha cinsellik yasamayacagim tovbe ettim bu stresi yasamaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?