Evli İş Arkadaşı

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
Merhaba hanımlar,
Konuyu açmak için üye oldum ve direk anlatmaya başlıyorum..
30 yaşındayım, ortamım değişsin hem de kendime geleyim diye şehir değiştirerek biyerde resepsiyonist olarak işe girdim. Normalde halkla ilişkiler mezunuyum. Evli bi iş arkadaşım var. Aynı yerde çalışıyoruz ve iş saatleri içinde nerdeyse tüm günümüz iş dolayısıyla yan yana geçiyor diyebilirim.. Başlarda sadece arkadaşça olan yaklaşımı zamanla karşılıklı ilgiye dönüştü.. iş saatleri dışında da mesaj atmaya, konuşmaya çalışmaya başladık. Açıkçası bu ilgi zamanla benim de hoşuma gider gibi oldu ki ben kendimde bunu fark ettiğim anda araya direk mesafe koydum. İş dışında yakın olmak istemediğimi söyledim. Kabul etti.. Etti etmesine de 3 gün geçiyor sonra yine mesaj atıyor.. ben cevap vermiyorum yada tersliyorum tekrar tartışıyoruz ve 3 gün sonra yine aynı.. Aramızda kesinlikle bir ilişki yok bunu özellikle belirtmek isterim..
En son karşıma alıp evli biriyle asla birlikte olmayacağımı, eğer bana karşı bir ilgisi varsa bile bunun onun için bi akıl karışması olduğunu ve yakında biteceğini, kesinlikle bu tarz bi ilişki içinde olmayacağımı söyledim...
Bu tepkiden sonra biraz durulduk fakat bana bakışları, sürekli resepsiyonda yardım etmeye çalışması, konaklama için gelen müşterilerle ilgilenirken bile yanımda bitmesi işyerindekileri şüphelendirdi. Ve ben bundan aşırı rahatsızım.. imâlar yapılıyor, anlıyorum. Bir keresinde bağırdım ne demeye çalışıyorsunuz diye ama insanlara kendimi anlatabileceğimi sanmıyorum. Bazen işten çıkmayı düşünüyorum Sadece ya hemen bir iş bulamazsam diye korkuyorum.. Maddi açıdan baya zorlanırım çünkü. Yani ne yapacağımı şaşırdım.. acaba bir süre daha idare etsem mi bu iş yerinde yoksa direk çıksam mı olaylar başka bir hal almadan? Düşün düşün çok bunaldım günlerdir.. Bu arada ne kadar uzak dursakta gün içinde işle alakalı iletişim kurmamız gerekiyor kendisiyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi rahatsız eden o iken, siz niye ekmeğinizden oluyorsunuz ya? Uyarılarınızı dikkate almıyorsa, gidip amirinize filan, artık kime bağlı çalışıyorsanız ona şikayet edin. Şikayet etmeden direkt onu uyarırsanız, iftira atar mı diye düşündüm. Bu kafadaki birinden beklerim çünkü. O yüzden direkt gidip durumu bildirin bence.

Siz kendinizden eminseniz sırf insanların imaları için ayrılmayın tabi ki..
1-2 konuşur sonra ellerinde malzeme olmazsa ilgileri dağılır..
Mesafe koyduğunuzu iş dışında konuşmadığınızı söylüyorsunuz zaten.

Ama orada mutsuz olduğunuzu da söylüyorsunuz. Bu daha önemli. İşten ayrılmadan önce iş bakın ve çıkın..

Durumu devam ederse eşine söyleyeceğini bildirin bir daha yanaşmaya kalkmaz.

Otelde iş ortamı çok pis malesef. Sen kendinden eminsen kulak asma söylenenlere işini yap rahatsız ederse şikayet et gerekli yerlere. Bu arada yeni iş bak bulunca çıkarsın. Sıkma canını. Başta hatalı davranmışsın iş arkadaşı işte kalmalı.

rahatsız eden o sız neden ayrılıyorsunuz
patronunuza soyleyın once

1. Amirine şikayet et.
2. Sana imada bulunan insanların yanında ada mi ters le.
3. Normalde de tersliyormussun ama olmadı al karşına tekrar konuş. Artık nabza göre şerbet. Ya davranislarina devam ederse senin işi bırakacağını ve onun yüzünden ekmeginden olacağını söyle ya da Esine soyleyecegini şöyle.artik hangisi uyarsa.
Yanlız şöyle bir durumda var ne yaparsan yap hep dikkatli ol bazı insanlar çok pis nefisli malesef. Sen ona yüz vermedin diye iş ile ilgili arkandan türlü dolaplar çevirip seni zor durumda bırakabilir.

e siz de üstünüze dikkat çekecek her şeyi yapmışsınız.
herkese davrandığınızdan farklı davranırsanız iyice işkillenir millet.
kendinizden eminseniz iş bulana kadar idare edin.

Yüzük fikri mantıklı bak konu sahibi..

İşyerine de belli aralıklarla kendine çiçek falan göndertebilirsin internetten siparişle. İçine sevgilindenmiş gibi not yazdır..

Hem o herifin hem diğerlerinin çenesi kapanır..

Bence bu rahatsızlık vermeleri kayıt altına al ki delilin olsun, sonra da git patrona anlat inanmazsa da delillerini göster. Sen çıkma o defolsun ama inşallah sonrasında bela olacak biri değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…