• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkekle gecen 10 yıl

Dünya ne hala geldi şaşıyorum artık ... Murat övüç müdür nedir o adam(!) da evli bir adamla birlikteymiş mesela.açıkça bi röportajında söylüyor parmağındaki pırlantaları bilmem kaçıncı yıldönümünde hediye aldığını anlatıyor arsız arsız. Herşey o kadar normalleşti ki Sonumuz ne olacak korkuyorum

Konu sahibine gelince de 10 yıl bi insan kandırılmaz size para da adam da tatlı gelmiş kusura bakmayın , kınamak değil bu ama sizde bile bile lades demişsiniz.

10 yilin özeti kisaca siz keyfinizce yasamissiniz, o adami elde etmek icin o yuvayi yikmak icin adamla gününüzü gün etmissiniz. Adamda keyfi ugruna sizi kullanmis. Olan hanimiyla cocuklarina olmus. Kim bilir ne zor seneler gecirdi o kadin. Dile kolay gün deyil on sene. Benim anlamadigim sey nasil ayrilicak benimle evlenicek diye beklenirki? Bir insan bundan nasil haz alirda bekler? On sene boyunca o yavrularin riskini yer ve yerkende evlenme hayali kurar bir yuvayi yikmak icin sinsi sinsi bekler cabalar on sene boyunca? Koskoca dünyada bekar adammi kalmadi? Aileniz bu durumu on sene boyunca nasil kabullendi? Siz hic kendinize hayat kurmak icin cabaladinizmi, is bulup calisip kendinize faydaniz dokundumu bu on sene icinde? Yoksa bir kenarda yuva yikmaya cabalarken adamin size sundugu maddi imkanlarin tadinimi cikartiniz? Bu yaptiginiz yasattiginiz pismanim diyip kendinizi aklamaya calismakla biticek birsey deyil. Döktüyü dillere inandim beni kandirdi demeniz inandirici deyil. Ne kadar dil döksede kandirsada gercek ortadaymis zaten adamin evli ve cocuk sahibi oldugu. Bu gerceyi gördüyünüzde bence parani rahatligin gücü sizi ondan ayirmadi. Kusura bakmayin.

Herkese merhaba bu yazacaklarim tüm genc kizlarin kulagina kupe olsun.yaptıklarimdan yasadiklarimdan o kadar pişmanım ki bosu bosuna geçen koskoca 10 yıl sonuç koca bir sıfır. Evet anlasilcagi gibi 10 yıl evli bu erkekle birlikte oldum. Burayı takip ederdim ama ilk defa yazıyorum cunku bu hayata ozenen cok genc kiz gordum yazicamki bu hayata ozenmesinler sonu hüsran. Yirmi yasinda üniversite ikinci siniftaydim işaret dili kursuna girderken onunla tanıştım .. ilk görüşte kitlendik birbirimize ve basladi her sey bir yıl masum bi iliskiydi cok guzeldi havalarda ucuyodum oda mutluydu cok iyi birisiydi esirgemezdi benden bi seyini derdimi dinler care arar derdini anlatirr aramızdaki iliski bambaşkaydı ve bi yilin sonunda evli olduğunu öğrendim iki çocuğu olduğunu öğrendim ve bitirdim cok zor oldu ama o istemedi cok mucadele etti bitmemesi için bir yıl ugrasti ben çok sevmiştim karşı koyamadım devam ettirdim ama bilseydim evli oldugunu baştan istemezdim o kadar güzel dolu dolu anilardan sonra birakmak çok zor geldi . Universte bitene kadar devam etti hiç kimseye soylemedim evli oldugunu arkadaslarim sadece sevgilim olduğunu biliyorlardı. Universte bitti memlekete donmiyim diye bana ayrı ev acti is buldu . Ara sira geliyodu kaliyodu karı koca gibiydik karisi öğrendi. Doğal olarak tepki gosterdi tehdit etti ben sustum çünkü sucluydum telefon numarami bulmus arayıp küfür ederdi hep tabi o sahis korurdu beni bosanmalarini bekledim am ama karısı istemedi . Imam nikahi kiydik . Ama o kadar zor gün yasadimki si ogrenince bu annem gorusmeye devam etti benle ayrılmak istedim bende evlenmek yuva kurmak istyodum ama birakmadi pesimii bu masum ilişki onun için saplantı olmustu onun kolesiydim artık . On yıl geçti boyle orda ki evi işi birakip tek bi veda mesajıyla döndüm memlekete ailemin yanina su an ne gencligim kaldı ne hevesim ne de ailemin gözünde itibarim yuvamda olmadi cocugumda.. boyle bi hayat iste bu hayati yasamak yaşamak isteyen kizlar k dolu ben isteyerek yasamadim ama sonuc bu o yüzden yapmayin etmeyin yazık günah olan size olur ve karşı tarafa olur ama asla sevdiğiniz erkeğe erkeğe sey olmaz.
benim için konu ''10 yıl evli erkekle birlikte oldum'' dan sonra bitmiştir . :/

