- 7 Ocak 2019
- 443
- 953
- 18
- 34
- Konu Sahibi prensesindiyari
Öncelikle şu evlenince sihirli değnek değip kişilerin düzeleceği inancından kurtulmamız lazım ülkece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 KERE ALDATTI ZATENİnsan değişebilir ama şöyle değişebilir; hatalarının farkındadır, kendi de böyle olmak istemiyordur ve değişim için bir çaba harcıyordur; kendini törpülemeye çalışıyordur, psikolojik yardım alıyordur vs... Öyle karpuz gibi yattığı yerde bekleyerek kimse değişmez. Var mı böyle bir farkındalığı, çabası? Size yalan söyleyen, aldatacağının sinyallerini veren adama sevgili diyebilmeniz de başlı başına başka bir sorun değil mi? İlişkinin temeli güvendir. Size bunu bile veremeyen adamla ne işiniz var? Ha bu arada aldatmaya meyil karaktersizlik meselesidir, bunun değişebileceğini asla düşünmüyorum.
O zaman hala neyin muhasebesini yapıyorsunuz? Aldattıysa iş bitmiştir. Değişecekse de bundan sonra kendisi için değişsin diyerek, basacaksınız dötüne tekmeyi. Mantıklı olan bu.1 KERE ALDATTI ZATEN
ARKADAŞLAR ALDATMAYA MEİLİ VAR ÇÜNKÜ 1 KERE ALDATTI
tam 7 yıl uğraştım , geçtim huyunu suyunu değiştirmeyi , giyim alışkanlığını bile değiştiremedim , o yüzden asla değişmiyor , biri ile bir yola çıkılacaksa onu değiştirmeye çalışmak değişeceğine inanmak bence kendini kandırmaktan başka bir işe yaramaz, ya olduğu gibi kabullenecek yada vazgeçeceksinKonum sevgilimin değişik huyları.
1: İÇKİ İÇER
2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.
3: YALANLARI VARDIR ARA ARA OLSA YALAN SÖYLER SÖZÜNE PEK GÜVENİLMEZ
4: SANKİ BİRAZ ALDATMAYA MEYİLLİ GİBİ.
KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?
KİMSEYE ZEKA OYUNU YAPMIYORUM SADECE SORU SORUYORUMGerckten alaymi ediyorsunuz..
1 kere aldatti, meyilli vs derken zeka oyunumu yapiyorsunuz bize sorarak?
Peki sorduğunuz soruyu cevap olarak kabul edin bi önelestiri yapin farkina varirsiniz.KİMSEYE ZEKA OYUNU YAPMIYORUM SADECE SORU SORUYORUM
zaten yapsam bırakırdım onu çoktanPeki sorduğunuz soruyu cevap olarak kabul edin bi önelestiri yapin farkina varirsiniz.
Aslaaaa 7sinde neyse 70indede oKonum sevgilimin değişik huyları.
2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.
KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?
Konum sevgilimin değişik huyları.
O zaman hala neyin muhasebesini yapıyorsunuz? Aldattıysa iş bitmiştir. Değişecekse de bundan sonra kendisi için değişsin diyerek, basacaksınız dötüne tekmeyi. Mantıklı olan bu.
Aldatmaya meyili var niye yazıyorsunuz ki hem ayrıca? Alıştıra alıştıra mı söylüyorsunuz? =))