evli olanlarr yardım !!

angelbaby89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
122
0
96
Antalya
arkadaslar ben nişanlıyım. birşey danışmak istiyorum, acaba evli olanlar bu ağda olayını nasıl hallediyor. yani sorun,uzamasını beklemek gerek ya, o bekleme süreci en azından 2 haftayı buluyor bende. yani o 2 hafta napıyorsunuz ?

durumuna gore sen nereyi yapmak istiyorsun ağda ki

Canım ben epilasyon aleti kullanıyorum, böyle olunca da en kısa tüyleri bile hemen alabiliyorum, uzamasını beklemiyorum yani..

canım aynı konuyu bnde düşünüyorum aslında korkuyorum almak için belli bi miktar uzaması gerekiyo beklemesen bile ilk çıkmaya başladığı anlardada belli oluyo ben çok utanırım yaa

En guzeli lazer epilasyon yptir kurtul cnmm...benim hic ole derdim olmadi..ama simdi hamislikten dolayi oluo ama azcikkk onu da kuzenim soledi uzamasini beklemeden kuafor alabiliomussss

En guzeli lazer epilasyon yptir kurtul cnmm...benim hic ole derdim olmadi..ama simdi hamislikten dolayi oluo ama azcikkk onu da kuzenim soledi uzamasini beklemeden kuafor alabiliomussss

arkadaşlar epilasyonu herkeze yapdirmayin lutfen cilt doktarina yapdiniz çunku çok lazerde ciltde sorun çika bilir ben ağda en iyisi sizi bilemen

özellikle özel bölge korkutuyor benii çünkü kolaltı bacak vs epilasyon aletyle alıyorum şimdilik de biz aynı evde yaşadık uzun bir süre. ama özel bölgeye ağda dışında bir çözüm bulamıyorum kuaförüm de uzamadan almıyor gelmiyor beze zaten tüyler de. lazere gidebilcek durumum da zaten özel bölgeye cok önermiyorlar

2 haftada tüyler ne kadar uzayabilir de göze görünür hale gelebilir sanki

Karanlıkta kim kimi görecek

Valla hiç korkmayın kızlar beklemek zorundasınız tabi ki yoksa o kıllar nasıl gelsin ağdayla..Hiç bişey olmaz rahat olun,şahsen ben çok rahatım.Ayda bir ağdamı yaptırırım..Çok uzattığım hiç olmamıştır...

bence hiç uyraşma ağda cnm en iyisi ben her zman ağda ozel bolge bile bacaklara ve kolaltı en iyisi

kızlar ilk çıktığı zaman alınmıyo ya eşiniz hiç yorum yapmıyo mu ben düşünüyorum ben evlenince sevgilim yapar biliyorum çnkü huyunu bu yüzden çok korkuyorum

benim 10 gün olunca köklerden batmaya başlıyor çok kötü bi görüntü ve nişanlım çok titiz bu kıldan tüyden konularda :S bugüne kadar rahattım ama evlenince jilete başlamak istemyorum hep temiz olsun diye

Alışırsın, Karanlıkta Görünmez..
Ağdadan Vazgeçme..

ayni seyi bende düsünüyorum ama pek aldirmamaya çaliscam, agdadan vazgeçmek istemiyorum her zaman karanlk diye görünmüyo degilki gün içinde aydnlikta ne olcak :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…