evli olanlarr yardım !!

valla kızlar ben erkek için almiyorum kendi içim aliyorum tuylerimi

tatlım tabiki bende kendim için alıyorum tüylerimi ama ayda bir kafi geliyor :) ama evli olunca işler değişiyor tabi. benim gibi her daim pürüzsüz olmayı kafasına takan var mı merak ettim :) ve tabiki eşlerin buna tepkisinii..

valla kızlar ben erkek için almiyorum kendi içim aliyorum tuylerimi

tatlım tabiki bende kendim için alıyorum tüylerimi ama ayda bir kafi geliyor :) ama evli olunca işler değişiyor tabi. benim gibi her daim pürüzsüz olmayı kafasına takan var mı merak ettim :) ve tabiki eşlerin buna tepkisinii..

Bence öyle bir yanaşırlar ki öyle olmasa neden bu kadar genç bir nüfus olalım. Eskiden milletin 9- 10 çocuğu olurmuş. Bu zaman kadar annemiz ,annenannemiz napıyordu acaba eskiden epilasyon aleti de yoktu hadi kısayken alsınlar diyelim ya da ne bileyim lazer epilasyon gibi bir seçenekleri de olmadı hayatları boyunca. Noldu kocaları onları sırf tüylü diye terk edip başka kadınlara mı gitti ya da yanaşmadı onlarla birlikte olmadılar mı?

Son düzenleme:

valla bu yönden düşününce çok haklısın canım

o çıktığı zamanlarda da tüyler kocan bişi demez heralde ya sonuçta sıfır pürüzsüz olamaz kimse hem erkeklerde kıllı onlarda pürüzsüz gelsin o zaman önemli olan çok uzatmamak yani ağdaya gelicek kadar olduğu zaman ağdacıda bir aldırırsın ohh cillop olursun

hen iyisi ağda yuzde yuz

Aynen,ağdadan başkası yalan benim için de ..

Valla takıntı yaparsanız o kıllar gözünüze büyür.Benim eşim dalga bile geçer benimle ağda zamanım gelince"hadi yarışalım mı hangimizin çok "diye
Bence büyütmeyin,benim karnımda bile tüyler var düşünün yani..

O iki hafta valizi toplayip evi terk ediyorum
Saka bi tarafa bu evlilikte cokta sorun olacak bisi diil:))
Birazcik tuy evliligi etkilemez korkma..
Bi arkadasinda dedigi gibi, karanlikta kim kimi gorecek

kız sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hangimizin ki çok hee ayy sesli gülmemek için zor tutuyorum kendimi

epılasyon bende kıl donmesı yapıo batıklar olusturuo agdada aynı sekılde ben lazer yaptıramıorum o ısınları vucuduma degdırtmem.2-3 gunde bır banyo yap ordada cırtcırt jılet oldu bıttııı zaten cok kıllı bırısıde degılımdır esımlede hıc kıl sorunu yasamadım

Benim tüylerim cok sert hep jilet yapıyorum 1 kere agda denedim kendim o zamanda kanadı cok canım yandı ama cesaretimi toplayıp kuaföre gidip agda yaptırcam cok utanıyorum ama alısmam lazım

Valla takıntı yaparsanız o kıllar gözünüze büyür.Benim eşim dalga bile geçer benimle ağda zamanım gelince"hadi yarışalım mı hangimizin çok "diye
Bence büyütmeyin,benim karnımda bile tüyler var düşünün yani..
[/QUOTE]

benim sevgilim takıntılı biraz da ayni aramızda böyle bi dalga olursa benim psikolojm bozulur sanırım:) hep tertemizsin der hoşuna gittiğini açık açık belli ediyo yani. hele karnımda göbeğimde düşünemiyrm bile

Yeni konu açmak istemedim o sebeple bunu hortlatıyorum. Bunu ben de merak ediyorum. Etrafımda evlenen arkadaşlarıma soramıyorum tabi mahremleri olduğu için. Kimse bir çözüm bulamamış hele ‘karanlıkta kim görecek?’ diyenler şaka yapıyorlar herhalde, bir sürü kişi de beğenmiş destekçisi olmuş korkunç. Sevişirken birbirlerine dokunmuyor bu kişiler galiba ya da ne !?!???. Ya da yalnız karanlıkta yapacak kadar özgüvensizler. Ben epilatörle alınca 2 gün temiz kalıyor 3. günü dokunduğumda 1 mm ya da daha kısa ama ele takılacak kadar hissediliyor. Zaten epilasyonun ilk günü de tavuk bacağı gibi oluyor. Jiletle alsam ertesi günü diken gibi çıkıyor. Yani bu hesaba göre en fazla iki günde bir tüy almam gerek. Üstelik tüy ya da saçlarım siyah değil, üst bacakta çıkanlar görünmez hatta ayva tüyü dediklerimizden. Sanırım bunun lazer epilasyondan başka çözümü yok. Benim tüyüm bir ay çıkmıyor diyenler zaten size sormuyor bu soruyu, azınlıksınız, tüysüz olduğunuzla övüneceksiniz diye boşuna yazmayın çok iticisiniz.

Canım lazer ile de çıkıyor ben 1 buçuk yıl yaptırdım seyrekleşiyor ve daha yavaş çıkıyor daha ince çıkıyor ama çıkıyor yani hele ki alt bölge en aşağılar illa ki çıkıyor lazer bittikten sonra bir iki yıl sonrada alma tarzına bağlı jilet yaparsan yine çoğalıyor.. ayrıca şu konuya da ineyim ben lazerden yandım kuzum hemde en kötü bölgemde kadın bide nazlanıyon diyip diyip devam yaptı 2 bin euro küsür acı parası alıyorum mahkemeyi kazandım yani dikkat edin yaptıracağınız yerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…