Yıllar yıllar önce böyle bi şrfsiz bana da denk gelmişti.
Boylu poslu hoş bi adamdı.
Hoşlanmıştımda.
Adamla konuşmaya başladık.
Bana evliyim demesin mi!
Oha dedim. Çocuğunda vardır senin.
Var dedi. Daha yeni olmuş çocuğu ama mutsuzmuş bla bla.
S.ktr git dedim.
Kimi yiyorsun sen.
Acizsiniz.
Piyasa da erkek kalmamış gibi elin evli herifiyle birlikte olmak acizliktir.

Konu sahibi bir bekar olarak utanma faturanızı ben ödüyorum şu an. Neyin uyarısını yapıyorsunuz Allah aşkına? Bugün eski sevgilim evli barklı çoluklu çocuklu adam gelmiş "buluşalım mı" diyor. Binbir çeşit küfür edip her yerden engelledim. Yahu adam EVLİ. Evli bir adamla olmayı nasıl mideniz kaldırıyor o iki yavruyu hiç mi düşünmüyorsunuz?
Neyin masumluğu, neyin saflığı bu? Adam açık ve net 10 senedir boşanmamış. Yok karısı istemedi yok olmadı lafları palavra. Kusura bakmayın dobralığımı bağışlayın bildiğin adam sizi 10 yıl kullanmış atmış. Tek üzüldüğüm çocuklar.

Evli adamlarla birlikte olmayın kurban olduklarım ne olur ya. Sizlerin bu iğrençliklerinizi o günahsız yavrular çekmek zorunda değil yapmayın yazıktır günahtır.

Bu hikaye de hic sasmiyor. Sen gencecik yaşlarını senelerce onu boşayacak da beni alacak diye bekle bekle sonra bosamasin. Bosamaz çünkü. Bosayacak olsa karsina bekar olarak cikardi. Salak misiniz, kendinizi bir sey mi sanıyorsunuz anlamiyorum. Iyiki gayrimesru bir cocuk yapmamissiniz üstüne. Daha gencsiniz kendinize artik temiz ve dürüst bir hayat kurun.

Sana birsey olmaz. Bir adam bulur evlenirsin. Bu da sen de ani olarak kalir. O adama da birsey olmaz. Seni gondermis yeni bulduguyla gununu gun eder. Evde karisina hizmeti gordurur, disardakiyle de gonlunu avutur. Olan karisina ve cocuguna olur. Karisi actigin bu yaralari omur boyu yureginde tasir, cocuk da boyle bir babaya sahip oldugu icin yanar durur. Olan cocuga ve esine olur. Sizin yasadiklariniz yaniniza kar kalir.

Çok merak ederek bir şey soracağım. Allah korusun kimsenin başına gelmesin bu durum. Düşmanımın bile başına gelmesin . Korkunç şeyler yaşamışsınız anlıyorum.

Sevgiliniz karısının evine gittiğinde onunla seviştiğini düşündükçe ne hissediyordunuz?

Evliyim, eşime deli gibi aşığım. Eşime dokunmayı çok seviyorum. ALLAH KORUSUN bir başka kadın art niyetle parmağına değse dünyasını cehenneme ceviririm.

Siz o adamı sevmediniz. Sizde ciddi bir baba eksikliği var. Koruyor kolluyor destek oluyor falan....

Soruma cevap bekliyorum

Iliskiyi bitirmenin sebebi artik temiz bir hayat istesigin icin degil umitsizlige kapilman. Adam bosansa kosa kosa evlenmez miydin? Yuva yikip uzerine yuva kurmayacak miydin? Baktin bosanmiyor, yas geciyor genclik guzellik gidiyor. Belki bir sansin olur diye birakmissin iste. Senin gibilere acimiyorum kusura bakma da.

O pislik adamla yerken içerken hiç o çocuklar gelmedi mi aklına ya . Nası bi vicdandır , (vicdansızlıktır!! )
Yaşadığın o 10 yıl boyunca hem o çocukların rızkını yedin. Evde babam gelecek diye beklerlerken o senin koynundaydı . Karısının halini düşünemiyorum bile. Kimbilir ne acılar yaşadı . Kaç sefer gözyaşlarını içine akıtmıştır .
hepsi senin yüzünden konu sahibi .iinş okursun tüm yazılanları .!!

Bu hikâyeden anladigim sizi asıl üzen adamın karısını bosayip sizi almaması ...peki adam bosanip sizle evlenseydi aynen yine böyle düşünüp genç kızları uyarirmiydiniz yoksa istediğim oldu evlendim sonunda deyip keyfinize bakarmiydiniz .....elestirmiyorum sadece merak edip soruyorum

Back
X