• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİ HANIMLAR SİZCE ERKEK DEĞİŞİRMİ?

Bence evlen sonra hamile kal seni dövmeye başlayınca boşanırsın, ailene de gelip beni alın kurtarın diye feryat edip kurtulursun
Bu da hayat deneyimin olur

Aldatmaya meyilli, tekınsız, sosyalleyi merada inek gibi oturmak sanan birinden bahsediyor degısır mı diyorsunuz 😂
Degısır evlenin

Cimenlikte karnını doyuruyordur 🐂. Adamin neyini sevdiniz çok merak ettim. Alkol kullanmasi bir kenara (ölçülü içebilenlerdense tabi). Yalan söylüyor ve aldatmaya meyilli diyorsunuz. Ama işin en açi tarafi siz tutup neden bu adami ilişki için seçtiğinizi değil de, kendinizi sorgulamaya başlıyorsunuz "acaba sorun bende mi?" diye. Evet sizde. Cünkü bile bile size iyi gelmeyecek bir ilişkiden vazgecemeye niyetiniz yok. Neden?
Kendine güveni yokta ondan.

Yine diyorum,egitim şart şart şart.
ilkokulda artik ders olarak verilmeli
" degerler egitimi,ilişkilerdeki normal ve olmasi gereken davranışlar nelerdir v.s "

Nasil bunu sordugunuzu bilmiyorum,neolur yazdiginizi 10kere okuyun....
Aslında eğitimle hiç alakası yok. Özgüven eksikliği, kendini biriyle tamamlama çabası, erkeksiz bir yere ya da konuma gelemeyeceği düşüncesi... ne üniversite mezunları hatta ne proflar gördük hepsi de dayak yiyip bunu normal görüyor.

Bazen bir insanın kendine yaptığını, düşmanı bile yapamaz. Bile bile hayatını mahvetmek bu olsa gerek.

Konum sevgilimin değişik huyları.
1: İÇKİ İÇER
2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.

3: YALANLARI VARDIR ARA ARA OLSA YALAN SÖYLER SÖZÜNE PEK GÜVENİLMEZ

4: SANKİ BİRAZ ALDATMAYA MEYİLLİ GİBİ.

KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?

Tabiki de düzelmez. Kardeşinizi dinleyin. Kaza geliyorum demeden önleyin :)

2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.

KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?
Düzelir umudu ile evlenmiş biriyim....ilk sene düzeldi sonra yine aynı....yeminler sözler gözyaşları bir hafta sonra yine aynı....destek alıcam sorunlarım var kendi halime bırak kısa zaman sonra düzelicem deyip zaman isteyip ama yine aynı....yani düzelmez kendinle empati yap hangi huyunu neyini değiştirebilir karşındaki kişi...haaa bu arada değişmeyen yok mu var tabi ama kendi istemesi lazım sen değiştirmeye çalıştıkça iyice kötü oluyor....bi kumar oynayıp deneyeceksin yada olduğu yerde bırakacaksın....

Eğer sevgiliniz bukalemun falansa değişebilir insansa değişmez. Hem evlenince seviye falan atlanmıyor neden huyu değişsin.

İnsanlar nasılsa ölene kadar öyledir, evlilik kimseyi değiştirmez.

Asla değişmez. Sizi bırakır evde sürekli arkadaşları ile içer.
Evlenmek için elle tutulur bir yanı görünmüyor. Seviyorum diyorsanız evlenin mutsuz olun.

Asla düzelmez evlendikten sonra düzelmeyi bırak daha beter oluyolar

Değişmez bak içine sinmemiş zaten sinmiyorsa burakacaksin :KK56:

Back