• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİ HANIMLAR SİZCE ERKEK DEĞİŞİRMİ?

Kendine güveni yokta ondan.

Hem kendine güveni yok. Ama bunun daha çok icinden kendine deger vermemesine bağlıyorum ben. Her kadın normal şartlar altında sevilip, sayılmak ister. Onin yerine sağlıksız bir ilişkiden kopamiyorsak, bununsa sağlıksız sebepleri vardır. Mesela öz saygi, özsevgi eksikliği. Sevgi tüm bunları sineye çekmek için yetersiz

Konum sevgilimin değişik huyları.
1: İÇKİ İÇER
2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.

3: YALANLARI VARDIR ARA ARA OLSA YALAN SÖYLER SÖZÜNE PEK GÜVENİLMEZ

4: SANKİ BİRAZ ALDATMAYA MEYİLLİ GİBİ.

KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?
İçerik okumadan bile cevabım aynı olurdu DEĞİŞMEZ.
Bir insanın karakterini değiştiremezsin.
Emin ol din bile değişebilir ama huy asla değişmez.
Hele ki bir insan yalan söylüyorsa asla değiştiremezsin.
Şu var ki sadece erkek için değil kadın içinde aynı durum.

Evlendikten sonra erkekler degisir bir miktar ama bu miktar soyle olur ne bilim corabini cikarip evin ortasinda birakiyordur degisir artik sepete atar. Gelisim bu kadar olur. Deftere imza attilar diye sihirli degnek degmiyor kafalarina. Bir ust modeliniz bebek yaptim belki kari kiza bakmaz evinde oturur olur. Erkek icin olsun kadin icin olsun sevdiklerinizi degistirmeye calismayin ya olduklari gibi sevin yada olmasini istediklerinizi sevin.

Evlendikten sonra ne oluyor ki niye değişsin?? Biz 5 sene konuştuk sonra evlendik. Ha aşırı iyidir her konuda Allah razı olsun. Ama sinirli bir yapısı var bana hep diyorlardı askere gidince yumuşar yok evlenince yumuşar :P huylu huyundan vazgeçmiyor canim

2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.

KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?

Gözünüze perde inmiş sizin, bu kadar olumsuz özellikleri olan bir adam için üzülmek neden?

Düzelmesi için kendi yaptıgı şeyleri yanlış bulması gerekiyor
Biri istiyor diye degişen olmuyor sadece degişmiş gb yapıp
İstedigi zaman yine huylarına geri dönüyor

Bence degisir. Bu ozelliklerimi bile bile evlendin benimle diye 5 beteri olur. Bu da bir degisimdir

Tek bir maddeye takildim, o da yalan.. hayir degismez. Degismis gibi yapip ilk firsatta yine kazik atar

Ah be tatlim sen zaten bu adamdan bisey olmicani biliyorsun sakin hayatinin hatasini yaparsin yol yakinken hemen vazgeçççç

Degısır daha da beter olur. Fazlasıyla pişman olursub evlendıgıne... Her gecen gününe yazık onunla

Back