evli olanlar fikir verin :(

al raporu sok gozune ki aslinda hic gerek bile yok sana guvenmicekse cikip gitsin daha iyi zaten
Rapor olmuyo canim adli vakalarda veriliyor ama söyledim cvbida o dr yanilmistr baska dr a gidelim tmm dedim sen istrdgn dr a istedgn zaman randevu al ben gelirim sustu kaldi 2 damla kan icin beni ugrastriyor

Rapor olmuyo canim adli vakalarda veriliyor ama söyledim cvbida o dr yanilmistr baska dr a gidelim tmm dedim sen istrdgn dr a istedgn zaman randevu al ben gelirim sustu kaldi 2 damla kan icin beni ugrastriyor
bu kadar kendinden emin konustuysan zaten tahminimce o da ustelemicektir. ya aslina bakarsan ben de merak ederdim kafamda kan gelmezse nolur bilmemne falan die. annem de kan gelmesede karsindaki erkek anlar zaten demisti ben bi rahatlamistim. gerci ilk gece geldi kan sorun yasamadik ama esime sormustum sonra kan gelmeseydi napardin die kan gelmese de senin ilkin oldugu zaten belliydi sormaya bile gerek duymazdim demisti seninde mustakbel esin kan gelmese bile bunu anlayabilir bence hicbi kadin hic yasamamis gb o olay aninda hicbisi bilmio numarasi yapamaz emin ol

ya okadar guvenmıyodu madem ne dıye 4 sene konustu senınle.güven olmayan evliliğe başlama bile derım ama konu acılalı baya olmus şimdi senın cocun bile vardır.

niye böyle şeylere takılıyorsun gidip muane olup kafanı karıştırıp ona imalı sorularda bulunuyorsun hayatı akışına bıraksana baktı gelmedi kan gidersiniz doktora hem o ilk mi değil mi anlar merak etme o da kızlık çeşitlerini biliyordur yani lisans yapmış biiri olarak hangi çagda yaşıyoruz kasma kendiini

Böyle bir konuda tereddüt yaşadığınız bir insanla hayatınızı birleştirme fikri çok korkunç değil mi, ben mi korkağım yoksa..
Kesinlikle katılıyorum yol yakınken dönmeli bencede.. Böyle bir insanla 4 yıl nasıl geçer anlamış dğeilim.. evlenince daha da korkunç olacaktır bence..

Düğünden önce nişanlıni da Alıp onun belirlediği bir doktora gidin canım, bizim düşüncesiz milletimiz anlamaz

Dedim teklif ettim istedgn hastaneye randevu al gelirim dedim tmm dedi hemende ben sana guveniyrm ne gerek var demesini beklerdim
Cok üzüldüm senin adına güvenilmemeli cok kotu bir durum iyi bilirim. Insani cok zedeliyor. Sen onunla doktora git yinede, sonra ama sakin üzerine falan düşme. Siz sözlüğünüz iyi değerlendir herseyi bu dönem birbirinizi dahayakindan tanırsınız cunku ısın icine ailelerde giriyor. Güvensizlik ilişkileri çökertir ona göre değerlendir sözlülük döneminizi.

Cok üzüldüm senin adına güvenilmemeli cok kotu bir durum iyi bilirim. Insani cok zedeliyor. Sen onunla doktora git yinede, sonra ama sakin üzerine falan düşme. Siz sözlüğünüz iyi değerlendir herseyi bu dönem birbirinizi dahayakindan tanırsınız cunku ısın icine ailelerde giriyor. Güvensizlik ilişkileri çökertir ona göre değerlendir sözlülük döneminizi.
4 yıldır tanıyoruz bide çok canımı acitti annesi beni sevmiyor gönülsüz bizim duruma ogluda boyle yapinca ben bunlari haketmiyorum diyorum

