Nasıl yani bir şey giymiyorum derkenhicbirsey giymiyorum ayol
normal zamanlarda corap ici pjama iki kat kazak terlikherkes halinden memnun
hicbirsey giymiyorum ayol
normal zamanlarda corap ici pjama iki kat kazak terlikherkes halinden memnun
Uyumsuz giyinmiyorum ama bende öyle sevimli pijamalar giyiyorum sürekli :)Çevremde öyle kadınlar var geceliksiz uyumayan her daim seksi uyuyan çoğu orta yaşlıDizilere filan cok kaptirmayin yahu. Insanin devamli gordugu seylere gozu alisiyor bir sure sonra ve 7/24 seksi gecelikle de dolasirsan bir anlami kalmaz zaten. Oyle seyler arada yapinca guzel olur.
Sadece uyumsuz ve kotu giyinmeyin yeter.
Suan uzerimde baya sevimli bir pembe pijama ve tavsan kulakli, beyaz pofuduk ev botlarim var.
Evde devamli sevismeye hazirmis gibi dolasmak cok itici yahu sanki baska bir ise yaramiyormus gibi.
Uyumsuz giyinmiyorum ama bende öyle sevimli pijamalar giyiyorum sürekli :)Çevremde öyle kadınlar var geceliksiz uyumayan her daim seksi uyuyan çoğu orta yaşlı
Süpersiniz bence şortta gayet iyi özenli düzgün girmek yatağa çok önemli:)Bende çalışan bayanım dışarda bakımlı sayılırım eve girince rahat olayım istiyorum açıkçası :)ben dışarda tesettürlüyüm ama evde hep tayt ön yakası açık tşörtler bluzlar giyiyorum saçlarım genelde topludur ama dağınık toplamam ve hep temizdir saçlarım.. yatarken genelde alt tarafıma kısa şort tarzı giyerim baksır gibi üstede kısa kollu tşörtlerim var pembe mavi onlardan giyerim uzun kollularla yatamam kesinlikle..
gecelik falan malüm işlerde giyiyor(d)um artık çocukta var onada fırsatım pek olmuyo yalan olmasın..
ama asla ter kokmam kıla tüye önem veririm, tırnaklarım bakımlıdır ve hep parfümlü gezerim.. sadece evde değil dışarı çıkıncada markete bile gitsem temiz kıyafetlerimi giyer şalımı düzgün bağlar öyle çıkarım..
Bak tam su anda esofman üstü kazak üstü hırka oturuyorum
Dizilerdeki gibi jet sosyete olsam yinede ipek sabahlıgımla oturmazdım gibi geliyor
Uyumsuz giyinmiyorum ama bende öyle sevimli pijamalar giyiyorum sürekli :)Çevremde öyle kadınlar var geceliksiz uyumayan her daim seksi uyuyan çoğu orta yaşlı
yani yatağa girince illa gecelik şart değil temiz ama kısa şort tşörtle de yatabilirsiniz.. onun dışında işten eve gelince pijama tayt oturun nolacak vücut temizliğiniz olsun yeterki..Süpersiniz bence şortta gayet iyi özenli düzgün girmek yatağa çok önemli:)Bende çalışan bayanım dışarda bakımlı sayılırım eve girince rahat olayım istiyorum açıkçası :)
Haklısın önemli olan işveli olmak :))Eksik olan o bende :)))onlar nerde ya ben hic görmüyorum. ya seksilik gecelige bakmiyo bu arada seksiysen cuval giysen seksisindir. bi dudak hareketim yeter
Ay yok icimde yok sacım basım yapılı makyajla ayagımda kücük topuklu falan sanmıyorum :)kombiyi köklersek neden olmasin. yazin zaten ciplagiz evde, yaz seksisiyim ben
:)))Bak tam su anda esofman üstü kazak üstü hırka oturuyorum
Dizilerdeki gibi jet sosyete olsam yinede ipek sabahlıgımla oturmazdım gibi geliyor
Yapıyorum ama hiç bir zaman tam temiz olmuyor kadının karnında bile kıl çıkar mı yayani yatağa girince illa gecelik şart değil temiz ama kısa şort tşörtle de yatabilirsiniz.. onun dışında işten eve gelince pijama tayt oturun nolacak vücut temizliğiniz olsun yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?