Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

merhabalar kızlar bende 1,5 yıllık evliyim. Allahıma hamdolsun çokkkk mutluyum. Lakin çocuksuzum:)
Aslında şubat ayında hamile kaldım ama 3hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik nedeniyle. İlk gebelik deneyiminde kötü bi tecrbe oldu. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bundan sonra sizinleyim. yeni evliyim mutluyum çocuksuzum şimdilik inş yakında çocuklu da olurum..

hosgeldin cnm
bende 1,5 yillik evliyim, insallah en kisa zamanda bir daha hamile kalabilirsin

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bundan sonra sizinleyim. yeni evliyim mutluyum çocuksuzum şimdilik inş yakında çocuklu da olurum..

hosgeldin cnm sende
insallah cnm... yeni evliyim derken ne kadar oldu hemen cocuk istiyormusun

geçmiş olsun üzüldüm canım. allah hayırlısını versin.

hosgeldin cnm
bende 1,5 yillik evliyim, insallah en kisa zamanda bir daha hamile kalabilirsin

hosgeldin cnm sende
insallah cnm... yeni evliyim derken ne kadar oldu hemen cocuk istiyormusun

ebrucum evleneli 9 ay oldu. e tabi artık düşünmeye başladım bebek yapmayı. zaten çocukları da çok seviyorum. bu zamana kadar biraz evliliğin tadını çıkartalım diye yapmadık ama bundan sonra allahım verirse çoook sevineceğim. inşallah olur ne diyeyim

bende iyyim cnm bnm
ben hep evdeyim sen nerelerdesinnn facede görüyom arasira seni ama yazamadim bi türlü

ya bende facede oyun oynuyorum :78::78: hiç bakamıyorum aslında kim var kim yok... :78::78:

geçmiş olsun canım.. en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah

selammm... hayırlı olsun öncelikle taze gelin.. inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun

insallah olur cnm yaa... doktora bi gidip muayne oldunmu cnm veya gitmeyi düsünüyormusun

insallah olur cnm yaa... doktora bi gidip muayne oldunmu cnm veya gitmeyi düsünüyormusun

ya şimdilik gitmeyi düşünmedim doktora. biraz zaman geçsin eğer başarı sağlayamazsak giderim diye düşündüm. ne bileyim aslında olmadan da gitmek gerek ama bu aralar biraz asıyorum

ya şimdilik gitmeyi düşünmedim doktora. biraz zaman geçsin eğer başarı sağlayamazsak giderim diye düşündüm. ne bileyim aslında olmadan da gitmek gerek ama bu aralar biraz asıyorum

cnm aslinda baslamadan bi gitsende daha iyi olur... bende gitmistim alttan muayne etti hersey tamam diyince basladik bebis yapmaya
gerci sen bilirsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…