Evli olan daha mi cazip geliyor!

Doğru tabii o da var. Herkesin kendi karaktersizliği bir yerde..

Bundan 15 yıl önce falan aynı dersaneye gittigim bi kız arkadasim vardi.kız adamın evli oldugunu bile bile hocamızla birlikte olmaya başlamişti.bana anlatmisti kız.üstelik adam yeni evliymiş ama kız taktı adama kafayı.gerçi o adamdanda hemen ayrildi baska bi çocukla çikmaya başladi.yani var böyle sorunlu kızlar hayatta

Şimdi bazıları var ki; cidden şahit oldum çünkü. Onlara evli bekar fark etmiyor. Evliye asılan kızlar var. Adamla iş arkadaşlığı muhabbetiyle saçlarını çekip gönderen kız işitti bu kulaklar. Veya karışı ve çocukları beni ilgilendirmiyor diyenleri de. Bu tipler sorunlu olabilir, evliliklerin mutluluğuna gölge düşürebilir. Erkekler bana çok safmış, kandırılmaya çok müsaitmiş gibi geliyor. Bu kadar kanan olduğu gerçeği bunu gösteriyor daha doğrusu. O yüzden ‘ben eşimden eminim, asılan asılsın’ mantığı çok yanlış. Böyle böyle ihanetler başlıyor belki. Hiçbir erkek ‘hadi bugün karımı aldatayım’ demiyor ama belki şartlar oluşunca gerçekleşiyor bu acı vakalar. Konu sahibinin endişesini ve kızgınlığını haklı buluyorum ben açıkçası..

Bir şeyler karıstırsaydı size anlatmazdı diye düşünüyorum ama yapan da yapıyor bilemedim eşinize olan güvene kalmış gerisi

Pekii benimde bir sorum olacak benim eşimde esnaf ve evli bir kadin 1 senedir her alisverisinde eşime bakıyor adam ilk etapta bana soylemedi alyans takmis o ara (normalde sevmezdi) fayda etmedi diyor, yanimda oglumu gordu fayda etmedi diyor, en son beni cagirmaya basladi artık cokta hoş alimli bir bayan artik iyice kafaya takmaya başladım ben ne yapayım sizce?
Hatta bende konu acacaktim firsat olmadi burdan sorayim bari. Bir dee kadının boyu kadar oğlu var yaninda ortaokula giden

Aslında saf degillerde zaaf onlarin ki akilli olan hic kapi aralamaz bana gore, bir kere kapiyi açtı mi boyle islere arkasi gelir artık. Peki evli kadınların evli adamlara bakmasi neden. Kocam baskasina bakiyor baskasinin kocasida banami baksin diyorlar acaba

Çok abartmışsınız kocanız zaten niye size bunu anlattı onu da anlamadım çok gereksiz asılma durumu olabilir eşinizde biter herşey istedikleri kadar asılsılar yani ve evet maalesef evli olanlar daha cazip geliyor artık bu devirde çok yakın arkadaşımla sırf evli biriyle ilişki yaşıyor diye yollarımı ayırdım ama şöyle bir durum da var evli olan kuzenim de bekar bir adamla kocasını aldatıyor kimi eli kimin cebinde belli olmayan bir dönemdeyiz ve siz ortada olmayan bir şey için bile endişelendiyseniz şimdiden ruh sağlığınız için önlemler almanız gerekir ben eski sevgilimle ayrılacağımızı hissettiğim an pskoloğa koşmuştum ve çok kolay atlattım ayrılığı

Geçen bir yerde okudum, kadınlar tek gecelik ya da fb tarzı ilişkiler için evli erkekleri tercih ediyorlarmış. Evli erkeklerin sülük gibi yapışamaması, seni ilişki ile tehdit edememesi/kadının tehdit edebilmesi. İstediğinde başından kolayca atabilme imkanı gibi sebeplerden ötürü.

Tabi bir de komşunun tavuğu olayı var. O da yadsınamaz. Ama Türkiye'de en önemli sebep,yukarıda dediğim gibi, kadının kendini sağlama alma arzusu.

ozel okuldayim ben de bir arkadas bu yuzden atildi okuldan aşırı samimiyet nerdeyse tüm kızlar aşıkti evet cunku hepsine boncuk dagitiyordu en son kizlar birbirine girdi..esim de ogretmen hic bu tip bir sey olmadi mesela esime hicbir kiz ogrencisi sarilmaz ama benim is arkadasima hepsi sarilirdi demem o ki esiniz saminiyetini iyi ayarlasin yoksa taptaze kizlar niyetini bozarsa mesllegi dahi gider elinden..Bu isler ciddiyet ister..Ogretmenlik de boyle seyler oluyor ama dikkat etmek sart..

kız mi sorunlu adam da istemis ikisi de kisiliksiz..