4 yıldır tanıyoruz bide çok canımı acitti annesi beni sevmiyor gönülsüz bizim duruma ogluda boyle yapinca ben bunlari haketmiyorum diyorum
O zaman iki uc defa duşun canım, kadın seni sevmiyorsa oğlunun her yonden aklınagirebilir herhangi bir konuda fitne sokabilir. tahsilli olması onun hayat konusunda da mantıklı oldugu anlamına gelmez. Anneci biriyse dikkat et

konu sahıbı sana kendımden ornek verım
2 hafta sonra 1. yılımız olcak evlılıgımın
ben ılk geceden cok korkuyordum nısanlıyken soyledıgımde
ya cok kanarsa yada ya hıc kanamazsa falan gıbı sacmalıyordum
bana aynen soyle dedı
namus bu kadar basit degıl... ınsallah kanamaz canın acısın ıstemem ınsallah kolay gecer senın ıcın
zaten acelesı de yok ılla evlendıgımız gece olması sart degıl kendını ne zaman hazır hıssedersen nasılsa bı omur evlıyız eni sonu olur
o zar hayvanlarda bıle var zarına gore bu daha az namuslu bu daha cok namuslu kavramı olmaz dedı...
ben boyle dusunen bı adamla evlendım
korkum gecmedı acım agrım cok oldu ılk 6 ay vajınısmus yasadım
megerse zarım septalı ve kalınmıs , kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum genelde de boyle seyler genetık olurmus
esımın doktora dedıgı sey su zar ne sacma sey bosuna stres kaynagı ne gerek vardı ? dedi

erkekler baska dusunuyor sasırdım dedım esıme oda bana her haltı yıyen erkekler bakıre kız arayısına gırer ılla o kanı gormek ıster , namus kavramı onlarda topal çünkü dedı,
ıyıkı boyle dusunen adamla evlenmısım
anlatabıldım mı?

konu sahıbı sana kendımden ornek verım
2 hafta sonra 1. yılımız olcak evlılıgımın
ben ılk geceden cok korkuyordum nısanlıyken soyledıgımde
ya cok kanarsa yada ya hıc kanamazsa falan gıbı sacmalıyordum
bana aynen soyle dedı
namus bu kadar basit degıl... ınsallah kanamaz canın acısın ıstemem ınsallah kolay gecer senın ıcın
zaten acelesı de yok ılla evlendıgımız gece olması sart degıl kendını ne zaman hazır hıssedersen nasılsa bı omur evlıyız eni sonu olur
o zar hayvanlarda bıle var zarına gore bu daha az namuslu bu daha cok namuslu kavramı olmaz dedı...
ben boyle dusunen bı adamla evlendım
korkum gecmedı acım agrım cok oldu ılk 6 ay vajınısmus yasadım
megerse zarım septalı ve kalınmıs , kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum genelde de boyle seyler genetık olurmus
esımın doktora dedıgı sey su zar ne sacma sey bosuna stres kaynagı ne gerek vardı ? dedi

erkekler baska dusunuyor sasırdım dedım esıme oda bana her haltı yıyen erkekler bakıre kız arayısına gırer ılla o kanı gormek ıster , namus kavramı onlarda topal çünkü dedı,
ıyıkı boyle dusunen adamla evlenmısım
anlatabıldım mı?
Ne kadar sanslisin uzuldum kendi adima

Annemde boyle dusunuyor sana guvenmeliydi diyor iyi dusun kırılan sen olma diyor
kesinlikle
erkegın ne oldugunu belırten tıpık bakıs acıları hareketlerı vardır
bu adam en bastan kendını bellı etmıs
cok ıcın rahatlıcaksa gıdın ıstedıgı doktora
doktor esnek desın
ordan onu bırakarak cık gıt
bence buna bıle gerek yokta
hakkımda yanlıs dusunup sagda solda arkamdan kotu konusmasından cekınırım dersen eger
ama devam etme etmemelısın balık baştan kokar

Herseyide bilir yuksek lisans yapms biri ama nedense bu konuda cok geri anneside beni sevmiyor bunuda soylersem hepten gider diye korkuyorum bide dusunuyrm esnek olupt belki gelir diyorum cok sıkıldım inanki

bu karakterde bir insan bırakın gitsin zaten...

kesinlikle
doktor esnek desın
hakkımda yanlıs dusunup sagda solda arkamdan kotu konusmasından cekınırım dersen eger
Ben gittim demisim esnek dedi demisim o dr ne anlamis
kesinlikle
doktor esnek desın
Ben bunuda yapicam alsin randevu istedigi dr a alsin ben alirsam belki babamin kizi olur dr da yalan soyler ona o derece guvenmiyor ne kadar muhimmis yıllardr hic taniyamamism ne yazikki

Back