- Konu Sahibi prensesindiyari
Neresinden tutsan elinde kalır bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine güveni yokta ondan.Cimenlikte karnını doyuruyordur . Adamin neyini sevdiniz çok merak ettim. Alkol kullanmasi bir kenara (ölçülü içebilenlerdense tabi). Yalan söylüyor ve aldatmaya meyilli diyorsunuz. Ama işin en açi tarafi siz tutup neden bu adami ilişki için seçtiğinizi değil de, kendinizi sorgulamaya başlıyorsunuz "acaba sorun bende mi?" diye. Evet sizde. Cünkü bile bile size iyi gelmeyecek bir ilişkiden vazgecemeye niyetiniz yok. Neden?
Aslında eğitimle hiç alakası yok. Özgüven eksikliği, kendini biriyle tamamlama çabası, erkeksiz bir yere ya da konuma gelemeyeceği düşüncesi... ne üniversite mezunları hatta ne proflar gördük hepsi de dayak yiyip bunu normal görüyor.Yine diyorum,egitim şart şart şart.
ilkokulda artik ders olarak verilmeli
" degerler egitimi,ilişkilerdeki normal ve olmasi gereken davranışlar nelerdir v.s "
Nasil bunu sordugunuzu bilmiyorum,neolur yazdiginizi 10kere okuyun....
İnanın bile bile de evlenecek. Sonra da bu benim kaderimdi, gözüm kör oldu diyecek...Bile bile evleniyorsan aile ni üzmeye hakkın yok, evlendikten sonra susup oturacaksın derdini ne bize nede aile ne anlatmıyacaksın....
Konum sevgilimin değişik huyları.
1: İÇKİ İÇER
2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.
3: YALANLARI VARDIR ARA ARA OLSA YALAN SÖYLER SÖZÜNE PEK GÜVENİLMEZ
4: SANKİ BİRAZ ALDATMAYA MEYİLLİ GİBİ.
KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?
Düzelir umudu ile evlenmiş biriyim....ilk sene düzeldi sonra yine aynı....yeminler sözler gözyaşları bir hafta sonra yine aynı....destek alıcam sorunlarım var kendi halime bırak kısa zaman sonra düzelicem deyip zaman isteyip ama yine aynı....yani düzelmez kendinle empati yap hangi huyunu neyini değiştirebilir karşındaki kişi...haaa bu arada değişmeyen yok mu var tabi ama kendi istemesi lazım sen değiştirmeye çalıştıkça iyice kötü oluyor....bi kumar oynayıp deneyeceksin yada olduğu yerde bırakacaksın....Konum sevgilimin değişik huyları.
2: ÇOK ÇALIŞIR ÖYLE GEZMEYİ PARA HARCAMAYI SEVMEZ AMA EVDE DE OTURMAZ GİDER ARKADAŞLARI İLE ÇİMENLİĞE ORDA SAATLERCE OTURUR.
KARDEŞİM DER BUNDAN SANA KOCA OLMAZ DİYE BIRAK DİYE AMA SORUN BENDE Mİ BİLMİYORUM BIRAKAMIYORUM SEVİYORUM ONU ACABA EVLENDİKTEN SONRA BU HUYLARI DÜZELİRMİ?
İnsanlar nasılsa ölene kadar öyledir, evlilik kimseyi değiştirmez.Konum sevgilimin değişik huyları.
Asla düzelmez evlendikten sonra düzelmeyi bırak daha beter oluyolarKonum sevgilimin değişik huyları.
Değişmez bak içine sinmemiş zaten sinmiyorsa burakacaksinKonum sevgilimin değişik huyları.