- 18 Kasım 2008
- 220
- 39
- 98
Doktora götürecek bekliyorum içimden cok sey koptu gitti kendimi ispatlamaya calisiyorum resmen şimdi bu kızlik zari diktirenlere hak verdim iyi yapiyolar böyle düşünenlere mustahakCanım benim de ilk gecem de başta kan gelmedi, doktora gidelim falan dedim tamam dedi, çok incinmiştim, ben de ne gerek var ben sana güveniyorum falan demesini beklerdim, neyse ki ilişkiden yarım saat kadar sonra yoğun bir kanamam oldu, hem de wc deyken, çağırdım gösterdim falan. Senin durum noldu
Canım konustum doktora gittigimi esnek oldugunu kan geledebilir gelmeme olasiligi yuksek dogumdada yirtilabilir dedi dedim o ne dedi o doktor ne biliyomus yanlis biliyodur gelmesi lazim senden dedi yani napim kendimimi kesim kanatim valla şaştım4 yılını verdiğin birisiyle bu konuyu rahatça konuşuyo olman onun da sana inanıyo olması lazım.bence herşeyi açık açık konuş. Benim de paranoyalarım vardı bu konuyla ilgili ama ben konuşmuştum izah etmiştim bazı kişilerde hemen kan gelmeyebiliyomuş diye. Kaldı ki hepsi bi yana zaten o gecedeki halinden senin bakire olduğunu anlar zaten merak etme
Herseyi gectim ben gorucu usulu tanistigi biri degilim ikimizde okumus etms insaniz sanki 30 yil onceki devirdeyiz doktor doktor gezip orami acip gostermk cok gurur kırıcı ama bunu yapmassamda ona koz vermis olurm Allah benim durumdakilere yardm etsinKendisini doktordan daha bilgili görüyo herhalde beyzade. Bide okumuş etmiş ama şaşırdım doğrusu. Eğer böyle biriyle bir ömür geçirmeyi göze alıyosan o zaman o gece yaşayacaklarını da göze alıyosundur.Allah korusun oldu da kan gelmedi sen hemen dersin doktora gidelim sabah acaba bi problemmi var gibisinden konuşursun.kendinden emin tavırlı ol. çok kötü bi psikoloji ama malesef bizim boynumuza bunu yükleyenler utansın
Kendisini doktordan daha bilgili görüyo herhalde beyzade. Bide okumuş etmiş ama şaşırdım doğrusu. Eğer böyle biriyle bir ömür geçirmeyi göze alıyosan o zaman o gece yaşayacaklarını da göze alıyosundur.Allah korusun oldu da kan gelmedi sen hemen dersin doktora gidelim sabah acaba bi problemmi var gibisinden konuşursun.kendinden emin tavırlı ol. çok kötü bi psikoloji ama malesef bizim boynumuza bunu yükleyenler utansın
Allah iyiligini versin ne guldum yaaGeçireceksin geceyi, anlaşıp gideceksin doktora, doktor da; "Uzuv çok kısa olduğundan kızlık zarına ulaşamamış" falan diyecek =) Görecek o zaman okumuş cahil olmanın bereketini
Benimki farkli modelOna o geceyi anlatan bir büyüğü muhakkak olacak..
Eğer dinlerse ne ala ama okumuş olmasına rağmen kendi bildiğini yaparsa onu bilemem..
Bende evlenmeden önce konuşuyordum gelmeye de bilir diye bana açıklamıştı sağ olsun kocacım
Merhabalar, yeni bir baslik acmak istemedim. Burdan bana yardimci olacaginizi umuyorum. 3 gunluk evliyim. Ilk gece esimle birlikte olduk fakat ben dogru mu oldu yapabildik mi anlayamadim. O gece cok az bir kanama oldu ve lavabodayken civik bir kan damlasi dustu. Kizlik zarim yirtildi mi bir turlu emin olamadim. Ogun bir daha denedik ve kendimi cok kastigim ve korktugum icin canim cok acidi ve biraktik. Iki gundur iliskiye devam ediyoruz fakat ben hep kizlik zarim hala yirtilmadi gibi dusunup stres oluyorum. Esimin de sanki icime tam giremedigini dusunuyorum. O icimdeyken hicbirsey hissedemiyor hatta surekli dogru yerde mi acaba diye dusunuyorum. Hala iliskiye girerken zevk almayi basaramadim. Bu da bana birseylerin ters gittigini dusunduruyor. Bana yardimci olmanizi rica ediyorum. Ilk gece gelen kucuk kan damlasi zarimin yirtilmasi ile mi alakali? En son esim parmagini sokup kontrol etti ve parmaginin iceri girmesinden dolayi yirtildigini soyledi ama bir turlu inanamiyorum. Icime girerken sanki belli bir yerden sonra ileri gidemiyor, duvar engel oluyor gibi geliyor. O kisim da canimi cok acitiyor alamiyorum icime daha fazla. Lutfen bana yardimci olun. Zarim yirtilmis midir ve henuz zevk alamamam normal midir?
Tam birlesmeye engel olmadigi surece zarin yirtilmasinin bi onemi yok. Esimi cok arzuluyorum ama iliski esnasinda zevk alamadigim icin cok mutsuz oluyorum. Her iliski denemesinden sonra yuzum dusuyor karamsarlasiyorum. Tecrubesiz ve bilgi eksikligim var. Ne nasil olmali bilmiyorum. Hayalimdeki hazza ulasamamis olmak beni cok uzuyor..Ben ilk evlendigimde bende de aynisi olmustu. Cok aci cekmistim benim kanamam olmadi sadece pembemsi bi lekelenme oldu. Zorlanma ve anlattigin gibi duvar varmis hissi kendini kastigin icin. Icinde kaymadigi icjn boyle hissediyorsun. Zamanla bu duzeliyor merak etme ama eger rahat olsun istiyorsan kayganlastirici kullanabilirsiniz. Zarida bence bu kadar kafana takma bazi kisilerin zari cok derinde oluyor dogumda yirtiliyor yani yirtilip yirtilmamasinin senin icin ne gibi bi onemi var ki? Bence rahat olmaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?