- 1 Kasım 2016
- 209
- 251
- 33
- Konu Sahibi Gelincik003
Bide imam nikahı kıydık yazmış ya !!! Evli olduğunu öğrendiğinde bırakmalıydın. Ne demek ev açtı. Yazıklar olsun ya sizin gibilere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim için konu ''10 yıl evli erkekle birlikte oldum'' dan sonra bitmiştir . :/Herkese merhaba bu yazacaklarim tüm genc kizlarin kulagina kupe olsun.yaptıklarimdan yasadiklarimdan o kadar pişmanım ki bosu bosuna geçen koskoca 10 yıl sonuç koca bir sıfır. Evet anlasilcagi gibi 10 yıl evli bu erkekle birlikte oldum. Burayı takip ederdim ama ilk defa yazıyorum cunku bu hayata ozenen cok genc kiz gordum yazicamki bu hayata ozenmesinler sonu hüsran. Yirmi yasinda üniversite ikinci siniftaydim işaret dili kursuna girderken onunla tanıştım .. ilk görüşte kitlendik birbirimize ve basladi her sey bir yıl masum bi iliskiydi cok guzeldi havalarda ucuyodum oda mutluydu cok iyi birisiydi esirgemezdi benden bi seyini derdimi dinler care arar derdini anlatirr aramızdaki iliski bambaşkaydı ve bi yilin sonunda evli olduğunu öğrendim iki çocuğu olduğunu öğrendim ve bitirdim cok zor oldu ama o istemedi cok mucadele etti bitmemesi için bir yıl ugrasti ben çok sevmiştim karşı koyamadım devam ettirdim ama bilseydim evli oldugunu baştan istemezdim o kadar güzel dolu dolu anilardan sonra birakmak çok zor geldi . Universte bitene kadar devam etti hiç kimseye soylemedim evli oldugunu arkadaslarim sadece sevgilim olduğunu biliyorlardı. Universte bitti memlekete donmiyim diye bana ayrı ev acti is buldu . Ara sira geliyodu kaliyodu karı koca gibiydik karisi öğrendi. Doğal olarak tepki gosterdi tehdit etti ben sustum çünkü sucluydum telefon numarami bulmus arayıp küfür ederdi hep tabi o sahis korurdu beni bosanmalarini bekledim am ama karısı istemedi . Imam nikahi kiydik . Ama o kadar zor gün yasadimki si ogrenince bu annem gorusmeye devam etti benle ayrılmak istedim bende evlenmek yuva kurmak istyodum ama birakmadi pesimii bu masum ilişki onun için saplantı olmustu onun kolesiydim artık . On yıl geçti boyle orda ki evi işi birakip tek bi veda mesajıyla döndüm memlekete ailemin yanina su an ne gencligim kaldı ne hevesim ne de ailemin gözünde itibarim yuvamda olmadi cocugumda.. boyle bi hayat iste bu hayati yasamak yaşamak isteyen kizlar k dolu ben isteyerek yasamadim ama sonuc bu o yüzden yapmayin etmeyin yazık günah olan size olur ve karşı tarafa olur ama asla sevdiğiniz erkeğe erkeğe sey olmaz.