Çocuk var mı, yaş kaç, fiziksel olaraktan da erkekler sorun ediyor. Konuştuğunuz da nasıl bir açıklama yapıyor?öyle bir sorunu yok bana karşı bir isteksizlik var şehvetin yerini Şefkat aldı
iktidarsiz olabilir mi?
Çocuk var mı, yaş kaç, fiziksel olaraktan da erkekler sorun ediyor. Konuştuğunuz da nasıl bir açıklama yapıyor?
2 çocuk var yaş 32 bana karşı isteksiz olduğunu söylediÇocuk var mı, yaş kaç, fiziksel olaraktan da erkekler sorun ediyor. Konuştuğunuz da nasıl bir açıklama yapıyor?
Evlilikte güven, sadakat kadar cinsel hayatta çok önemli, açık açık söylemiş işiniz zor bilemedim ki.2 çocuk var yaş 32 bana karşı isteksiz olduğunu söyledi
Malesef ne yapsam beni istemiyor zorlayarak bişeyler oluyor. ilk iki yıl herşey yolundaydıEvlilikte güven, sadakat kadar cinsel hayatta çok önemli, açık açık söylemiş işiniz zor bilemedim ki.
Özel bir hazırlık yaptığınızda da mı aynı isteksizlik var?
Ben bu konunun kurgu olduğunu düşünüyorum, ne yalan söyleyeyim. O kadar eminim ki hatta sizin kadın olmadığınızdan, gayet kırıcı da konuşabilirim. Konunun saçma olduğu çok belli, neden mi? Seni cinsel olarak arzulamayan bir erkek seni sevmiyordur net. Boşanmaya bahane arıyordur, bir kadın bunu çok net anlayabilir. Burda gelmişsiniz hiç bir kavgamız yok, zorlayarak cinsellik yaşıyoruz. Siz onu benim külahıma anlatın. Bir kadının suratına kendini cinsel olarak arzulamadığını açık açık çarpacak kocası da, o da buraya gelecek hiç bir sıkıntımız yok, çare arıyorum diyecek. Düpedüz burda size şöyle yap, böyle et diye kurgular dizilsin, sizin de hayal dünyanız şenlensin değil mi? Mahmut abi vakasısınız net!6 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra eşimde bana karşı cinsel soğukluk başladı. Ürolojik hiç bir sıkıntımız yok ve çok çok iyi anlaşıyoruz hiç bir kavgamız yok . Tek sıkıntımız cinsel soğukluk boşanma noktasına geldik. Psikoloğa gittik ama çare bulamadık. Bu sorunu yaşayıp daha sonra düzelenler var mı ?
nicki kadin yaBen bu konunun kurgu olduğunu düşünüyorum, ne yalan söyleyeyim. O kadar eminim ki hatta sizin kadın olmadığınızdan, gayet kırıcı da konuşabilirim. Konunun saçma olduğu çok belli, neden mi? Seni cinsel olarak arzulamayan bir erkek seni sevmiyordur net. Boşanmaya bahane arıyordur, bir kadın bunu çok net anlayabilir. Burda gelmişsiniz hiç bir kavgamız yok, zorlayarak cinsellik yaşıyoruz. Siz onu benim külahıma anlatın. Bir kadının suratına kendini cinsel olarak arzulamadığını açık açık çarpacak kocası da, o da buraya gelecek hiç bir sıkıntımız yok, çare arıyorum diyecek. Düpedüz burda size şöyle yap, böyle et diye kurgular dizilsin, sizin de hayal dünyanız şenlensin değil mi? Mahmut abi vakasısınız net!
Hahahah kız ona hiç dikkat etmemişimnicki kadin ya
Evliliginiz bitmis. Ya ev arkadasi olarak devam edeceksiniz, ya da bosanacaksiniz.öyle bir sorunu yok bana karşı bir isteksizlik var şehvetin yerini Şefkat aldı
E evliliğiniz bitmiş o zaman, ev arkadaşı olmuşsunuz. Adam başkalarına istekli belli ki2 çocuk var yaş 32 bana karşı isteksiz olduğunu söyledi
Bitkisel macun yemesini tavsiye edebilirsin6 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra eşimde bana karşı cinsel soğukluk başladı. Ürolojik hiç bir sıkıntımız yok ve çok çok iyi anlaşıyoruz hiç bir kavgamız yok . Tek sıkıntımız cinsel soğukluk boşanma noktasına geldik. Psikoloğa gittik ama çare bulamadık. Bu sorunu yaşayıp daha sonra düzelenler var mı ?
Ne diye evli kalıyormuş o zaman2 çocuk var yaş 32 bana karşı isteksiz olduğunu söyledi
Aynı sorun benim eşimde var. Seviyor beni sma arzulamiyormus. Ne yapicam bilmem.6 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra eşimde bana karşı cinsel soğukluk başladı. Ürolojik hiç bir sıkıntımız yok ve çok çok iyi anlaşıyoruz hiç bir kavgamız yok . Tek sıkıntımız cinsel soğukluk boşanma noktasına geldik. Psikoloğa gittik ama çare bulamadık. Bu sorunu yaşayıp daha sonra düzelenler var mı ?
Kesinlikle bir de ağırlıklı battaniye de işe yarayabilirBitkisel macun yemesini tavsiye edebilirsin
Anne olduktan sonra mı öyle oldunuz benim eşimde de doğumdan sonra olmuştu 1 yıl kadarAynı sorun benim eşimde var. Seviyor beni sma arzulamiyormus. Ne yapicam bilmem.
Canım ben 20 yıllık evliyim. Çocuğum 16 yaşında. Anne olduktan sonra değil yani. Son 2 yıldır böyleAnne olduktan sonra mı öyle oldunuz benim eşimde de doğumdan sonra olmuştu 1 yıl kadarama sonra düzeldi nasıl olduysa inşallah sizinki de düzelir