- Konu Sahibi angelbaby89
-
arkadaslar ben nişanlıyım. birşey danışmak istiyorum, acaba evli olanlar bu ağda olayını nasıl hallediyor. yani sorun,uzamasını beklemek gerek ya, o bekleme süreci en azından 2 haftayı buluyor bende. yani o 2 hafta napıyorsunuz ?
En guzeli lazer epilasyon yptir kurtul cnmm...benim hic ole derdim olmadi..ama simdi hamislikten dolayi oluo ama azcikkk onu da kuzenim soledi uzamasini beklemeden kuafor alabiliomussss
2 haftada tüyler ne kadar uzayabilir de göze görünür hale gelebilir sanki
Karanlıkta kim kimi görecek
özellikle özel bölge korkutuyor benii çünkü kolaltı bacak vs epilasyon aletyle alıyorum şimdilik de biz aynı evde yaşadık uzun bir süre. ama özel bölgeye ağda dışında bir çözüm bulamıyorumkuaförüm de uzamadan almıyor gelmiyor beze zaten tüyler de. lazere gidebilcek durumum da zaten özel bölgeye cok önermiyorlar
Valla hiç korkmayın kızlar beklemek zorundasınız tabi ki yoksa o kıllar nasıl gelsin ağdayla..Hiç bişey olmaz rahat olun,şahsen ben çok rahatım.Ayda bir ağdamı yaptırırım..Çok uzattığım hiç olmamıştır...
yaa öyle deme sonuçta belli orda kısa kısa oldugu ıyyy
Valla hiç korkmayın kızlar beklemek zorundasınız tabi ki yoksa o kıllar nasıl gelsin ağdayla..Hiç bişey olmaz rahat olun,şahsen ben çok rahatım.Ayda bir ağdamı yaptırırım..Çok uzattığım hiç olmamıştır...
Onunda var , seninkini hissetmez bile merak etme
arkadaslar ben nişanlıyım. birşey danışmak istiyorum, acaba evli olanlar bu ağda olayını nasıl hallediyor. yani sorun,uzamasını beklemek gerek ya, o bekleme süreci en azından 2 haftayı buluyor bende. yani o 2 hafta napıyorsunuz ?
kızlar ilk çıktığı zaman alınmıyo ya eşiniz hiç yorum yapmıyo mu ben düşünüyorum ben evlenince sevgilim yapar biliyorum çnkü huyunu bu yüzden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?