evli olanlarr yardım !!

ya mesela bacak falan çok sorun değil, epilatörle alırsın hiç olmadı dizüstü çoraplar oluyor ya onlardan giyersin hem değişiklik olur ama özel bölge çok problem yaa of utanırım ben öyle eline falan batcak of :18:

ha bu tuyler bizim başimizin belasi ya bacaklarim almakdan biktim ya birde ozel bolgeyi
Tablet ağdalar var hem kullanımı kolay uak tüyleri bile alıyor

Onunkiler senin eline batmayacak mı

konu fantazilere doğru yol almakta

erkeğine göre de değişiyor iştee yok bu eşi bu konuda takınıtılı olan ? tablet ağda dediğin kalıp sir ağda mı tatlım ?

ben lazer yaptırcam yaaa sözlümden banane... en basta benim hiç hoşuma gitmiyo o bekleme evresindeki goruntu... iyice arastırıp doktorumdan da onay aldıgım biyerde lazere baslıcam...

dugune daha var evlenene kadar biter heralde... acıkcası bu sekilde evlenmek pek istemiyorum... bide su sac meselesi var... durmadan ıslancak kurutmak sekil vermek ayrı bi dert her seferinde... sinüzit var ıslak da bırakamıyorum... ooofff ne dert ya su evlilik bekarlık sultanlık diye bosa demiyolar heralde

tablet ağda dediğin kalıp sir ağda mı tatlım ?

Kalıp ağda ...
Metal kavanozda satılanları da var
Önce ısıtıyorsun su gibi oluyor.
Sonra soğutuyorsun bal kıvamına gelince kullanıyorsun
Ağda bezi falan yok elince çekiyorsun.
Çok kullanışlı ağda , ufak tüyleri rahatlıkla alıyor.

en az 8 ay cnm ona gore

inanır mısın elimde katalog var onlara bakıyordum bende :) nasıl kullanılır anlamamıstım ama pratik duruyor oyun hamuru gibi :)

uzun zamandır ağda yapıyorsan o tüyler zaten öyle sert sert değildir rahat ol, ayrıca renkleri de açık oluyor, bir epilatör al haftada bir kafasını gösterenleri temizle oldu bitti. ayrıca bahane bulmaya hakları yok onlara ağda yapalım bakalım nasıl oluyormuş, beğenmeyen önce kendi tüylerine baksın.
ses çıkarmaya kalkarsa ben de seninkilerden rahatsız oluyorum dersin anlaması gerekeni anlar, takmayın bu kadar, bir erkek miyeti bozduysa tüy falan görmez gözü, haberi bile olmaz varlıklarından

Valla benim evlenmeme en az bi 7-8 ay vardır heralde:) Ben bu ay lazere başlıyorum inşallah....Ama epilatörü kullanmamanızı tavsiye ederim çok batık yapıyor:S Ayrıca onlardaki tüylerden biz rahatsız olsak acaba lazere giderler mi?? Appacık istiyorlar da bi de kendilerine baksalar

bide arkadaşlar azaltmak için ilginç bi yöntem bence mutlaka okuyun:)) http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…