- Konu Sahibi angelbaby89
ya mesela bacak falan çok sorun değil, epilatörle alırsın hiç olmadı dizüstü çoraplar oluyor ya onlardan giyersin hem değişiklik olur ama özel bölge çok problem yaa of utanırım ben öyle eline falan batcak of :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 10 gün olunca köklerden batmaya başlıyor çok kötü bi görüntü ve nişanlım çok titiz bu kıldan tüyden konularda :S bugüne kadar rahattım ama evlenince jilete başlamak istemyorum hep temiz olsun diye
ya mesela bacak falan çok sorun değil, epilatörle alırsın hiç olmadı dizüstü çoraplar oluyor ya onlardan giyersin hem değişiklik olur ama özel bölge çok problem yaa of utanırım ben öyle eline falan batcak of :18:
Tablet ağdalar var hem kullanımı kolay uak tüyleri bile alıyorha bu tuyler bizim başimizin belasi ya bacaklarim almakdan biktim ya birde ozel bolgeyi
konu fantazilere doğru yol almakta
Tablet ağdalar var hem kullanımı kolay uak tüyleri bile alıyor
Onunkiler senin eline batmayacak mı
konu fantazilere doğru yol almakta
Yağmurluk Gelip Kafanıza Şaklatmasın
Dikkat Edin
Mamamm SEn Gidersen Ben Ne Yaparım..
valla erkekler bazen tuy bile gormuyorlar
Bende sizsiz ne ederim makaram
Ben kaçayım buradan yada ölü taklidi filan yapayım
Bence de fazla takılmamak lazım bu kıl tüy meselesine
tablet ağda dediğin kalıp sir ağda mı tatlım ?
ben lazer yaptırcam yaaa sözlümden banane... en basta benim hiç hoşuma gitmiyo o bekleme evresindeki goruntu... iyice arastırıp doktorumdan da onay aldıgım biyerde lazere baslıcam...
dugune daha var evlenene kadar biter heralde... acıkcası bu sekilde evlenmek pek istemiyorum... bide su sac meselesi var... durmadan ıslancak kurutmak sekil vermek ayrı bi dert her seferinde... sinüzit var ıslak da bırakamıyorum... ooofff ne dert ya su evlilik bekarlık sultanlık diye bosa demiyolar heralde
her kez bildigi gibi yapsin ağdasini,jilettini,epilasyonun ya
en az 8 ay cnm ona gore
düğüne daha 1.5-2 sene var
Kalıp ağda ...
Metal kavanozda satılanları da var
Önce ısıtıyorsun su gibi oluyor.
Sonra soğutuyorsun bal kıvamına gelince kullanıyorsun
Ağda bezi falan yok elince çekiyorsun.
Çok kullanışlı ağda , ufak tüyleri rahatlıkla alıyor.
burda sadece bilgi ve deneyim paylaşıyoruz canım ya illa böyle yapılcak demiyor ki kimse :)
inanır mısın elimde katalog var onlara bakıyordum bende :) nasıl kullanılır anlamamıstım ama pratik duruyor oyun hamuru gibi :)