- Konu Sahibi angelbaby89
-
Valla benim evlenmeme en az bi 7-8 ay vardır heralde:) Ben bu ay lazere başlıyorum inşallah....Ama epilatörü kullanmamanızı tavsiye ederim çok batık yapıyor:S Ayrıca onlardaki tüylerden biz rahatsız olsak acaba lazere giderler mi?? Appacık istiyorlar da bi de kendilerine baksalar
uzun zamandır ağda yapıyorsan o tüyler zaten öyle sert sert değildir rahat ol, ayrıca renkleri de açık oluyor, bir epilatör al haftada bir kafasını gösterenleri temizle oldu bitti. ayrıca bahane bulmaya hakları yok onlara ağda yapalım bakalım nasıl oluyormuş, beğenmeyen önce kendi tüylerine baksın.
ses çıkarmaya kalkarsa ben de seninkilerden rahatsız oluyorum dersin anlaması gerekeni anlar, takmayın bu kadar, bir erkek miyeti bozduysa tüy falan görmez gözü, haberi bile olmaz varlıklarından
arada jilet yapıyorum deniz havuz muhabbetineinceler ama pek açık renk sayılmazlar :/ :26:
kız jiletle yapdigin zaman kaşinir ya
ben agda yapıyorum ama benımkı 2 haftada degıl ki 3-5 gune cıkmaya başlıyor.sankı jiletle alıyormusum gıbı cıkıyor batık oluyor...epilasyon aletınıde kullanıyorum o da batık yapıyo off bıktım valla...
en guselı sır agda hem zaman gectıkce azalıor
Hep bakımlı ve tertemiz olmak çok zor,aksilik ya iyice orman olduğumuzda yanımıza yanaşacakları tutar
bir bakimdada iyi kız erkek yanaşmaz fazla
sonra gözü dışarı kaysın dimiiii
ne alakasi var yahuuuu,ona bakarsan koca memeli ve tüysüz kadinlarda aldatilmiyor mu
Ben de çok tüylüyüm eskiden çok kafaya takardım bu konuyu ama artık nedense önemsemiyorum ve sanki kıllarım gözüme eskisi kadar kötü görünmüyor ya da azaldılar gibi biliyorum barıştım onlarla.Evlenmeme de daha 2 sene var en az işe girdiğim gibi lazer epilasyona başlıcam ama. Eşim için değil kendim için önemli çünkü çok zamanımı yiyor bu tüyler ve acısı da cabası tamamen kendi rahatlığını düşünüyorum yoksa eşim, sevgilim ne demiş umrumda olmaz sanki kendisi çok mu tüysüz . Çoğu erkek hergün traş olmaya bile üşeniyor ki traş yani canı filan yanmıyor yiyoya kökünde ağda ile alsınlar yüzlerini, kasık tüylerini, o kıllı bacaklarını.
valla kızlar ben erkek için almiyorum kendi içim aliyorum tuylerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?