• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli İş Arkadaşı

Bu kadar rahatsızdanız müdüre söylemekle tehdit edin.Daha da devam ederse bu durumdan rahatsız olduğunuzu müdürünüze söyleyin siz niye işten çıkıyorsunuz ?

Ciddi ciddi eşine söyleyeceğini söyle , ayrıca insanlar nasıl böyle bir imada bulunabilir ikiniz içinde hayret verici ...

vay be , bir an bizim işyerini düşündüm de resmen bunu göstere göstere yapıp hiçte kimseye açıklama gereği duymuyolar

vay be , bir an bizim işyerini düşündüm de resmen bunu göstere göstere yapıp hiçte kimseye açıklama gereği duymuyolar

Aynen benim çalıştığım yerlerde de evli-evli evli-bekar çiftler sürekli beraber takılırlardı...Ve kimseden de çekinmezlerdi...Evdeki karısından, kocasından daha cok gorusuyorlar gün içinde...Hep merak etmişimdir aksam da mesajlasırlar mı diye

1.işverenine söyle
2.Sosyal medyadan eşini bulup ona söyle
3.Hiç biri olmazsa yakın bir erkek arkadasın kardesin kuzenini bi süre onun yanında olacagı zamanlarda iş yerine davet et sosyal medyadan ulasırsa sana o erkek tarafından cevap verdirt vs

En son karşıma alıp evli biriyle asla birlikte olmayacağımı, eğer bana karşı bir ilgisi varsa bile bunun onun için bi akıl karışması olduğunu ve yakında biteceğini, kesinlikle bu tarz bi ilişki içinde olmayacağımı söyledim.. Eşiyle arasındaki hiçbir problemin de beni ilgilendirmediğini ekledim saçma sapan yalanlar sıralamasın diye..
Onun cevabı ne oldu?
Eğer kabul ettiyse bu artık tacize girer.

Rahatsızlık veren işten çıksın sen neden çıkıyorsun? Attığı mesajlar vs duruyorsa üstüne şikayet et. Hatta mesaja gerek yok direkt çik söyle lütfen..Acımana da gerek yok, o sana acimiyor çünkü.hem de ahlaksız