K.bakmayın ama eşiniz hiç bir şekilde cvb vermyecekti ve bunu size söyleyecekti

Kadını çek kenara ben herseyin farkındayım uzak dur defol git seni yolarım kimse elimden alamaz de

Kadını çek kenara ben herseyin farkındayım uzak dur defol git seni yolarım kimse elimden alamaz de
Aynısını bir arkadaşım önerdi fakat emin olamadim. Eşim sakın dukkanin ondunde konusma esnaf arkadaslar duyar bi musterim duyar hic sevmem oyle seyleri diyor bir gun esimin yanindan dönerken kadini ckadini carsiya giderken gordum yaninda oglu vardi bende bi yerden sizi gozum isiriyo dedim oda bilmiyorum dedi esim esnaf carsida x magzanin sahibi acaba sizi ordami gördüm dedim bilmiyorum dedi. Esimi tanirsiniz ama magzamizi bilirsiniz dedim bilmiyorum olabilir dedi ve ilerledi yanimdan. Eşim de bu ona yetti diyor. Kadin ne hissetti acaba merak ettim aslinda bana yetmedi bu kadari ama esim yeterli diyor icim sogumadi hiiccc

Neden.. Neden eşelıyor sunuz..
Ahlaksız cok..
Bunu durduramazsınız..
Huzursuz olmanızı gerektirecek acabalarla yasayacak bır durumunuz yok..

Eşinize saygıyı yok etmedıgınız surece sızın korkacak bir şeyiniz olmasın..
Olacak olan eşinize olur sadece..
Bunun onlemı alınamaz..
Kışı kendınden bilir işi mısalı..
Lutfen yoktan yere dert yaratmayın ilişkinizi germeyin..
Ah şu erkekler hala ogrenemedıler bu tur şeylerin hanımlarına aktarılmayacagını:)

Arkadaşlar merhaba,herkese tek tek cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince,ama dünden beri çok hastayım o yüzden yazılanlara genel bir cevap vermek istedim. Yeniden eşimle konuştum,bu durumun beni rahatsız ettiğini ve aklımda soru işaretleri bırakacak bir durum olduğunu söyledim. O'da tekrar anlattı her şeyi. O sıra zaten sıkıntılıydın,birde anlatsaydim daha kötü olacaktın ve çokta önemsemedim,gereken cevabı vermiştim çünkü dedi. Bir dahada zaten mesaj atmadı ve iş yerinede gelmedi dedi.
Bir konuya daha değinmek istiyorum. Hep yazdım ben eşime güveniyorum ama asla sonsuz bir güven duymam,çünkü beşer şaşar,buna inanırım. Ama 10 yıldan fazladır öğretmen olan ve gercektende öğrencilere karşı tutumunda asla laubali diyeceğim bir hareketini görmediğim bir insan kendisi. Evlenmeden öncede onunla çalışıyordum ve kendimde gözlemleme şansı bulmuştum. Ama öğrencilerin öğretmene ilgi duyması için illaki öğretmenin ona yakın davranması gerekmediğini kendi deneyimlerime dayanarak çok rahat söyleyebilirim.
Konumda öğrencilerden de ilgi duyan vardı diye belirtmemin nedenide,sonrasında eşimin tavrının değişmediğini ya da nasıl söylesem gerektiği şekilde davrandığını belirtmek istedim belkide. Ama konumdaki kişi öğrenci değil,ablası. Önce kardeşinin durumunu sormak için geliyor,ve eşimle baş başa konuşma durumda olmamış. Ama sonra bir kaç sefer daha geliyor. En sonunda sadece bir mesaj atıyor,görüşebilir miyiz diye.
Ben eşime güvenmeyi istiyorum,çünkü bir durum olsa mutlaka şimdiye kokusu çıkardı. Çalıştığı yerde akrabalar var,dışarı pek çıkmaz,nerededir bilirim genelde,yani bir falsosu olmadı şimdiye kadar. Ha olursa bir gün bir şeyini yakalarsamda dönüşü olmayacağını ikimizde iyi biliyoruz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Her zaman herkes ile dertlesemiyor insan.

Yalniz yeni evli hoca da hayir dememis esine uzuldum.

Burada bir okulda evli çocuklu bir öğretmenin bir kız öğrenci ile ilişkisi ortaya çıktı. Okul idaresi apar topar adamı başka okula yolladı, olayın üstünü kapattı. Adamın eşi ve çocularının ruhu bile duymadı. Bütün ihale kız çocuğunun başına kaldı.
İktidar bağlantıları nedeniyle kimse şikayet bile edemedi. Bu da susan bizler için bir günah çıkarma olarak burada dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…