- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi cokbilindik
-
KONU SAHİBESİ BURAYA GEL beni dünden beri buraya iten sana anlatacaklarımı dinle. o evli dedigin adam simdi senin adını bile aklına getirmez emin ol cünkü karıısı ve hamile esi var simdi evine karısına yiyecek götürme derdindedir hatta karısı belki suan aseriyor o da ona birseyler almaya gitmistirgenelde durum budur o karısınla mutlu mesut yasarken sen kendini kandırma sacma sapan. her gece karısıyla sevisen cocugunu tasıyan birinden bahsediyosun sen kimsin yahu alt tarafı eski sevgili sıfatın ama hicbir özelligin yok artık kendini harap etme o adam şimdi cok mesgul bu saatlerde
Unutmak için yardım bekliyorum çünkü birbirimizi hala unutamadigimizi düşünüyorum beklediğim cevap insanların verdiği tavsiyeler yani daha önce böyle bir olay yaşayan olduysa nasıl unuttu o kişiyi yoluna nasıl devam etti ben bunu merak ediyorum. Bir de ortada mahvedilen bir ilişki var kötü biten daha da imkansizlasan. Vicdan azabı da duyuyorum sanki sevdiğim adamı beni severken mutsuzluga mahkum etmişim gibi ama bir yandan da çok kızıyorum kendi etti kendi buldu aile sözüne bakmanın yada yaptığı bir gecelik yanlışın bedelini ödüyor diye. Hem unutmak hem vicdan azabımı gidermek aynı ortama girdiğimiz için gördüğümde bile hissizlesmek istiyorum baştan beri amacım asla ne eski sevgilimi geri döndürmek ne de başka bir şey çünkü istesem yapardım bunu ama karakterime yakışmaz'onceki konumda tepki aldim, bidaha soruyorum, ne yapmaliyim?' diye yeniden konu acmissin.. baksana, sen ne duymak istedigini soylesene bi bize?? 'amaan karisi cocugu da kim oluyomus, ayart gitsin kiz, ask icin yapilir(!)' filan dememizi mi istersin? oyle bi halin var gibi.. 'uzak dur, yoluna bak' onerileri isine gelmedigine gore..
o zaman ya baska sehre gideceksin daha onceden oldugu gibi, ki bu cozum degil.. ya da kendini karisinin yerine koyup mumkun mertebe gormeyecek, ayni ortamda bulunmayacaksin..Unutmak için yardım bekliyorum çünkü birbirimizi hala unutamadigimizi düşünüyorum beklediğim cevap insanların verdiği tavsiyeler yani daha önce böyle bir olay yaşayan olduysa nasıl unuttu o kişiyi yoluna nasıl devam etti ben bunu merak ediyorum. Bir de ortada mahvedilen bir ilişki var kötü biten daha da imkansizlasan. Vicdan azabı da duyuyorum sanki sevdiğim adamı beni severken mutsuzluga mahkum etmişim gibi ama bir yandan da çok kızıyorum kendi etti kendi buldu aile sözüne bakmanın yada yaptığı bir gecelik yanlışın bedelini ödüyor diye. Hem unutmak hem vicdan azabımı gidermek aynı ortama girdiğimiz için gördüğümde bile hissizlesmek istiyorum baştan beri amacım asla ne eski sevgilimi geri döndürmek ne de başka bir şey çünkü istesem yapardım bunu ama karakterime yakışmaz
Hikayeler benziyor evet ama bu konunun sahibi sevgilisini kendi terkedip baska sehire gitmsken, diger konudaki kadin sevgilisi olan adami ayartip evlenmek zorunda birakiyor. Bu konunun sahibine o adama asla yaklasmamasini tavsiye ettigimiz halde diger kadina gereken cevap verildi. Bu ayni zamanda buraya "onlar kocalarinin ellerinden alinmasindan korktuklari icin sana saldiriyor" tarzi konusanlara da ders olsun. Goruldugu uzere kk kadinlari islerine geleni degil, akil mantik vicdan cercevesinde olaylari degerlendiriyor. Bu iki konuyu birbirine baglamak sacma olur. Arada hakliyla haksizi ayiran kalin bir cizgi var.
tamam o olmayabilir. ha olabilirde. benzerlik anlaşılmasın diyede böyle demiştir bilemem. ben sadecce diğer mesajdaki kadın sevgilisi varken ayartıp, evlenmiş kısmı için yazdım.Iyide o kadinin cocugu var.bu kadin hamile yeni dogurcak..burda ayriliyor..
Bence degil...bu konu fake olsa bu kadar detayli olmaz.erkek olsa dis bugdayi falan bunlari bilmez heralde..Bence cokbillindik ile esinedelidivane ayni kişi. Burnuma degisik kokular geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?