Merhaba hanımlar,
Konuyu açmak için üye oldum ve direk anlatmaya başlıyorum..
30 yaşındayım, nişanlımdan ayrılalı 9 ay oldu ve ben de akabinde hem ortamım değişsin hem de kendime geleyim diye şehir değiştirerek biyerde resepsiyonist olarak işe girdim. Normalde halkla ilişkiler mezunuyum. Aslında şuanki işimi seviyorum fakat yaşadığım bazı olaylar beni soğutmaya başladı işimden de işyerimden de.. Evli bi iş arkadaşım var. Aynı yerde çalışıyoruz ve iş saatleri içinde nerdeyse tüm günümüz iş dolayısıyla yan yana geçiyor diyebilirim.. Başlarda sadece arkadaşça olan yaklaşımı zamanla ilgiye dönüştü.. iş saatleri dışında da mesaj atmaya, konuşmaya çalışmaya başladı. Açıkçası bu ilgi zamanla benim de hoşuma gider gibi oldu ki ben kendimde bunu fark ettiğim anda araya direk mesafe koydum. İş dışında yakın olmak istemediğimi söyledim. Kabul etti.. Etti etmesine de 3 gün geçiyor sonra yine mesaj atıyor.. ben cevap vermiyorum yada tersliyorum tekrar tartışıyoruz ve 3 gün sonra yine aynı.. Aramızda kesinlikle bir ilişki yok bunu özellikle belirtmek isterim.. olamaz da!
En son karşıma alıp evli biriyle asla birlikte olmayacağımı, eğer bana karşı bir ilgisi varsa bile bunun onun için bi akıl karışması olduğunu ve yakında biteceğini, kesinlikle bu tarz bi ilişki içinde olmayacağımı söyledim.. Eşiyle arasındaki hiçbir problemin de beni ilgilendirmediğini ekledim saçma sapan yalanlar sıralamasın diye..
Bu tepkiden sonra biraz duruldu fakat bana bakışları, sürekli resepsiyonda yardım etmeye çalışması, konaklama için gelen müşterilerle ilgilenirken bile yanımda bitmesi işyerindekileri şüphelendirdi :KK20: Ve ben bundan aşırı rahatsızım.. imâlar yapılıyor, anlıyorum. Bir keresinde bağırdım ne demeye çalışıyorsunuz diye ama insanlara kendimi anlatabileceğimi sanmıyorum. Evli kişisini tüm sosyal medya hesaplarından sildim. Hiçbir mesajına da cevap vermiyorum ama işyerinde hiç huzurlu değilim ve işten çıkmayı düşünüyorum..
Sadece ya hemen bir iş bulamazsam diye korkuyorum.. Maddi açıdan baya zorlanırım çünkü. Yani ne yapacağımı şaşırdım.. acaba bir süre daha idare etsem mi bu işte yoksa direk çıksam mı olaylar başka bir hal almadan? Düşün düşün çok bunaldım sürekli sinirli bir ruh halinde işe gidiyorum günlerdir.. Bu arada ne kadar uzak dursakta gün içinde işle alakalı iletişim kurmamız gerekiyor kendisiyle maalesef..
Ah ah en baştan sınırınızı koymanız gerekirdi .kararlı ve net duruş sergileyebilseniz hiç bir adam yanınıza yaklasamaz. Ben olsam bu kadar rahatsız oluyorsam eğer eğer bir daha benimle herhangi bir şekilde iletişime geçersen seni eşine de iş yerindeki arkadaşlarına da ifşa ederim beni rahatsız etme derdim. İş arayışına başlayın bence

Bu konuda da kadın suçlanmış. Çünkü insanca davranmış.
Baştan nemrut olsaydı keşke değil mi?

Bence amire sikayet etmeyle vs.ugrasma is bul ve isten ayril.Isyerinden birileri esini taniyorsa yalan yanlis seyler anlatabilir,durduk yere basin agrir,yuz vermeyince adam bile adini cikarmak icin iftira atabilir.Karakterli birsey degil belliki her turlu halti yapabilir bence...

Sen ciksan baska biri gelir ona oyle yapar piskinlik devam eder. En iyisi patronundan baska yer rica etmen ayni odada calismazsaniz rahat edersin.

Şikayet edin. Kaale almayın. İşinizden çıkmayı düşünüyorsanız işinizi bırakmadan başka iş bakın. Patronunuzla açık açık konuşun ben işimi seviyorum ancak bu kişi beni rahatsız ediyor diye. En kötü ihtimalle patron gidip konuşur o da durumun ciddiyetini anlayınca durabilir. En iyi ihtimalle de çalışma yerinizi değiştirir veya adama uyarı verir vs vs

Bu konuda da kadın suçlanmış. Çünkü insanca davranmış.
Baştan nemrut olsaydı keşke değil mi?
Nemrut olsun degil de acikca soylemis konunun basinda. Ilgisi hosuma gitmeye basladi diye. Adam suclu tabiki ama ilgiden hosnut olan da suclu benim gozumde.

Nemrut olsun degil de acikca soylemis konunun basinda. Ilgisi hosuma gitmeye basladi diye. Adam suclu tabiki ama ilgiden hosnut olan da suclu benim gozumde.
Kadının hatası plansız ve anlık ama.
Erkeğinki planlı ve taciz boyutunda.

Şimdi kesin linç edilirim ama iki insan arasında dedikodu çıktıysa mesafe iyi ayarlanmıyor demektir.Tamam bu dedikoduyu çıkaranlar çirkin ruhlu insanlar , orası kesin ama siz de itiraf ediyorsunuz başta ilgisi hoşuma gitti diye.

