evli olan eski sevgilime aşığım

evet o benim de dikkatimi çekti hem ben terkettim diyor hem kızı suçluyor,

bu ne perhiz bu ne lahana

Haticeye değil neticeye bakarsak:
Adam evli, eşi hamile.
Aklınızdan çıkarmanız için daha ne olmalı?
Büyük bir ısrarla siz reddetmişsiniz her seferinde.
Ayrıca nasıl evlendilerse evlendiler. Kız eski sevgilinize tecavüz etmedi ya, ikisi de istediği için yaşanmıştır ne yaşandıysa.
Bu sebepten diye de avutmayın kendinizi.
Ortadaki hamile eş gerçeğini hiçbir şey değiştirmez.

çelişkili değil belki de ben yanlıs anlattım yani ben onunla olamıcagımız için istanbula gittim kız bana attıgı bütün mesajları okudugu halde ayrılmadılar aksine birlikte olmuslar demek istedigim bu

tamam ben sadece eski sevgilimi unutamadıgım için hatalıyım o kızı bu kadar savunuyosunuz haklısınız hamile suan ama kaçınız evleniceğinz kişinin eski sevgilisine yalvarma mesajlarını sizi sevmedigini söylediği mesajları görüpte devam ederdi onunla evlilik yapardı? onun karakteri ve zamanında yaptıkları cok mu ahlaklıydı bana namus bekciliği yapıyorsunuz. sadece unutamıyorum dedim hepsi bu ne onu ne karısını üzmeyi zaten istemiyorum sadece sorun kalbimde !!!!!

ve asla ve asla tekrar birlikte olmam bu dünyada mümkün değil asla bunu kimsye yapmam herseyden önce anne babası ayrı biri olarak büyüdüm hiç bir cocugun kimsenin vebalini asla almam

Sen bazı şeyleri düşünemiyorsun geçmişle yaşamak en ağır ruh hastalığıdır eğer yenemezsen asla yeni bir gelecek yazamazsın..... Ben suçu sana bulurum neden çünkü o evli... Zina zinadır göz teması olması olsa bile bu yüzdendir ki sen geçmişte ne yaşamış olursan ol onunla geçişmişi unutman gerek o seni hala seviyor olsa bile günah keçisi sen olursun ki bunun vebalide çok ağırdın yuva yıkmaktan bide damga yersin.... Siz hiç sevgili olmadınız mı demişsin sorunun cevabı açık sevgili evli bir adamla aşk yaşamadınız mı değil kendi muhasebeni kendin yap

Madem bu kadar seviyordun ayrilmasaydin sekerim? Olaylarin bu sekilde olmasinin sorumlusu ne adam, ne kiz, sensin. Kendi dusen aglamaz. Hem adamin hayatini hem kendi hayatini rezil etmissin, pisman misin ? Pismanlik bazen fayda etmiyor, keske zamaninda akilli olsaydin.

Boşuna kendini haklama ya çalış ma madem sevmiyor madem istemiyor kız bırakmıyorduysa sevgilin olacak adam bırakzaydı

çelişkili değil belki de ben yanlıs anlattım yani ben onunla olamıcagımız için istanbula gittim kız bana attıgı bütün mesajları okudugu halde ayrılmadılar aksine birlikte olmuslar demek istedigim bu

bahsettiğiniz durumda bile aranızı açan kız olmuyor. siz ilişkiyi bitirdiniz mi evet. adam dönmek devam etmek istedi siz red ettiniz mi evet. bu durumda hayatına kim girerse girsin aranızı açmış olmaz.

EK: ilişki devam ettiğine göre kız kendi kendine gelin güvey olmadı herhalde eski erkek arkadaşınızda bu ilişkiyi devam ettirmek istedi..

Son düzenleme:
Madem bu kadar seviyordun
Madem unutamayacaktın
Madem bu kadar pişman olacaktın
O zaman ayrılmayacaktın
Madem ayrıldın
Madem başka kızla evlendi
Madem eşi de hamile
Yazık günah üstüne düşmeyeceksin.
Çok zor bir durum Allah sabır versin yardımcın olsun güzel kardeşim.
Üzüldüğünü onu hala sevdiğini sakın belli etme ki o da sana geri kapılmasın.
Mutlu görün çok mutluyum imajı çiz ki senden umudunu kessin.
Artık olan olmuş biten bitmiş yazık günah adamın aklını alıpta o doğacak çocuğu babadan ayrı huzursuz mutsuz bir aile ortamında büyümesine izin verme.
Yuva yıkanın yuvası olmaz Sende yuva yıkma yeni aşklara yelken aç Dünyadaki tek erkek o değil.
Yine seversin yine aşık olursun Allah kim bilir ne yazılar yazdı. Sakın teslim olma yenik düşme

tamam kızlar okey herseyi ben yaptım kader böyleymiş olmadı nasip degilmiş.. benim istedigim onu unutmak diyorum sadece bunu defalarca yazdım bana keske tavsiyelerde bulunsanız kötü niyet aramaktansa cünkü Allah sahidim aklımda tek bir art niyet yok tek istedigim unutmak.. şimdi geri döndüm burda okuyorum aynı mahalledeyiz küçük yiğenimden dolayı bi şekilde ben hiç istemesemde karsılasmak zorundayım.. hem unutmak istiyorum hemde evlendiği karısının bana artık nefret dolu gözlerle bakmasını istemiyorum

Öle bi dünyada yok yalnız düğmeye bas hoop unut yapılması gereken karşılaşmamaya çalışmak karşılaşıldığındada şüpheye yer verme hatta eşiyle konuş sohbet anlamında eşinle alakam yok msjı ver üstü kapalı konu başlığı evli eski sevgilime aşığım olunca karısının rahatsızlığında adamın size bakmasında hoşnutsunuz gibi anlaşılıyor

Sanırım sen düşünme yetkini kaybettin yada işine gelmiyor... Az ve öz unutacaksın ve hayata kaldığın yerden devam edeceksin sanki o yokmuş gibi aslında var ama umursamaz isen strese sinire eski günleri hatırlatacak hiçbirşey olmaz umursadığın için suan bu haldesin

Benim anlamadığım başka üniversiteye kaydınızı nasıl aldırdınız? Lise mi bu?

Bakayım, yeniden memlekete dönmeme kısmını geçiyorum, mantıklı bir insan dönmezdi, elinizde olmayan sebepler yüzünden dönmüş olabilirsiniz tabi. İnsanlarla bu konuyu konuşmayın, bu saatten sonra elinizde olan bir şey bu. Laf açılınca, önce kendiniz davranın hemen kapatmak için, ne olmuş? ne olmuş? diye hevesle dinleyip dert edinmeyin kendinize durduk yere, sarhoş olmuşsa ne olmuş yani? Size baktığını nasıl farkediyorsunuz, siz okul için döndünüz oraya, başka bir sebep için değil. Diş buğdayı kısmında önceki bir yoruma katılıyorum, merak etmeyin sizin katılmamanızla bu güzel gelenek ölmez, hediyenizi sonrasında verirsiniz. Başkalarının da konuşmalarına kulak kabartmayın, o eski sevgiliniz değil, çocuğu olan bir akraba diye düşünün, illa bir şeyler söylemenizi gerektirecek durum olursa, tamamen başka bir evli çocuk babası birini getirip onun üstünden yorum yapmaya çalışın zaman geçtikçe, sizin için o da herkes gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…