Selam kızlar
Selam kızlar
selammm evliyim mutluyum yakında çocukluda olcam allah kısmet ederse...
nasılsınız bu arada
oyyy oyy kımler gelmiş
hoşgeldin canımm benimm, iyiyiz tatlım özledık seni
heaven cnm nbr bebis nasil iyimisiniiizzzz
biz iyiyiz ebrucum sen nasılsınnerelerdeisn görüşemedik hiç
merhabalar kızlar bende 1,5 yıllık evliyim. Allahıma hamdolsun çokkkk mutluyum. Lakin çocuksuzum:)
Aslında şubat ayında hamile kaldım ama 3hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik nedeniyle. İlk gebelik deneyiminde kötü bi tecrbe oldu. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bundan sonra sizinleyim. yeni evliyim mutluyum çocuksuzum şimdilikinş yakında çocuklu da olurum..
merhabalar kızlar bende 1,5 yıllık evliyim. Allahıma hamdolsun çokkkk mutluyum. Lakin çocuksuzum:)
Aslında şubat ayında hamile kaldım ama 3hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik nedeniyle. İlk gebelik deneyiminde kötü bi tecrbe oldu. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah
hosgeldin cnm
bende 1,5 yillik evliyim, insallah en kisa zamanda bir daha hamile kalabilirsin
hosgeldin cnm sende
insallah cnm... yeni evliyim derken ne kadar oldu hemen cocuk istiyormusun
bende iyyim cnm bnm
ben hep evdeyimsen nerelerdesinnn facede görüyom arasira seni ama yazamadim bi türlü
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bundan sonra sizinleyim. yeni evliyim mutluyum çocuksuzum şimdilikinş yakında çocuklu da olurum..
ebrucum evleneli 9 ay oldu. e tabi artık düşünmeye başladım bebek yapmayı. zaten çocukları da çok seviyorum. bu zamana kadar biraz evliliğin tadını çıkartalım diye yapmadıkama bundan sonra allahım verirse çoook sevineceğim. inşallah olur ne diyeyim
ya bende facede oyun oynuyorum :78::78: hiç bakamıyorum aslında kim var kim yok... :78::78:
kızlar dizi başladı ben çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüzzzzzzz
insallah olur cnm yaa... doktora bi gidip muayne oldunmu cnm veya gitmeyi düsünüyormusun
ya şimdilik gitmeyi düşünmedim doktora. biraz zaman geçsin eğer başarı sağlayamazsak giderim diye düşündüm. ne bileyim aslında olmadan da gitmek gerek ama bu aralar biraz asıyorum
selam canım hoşgeldin nasılsın
selam millett nbr
skopcamm canim nasilsin iyimisiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?