Bizim okulda da bir kadın var böyle , kadın öğretmenlerden nefret eder , özellikle evli kadınlara kafayı takmış.Sürekli erkek öğretmenlerle al takke ver külah durumdaydı.En sonunda evli erkek öğretmenlerden biriyle dedikodusunu çıkardılar.Dip dibe oturmalar evli erkek öğretmenlerin dibine girmeler neler neler.Olmamalı.Sonra başınız ağrıyor böyle işte.

Patronunuzla görüşün.Anlatın.Bence sinyal veriyorsunuz hala siz bu kişiye , kat'i surette olmaz sinyali verseniz umudunu keserdi.

Kadının hatası plansız ve anlık ama.
Erkeğinki planlı ve taciz boyutunda.
Plansiz ya da planli fark eder mi? Sonucta evli oldugunu biliyor. Taslamiyorum ben konu sahibini. Kinamiyorum da. Ancak o da suclu adam kadar olmasa da.

Muhtemelen tepkilerinizi "naz" olarak algılıyor.
Bilmiyorum bana öyle geldi.

Merhaba hanımlar,
Konuyu açmak için üye oldum ve direk anlatmaya başlıyorum..
30 yaşındayım, nişanlımdan ayrılalı 9 ay oldu ve ben de akabinde hem ortamım değişsin hem de kendime geleyim diye şehir değiştirerek biyerde resepsiyonist olarak işe girdim. Normalde halkla ilişkiler mezunuyum. Aslında şuanki işimi seviyorum fakat yaşadığım bazı olaylar beni soğutmaya başladı işimden de işyerimden de.. Evli bi iş arkadaşım var. Aynı yerde çalışıyoruz ve iş saatleri içinde nerdeyse tüm günümüz iş dolayısıyla yan yana geçiyor diyebilirim.. Başlarda sadece arkadaşça olan yaklaşımı zamanla ilgiye dönüştü.. iş saatleri dışında da mesaj atmaya, konuşmaya çalışmaya başladı. Açıkçası bu ilgi zamanla benim de hoşuma gider gibi oldu ki ben kendimde bunu fark ettiğim anda araya direk mesafe koydum. İş dışında yakın olmak istemediğimi söyledim. Kabul etti.. Etti etmesine de 3 gün geçiyor sonra yine mesaj atıyor.. ben cevap vermiyorum yada tersliyorum tekrar tartışıyoruz ve 3 gün sonra yine aynı.. Aramızda kesinlikle bir ilişki yok bunu özellikle belirtmek isterim.. olamaz da!
Bu tepkiden sonra biraz duruldu fakat bana bakışları, sürekli resepsiyonda yardım etmeye çalışması, konaklama için gelen müşterilerle ilgilenirken bile yanımda bitmesi işyerindekileri şüphelendirdi :KK20: Ve ben bundan aşırı rahatsızım.. imâlar yapılıyor, anlıyorum. Bir keresinde bağırdım ne demeye çalışıyorsunuz diye ama insanlara kendimi anlatabileceğimi sanmıyorum. Evli kişisini tüm sosyal medya hesaplarından sildim. Hiçbir mesajına da cevap vermiyorum ama işyerinde hiç huzurlu değilim ve işten çıkmayı düşünüyorum..
Sadece ya hemen bir iş bulamazsam diye korkuyorum.. Maddi açıdan baya zorlanırım çünkü. Yani ne yapacağımı şaşırdım.. acaba bir süre daha idare etsem mi bu işte yoksa direk çıksam mı olaylar başka bir hal almadan? Düşün düşün çok bunaldım sürekli sinirli bir ruh halinde işe gidiyorum günlerdir.. Bu arada ne kadar uzak dursakta gün içinde işle alakalı iletişim kurmamız gerekiyor kendisiyle maalesef..
Sen niye işinden çıkıyorsun yokmu oranın yetkilisi şikayet et o çıksın işten sen niye mağdur olasın ki

Back